Вук Драшковић се повлачи из политике!

on i Dobrica Ćosić su zaista sjajni pisci i Srbija i Srbi treba da im budu zahvalni zbog njihovog književnog rada. Lično mislim da su obojica, iako sa različitih ideoloških pozicija, imali dobre i iskrene namjere i u politici, ali nisu se u njoj bas najoptimalnije snašli..slično Vojislavu Koštunici..politika u Srba ovakvi kakvi jesmo posao za Velju Ilića, Milorada Dodika i Milutina Mrkonjica..

Mnogo hteo ,mnogo zapoceo,Jedno pricao,drugo radio.Mislim da mu je receno da od sada doruckuje kod svoje kuce i da vise nije na listi prioriteta za americki dorucak-stigli neki novi ,malo i oni da omrse brke.
Što vam bre tolko smeta:mrgreen:Svi ste potekli od otpada iz njegove stranke:neutral:Te nije važan,budala,narkoman,a kad kaže nešto sve se dignu...Baš smeta što rovari po DB-jštini,to uvek tako zaboli...Tu se vi DSSovci lepo osećate,pitam se zašto:neutral:Nije on čovek savršen,najbolji,ali ima stav i uspeo je da ga izgura...On je vrhunac dostigao, pošto je potpuno jasno da DB i njene paravojske,parastranke ne može da rasformira po ugledu na češki model,jer je to leglo zmija, ako je pametan povući će se:cool:

Pa, realno, ništa ni ne radi za svoju stranku već godinama. Žive od ucena, verovatno. Daj mi ovo ministarstvo inače ću da kažem da si na prošlom zasedanju piškio u lavabo i da nisi digao dasku, a-ha, a-ha. Ali, stranka sa nekim inovantnim idejama zasnovanim na proverenim, tradicionalnim vrednostima plus zdrava ekonomska logika - može postati respektabilnija. Ali ko još od naših političara zna išta o politici : )

Back