Вук Драшковић признао Косово!

Да ли то Равногорци признају државу такозвану Косово?

• Да ,радимо како нам ВОЂА каже

• Не ,Вук није наш вођа

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
vukiovcaaq8.jpg

Izdajnik!

Evo ga u preljubi.

"Za sebe lično mogu da vam kažem da ne vidim da bi moj život imao smisla kada bi Srbija izgubila Kosovo."
- Vuk Drašković Maniti, Blic, 31. decembar 1998

Ma znam da je u kampanji stalno pominjao da je cuvao neke vocice ... :think: .. to je apostrofirao .. :lol:

Bez slanja ambasadora u Prištinu, jer to niko i ne traži, treba prihvatiti Kosovo kao najbližeg i posebnog suseda, rekao je Vuk Drašković.

"Kosovo jedina država nastala odvajanjem od Srbije, i sa tim Kosovom trebamo razvijati ekonomske i kulturne odnose poput onih između dve Nemačke ili Kine i Tajvana", rekao je on.
Srbija zarad sopstvenog opstanka i ulaska u EU mora korenito da promeni politiku, prihvati stvarnost na Kosovu i uđe u NATO, ocenjeno na skupu Helsinškog odbora za ljudska prava.
Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković na skupu u Aero-klubu u Beogradu je rekao i da Srbija mora da digne ruke od paralelnih institucija na Kosovu i očuvanja nepostojećeg teritorijalnog integriteta i državnog suvereniteta i okrene se zaštiti prava kosovskih Srba i očuvanju srpske duhovne baštine, kao i da prihvati nestatusni deo Ahtisarijevog plana.
4444944944e6613b11c74e899629712_640x426.jpg
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=09&dd=06&nav_category=640&nav_id=540111

Да ли је то заиста Вук признао Косово као државу:think
:

I Čeda preš'o u četnike :zcepanje:
Vidim pustio bradicu...
A gle i on ima tvor fazon šare u kosi :eek:
Dal je to neka profesionalna deformacija?Bole, Čeda... Koliko me sećanje služi i Điki je imao šajdarenu kosu...A dal se Vuk farba? :think:

A nekad se tako dobro zvizdalo i lupalo o serpe!:mrgreen:

E Srbijo medju sljivama!:dash:

Srbi sve ovo zasluzuju,ni manje ,ni vise,kada su mogli da bleje za ovakvom bagrom i prodanom dusom!

Lepo vam Sloba pricao da su to sve izdajnici najgore vrste!Ali,jok,''umne i progresivne snage demokratije'' su se sa sprdnjom odnosili prema tome,kako eto neko izmislja unutrasnje neprijatelje,po uzoru na komediju iz filma ''Tri karte za Holivud'' koji je i snimljen tih godina,dok je palio i zario Vuk maniti!

A sve s ciljem i namerom!

Ali dobro,ovce su bile i ostale!

Back