Вук Драшковић признао Косово!

Да ли то Равногорци признају државу такозвану Косово?

• Да ,радимо како нам ВОЂА каже

• Не ,Вук није наш вођа

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
А ми као имамо НЕШТО СА ЊИМ?Ми не признајемо Космет нити желимо у ЕУ а поготово не НАТО ПАКТ!

Вук Бранковић пардон Драшковић је монрахиста и носилац дела Драже Михајловића и то је признат у равногоском покрету.Да ли прихатате или не?

Осим тога он се залаже за рехабилотвање Драже ,он вам је вођа:zper:

мој вођа сигурно није, а знам још колко хоћеш четника коју само пљуцну на његову слику у новинама.
а још нешто, сад ви комунисти сарађујете са ултрабогаташима либералима и осталим милосрдним бомбардерима, јка пичић је ижљубиа џема јовановића ка ђед унука, како је сам рекао

мој вођа сигурно није, а знам још колко хоћеш четника коју само пљуцну на његову слику у новинама.
а још нешто, сад ви комунисти сарађујете са ултрабогаташима либералима и осталим милосрдним бомбардерима, јка пичић је ижљубиа џема јовановића ка ђед унука, како је сам рекао

Ја сам из НКПЈ ми не срађујемо са страним плаченицима и издајницима поготов не желимо у НАТО ПАКТ нити ЕУ.

Gde ste Ravnogorci,to je vas vodja i nastavljac lika i dela djenerala Draze
koji vam svake godine ispira mozak na Ravnoj Gori i pravi majmune od vas.
Sad ste vi na potezu ako casti imate operite obraz.

Сенић каже да СПО користи равногорски покрет и монархисте за дневно политичке потребе и никада нису озбиљно схватали тај покрет.
Ponedeljak, 29. Avgust, 2011.| Autor: JOVICA KRTINIĆ
Ambasador SAD Majkl Polt citirao nekadašnjeg visokog funkcionera SPO Vlajka Senića, koji je rekao da je zalaganje ove stranke za obnovu monarhije samo politički manevar
http://www.kurir-info.rs/vesti/spo-lazni-monarhisti-118528.php

Није на одмет, прочитати и оба документа на приложеном линку:
Dokument 1.
Dokument 2.

Poslednja izmena:
Ја сам из НКПЈ ми не срађујемо са страним плаченицима и издајницима поготов не желимо у НАТО ПАКТ нити ЕУ.

нкпј??? јел то ј југославија??? види цуро, југославија је мртва :( убили је хрвати, из неколико покушаја. у ствари, била је мртва још после хрватског геноцида над србима, репризе зла из 1915. - 1918., броз је на силу поново саставио и тиме скрио злочинце и спречио денацификацију кромањоније. југа била је жилава, ал овај пут су хрвати пуцали у главно везивно ткиво југославије, србе из крајине лике кордуна баније... који су били највећи југословени. њиховим нестанком из кромањоније тј прогоном 1995. трајно је елиминисана било каква идеја поновних интеграција с кромањонцима, зато између осталог и еу лоше стоји, и стајаће још лошије.

Back