magic flower
Domaćin
- Poruka
- 3.048
Al pazi, generalni sponzor, sef kuhinje, meteorolog 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Milane,...Moje uskustvo za Vukajlijom je bilo takvo da sam otisla...http://vukajlija.com/
Шта мислите о овом сајту, и овој врсти хумора ?
Овде можете писати неке цитате са тог сајта нпр. ( дефиниција о БОТУ)
Pod pojmom "bot" većina ove mladeži će pomisliti na counter-strike i botove, ali ova reč tj. skraćenica od robot, je našla svoju upotrebu i u svakodnevnom životu. Kada je neko iznimno glup, ne razmišlja, impulsivno odgovara i uvek greši, onda tu osobu možemo nazvati bot-om.
Situacija koja se dogodila s kolegom na fakultetu.
A: Ej idiote, najebem ti se kevare u dupe, si čuo?
B: I ti meni majmune glupi.
A: A bota, 'alal mu vera za ovo.
И , да , овде можете стављати вама смешне вицеве
Чак Норис је залупио ротирајућа врата
![]()

ТакођеA Vukajlija najbolji sajt
Uvek se iscepam od smeha citajuci definicije

nemam nalog,ali redovno posecujem
Mocart
Svestrana ličnost.
Čovek koji je komponovao najpoznatiju melodiju za Nokiu.
Inače,bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle.
Voleo je da se kladi...
Šta si prosuo?
Pitanje koje žena postavi mužu kada ga vidi da je samoinicijativno uzeo usisivač u ruke
Mladenci
Sporedni likovi na srpskim svadbama.
- Torta je bila super, a tek trubači kada su ušli...
Kad ga stalno pritišćeš
Po babi, glavni razlog kvara mobilnog telefona.
Sudaranje sa devojkom na školskom hodniku
Scena koja će u američkim tinejdžerskim filmovima obeležiti dalji tok radnje. Ja znam, vi znate, svi sigurno znaju da će oni na kraju u nekoj romantičnoj sceni završiti zajedno, samo oni to ne znaju. Radnja-kliše. Oboje zamišljeni šetaju hodnikom kada se sudaraju. Ona ispušta knjige koje je nosila u rukama. Oboje skupljaju knjige sa poda, on se izvinjava. Pogledi im se susreću. I sad se oni tu gledaju, ne progovaraju(inače je sasvim normalno gledati u nekog 5-10 sekundi bez ijedne reči). LJubav na 1. pogled. I tada kreće natezanje do poslednje scene u filmu. On smotan, ona se ispoveda najboljoj drugarici. Pitanje je zašto se u našim školama ne dešava takvo zaljubljivanje, koje je sudeći po ovim filmovima vrlo često. Možda zato što devojke u Srboji kao sav normalan svet nose knjige u torbi.
U jednoj srednjoj školi u Srbiji...Oboje šetaju hodnikom zamišljeni, sudaraju se, ona ispušta svoj rozi mobilni sa cirkonima.
ona: Majmunčino jedna, jesi li ti ćorav?! Je l' gledaš ti gde ideš?! Ima da mi kupiš nov!
on(pokušava da skupi delove): E izvini stvarno...
ona: A jako mi sad vredi to tvoje izvinjenje!
Pogledi im se susreću,on gleda u nju...
ona: Šta buljiš u mene, some jedan!

brdski kameniti predeo na putu do letovalista u Grckoj!
Obozavam ga..............