Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Не бих да те потресем, али Вук покушава да буде глооп к'о Чеда.Ma dobro to, nego jel ceda pokusava da ima bradu ko vuk?
А брада мање више.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не бих да те потресем, али Вук покушава да буде глооп к'о Чеда.Ma dobro to, nego jel ceda pokusava da ima bradu ko vuk?
Ma dobro to, nego jel ceda pokusava da ima bradu ko vuk?
mislis pametan?Не бих да те потресем, али Вук покушава да буде глооп к'о Чеда.
А брада мање више.
А ми као имамо НЕШТО СА ЊИМ?Ми не признајемо Космет нити желимо у ЕУ а поготово не НАТО ПАКТ!
Вук Бранковић пардон Драшковић је монрахиста и носилац дела Драже Михајловића и то је признат у равногоском покрету.Да ли прихатате или не?
Осим тога он се залаже за рехабилотвање Драже ,он вам је вођа![]()
mislis pametan?
Када је то било ,које године?
мој вођа сигурно није, а знам још колко хоћеш четника коју само пљуцну на његову слику у новинама.
а још нешто, сад ви комунисти сарађујете са ултрабогаташима либералима и осталим милосрдним бомбардерима, јка пичић је ижљубиа џема јовановића ка ђед унука, како је сам рекао
ja nemam idoleЕво ти новог ИДОЛА за идолопоклонство твоје.
Ma dobro to, nego jel ceda pokusava da ima bradu ko vuk?
Ево, прочитај си поново!mislis pametan?
Не бих да те потресем, али Вук покушава да буде глооп к'о Чеда.
А брада мање више.
Ладно лик пустио браду
jel ti se svidja sad? mene je razocarao
on nije narkoman ni lopov.Мени наркоман и лопов да се допада ,мани ме твог посла
jel ti se svidja sad? mene je razocarao
Gde ste Ravnogorci,to je vas vodja i nastavljac lika i dela djenerala Draze
koji vam svake godine ispira mozak na Ravnoj Gori i pravi majmune od vas.
Sad ste vi na potezu ako casti imate operite obraz.
on nije narkoman ni lopov.
dokazi dda jesteДОКАЖИ
Ја сам из НКПЈ ми не срађујемо са страним плаченицима и издајницима поготов не желимо у НАТО ПАКТ нити ЕУ.