Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 32.039
Kradeš iz državne blagajne i još se time razmećeš, sram te bilo Grom_sa_neba!....
Novi hit singl prokletinje:
![]()
Nije tacno, ja sam uzeo 1 € !
...

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kradeš iz državne blagajne i još se time razmećeš, sram te bilo Grom_sa_neba!....
Novi hit singl prokletinje:
![]()
Nije tacno, ja sam uzeo 1 € !
...
Koraks i tviteraši....
Au bre...
Ko mu drma kavez?
"AKO MISLITE DA SAM ASAD I DA ĆU DA BEŽIM, NISAM" Vučić saopštio dobre vesti za našu zemlju, a onda uputio snažnu poruku: Srbiju nikada pobediti nećete
https://www.kurir.rs/vesti/politika/9521195/vucic-o-rekordnim-stranim-direktnim-investicijama
![]()
...
Dobra je poruka za one oko njega. Ako je došao u situaciju da razmišlja da li će da beži ili ne, onda i oni treba da razmisle šta rade....
Au bre...
Ko mu drma kavez?
"AKO MISLITE DA SAM ASAD I DA ĆU DA BEŽIM, NISAM" Vučić saopštio dobre vesti za našu zemlju, a onda uputio snažnu poruku: Srbiju nikada pobediti nećete
https://www.kurir.rs/vesti/politika/9521195/vucic-o-rekordnim-stranim-direktnim-investicijama
![]()
...
I ja prihvatam da je idiot i manijak, tek da ne kažeš da se nikad ne slažem s njim
Dobra je poruka za one oko njega. Ako je došao u situaciju da razmišlja da li će da beži ili ne, onda i oni treba da razmisle šta rade.
I da razmisle koliko se može verovati avu "ne dam Gazivode", kad je rezolutan...
То није он рекао за себе, већ цитирао шта издајничка опорба каже за њега! А он је додао да прихвата чак и то, али само Србију не да и никада је неће оставити!I ja prihvatam da je idiot i manijak, tek da ne kažeš da se nikad ne slažem s njim![]()
Видиш, постоје кључне разлике због којих Асад и Председник Вучић не могу да се пореде.Asad se spasio (i neka je), ali Premijera Sirije su dzihadisti uhvatili u kancelariji...
Mr. Proper Vučević gleda i ne veruje...
...
Očekujem da ti operativci BiA priđu i kažu ti da nije dobro da nastaviš da se baviš sublimiranim blaćenjem predsednika republike. Oni tako danas funkcionišu. Prvo se trude da poratgovaraju i lepo ti saopšte gde grešišВидиш, постоје кључне разлике због којих Асад и Председник Вучић не могу да се пореде.
Прво, Председника Вучића подржава већински Народ Србије. Асада, нажалост, није.
Председника Вучића подржавају и Исток и Запад и добар је са свима.
Асад је био добар само са једнима, али су га изгледа и они чак отписали у смислу опстанка на власти. Дали су му азил, и то је океј, али се од власти опростио.
Тако да, из ових а и многих других разлога, ова два случаја не могу се поредити.
Не брини се ти за мене, види ко треба да види да је моја подршка Председнику искрена и од срца!Očekujem da ti operativci BiA priđu i kažu ti da nije dobro da nastaviš da se baviš sublimiranim blaćenjem predsednika republike. Oni tako danas funkcionišu. Prvo se trude da poratgovaraju i lepo ti saopšte gde grešiš
To će BIA da preispitaНе брини се ти за мене, види ко треба да види да је моја подршка Председнику искрена и од срца!
Ја се не бојим наших Служби Безбедности, јер поштујем и уважавам на сваком кораку њихов рад!To će BIA da preispita
Nije to sunce, već aureola oko glave.
Jedan od mojih omiljenih - prosto mi je neprijatno koliko smo u suficitu.
Evo priznaje da se drogira:
"I AM HIGH, DREAM BIG" Vučić se oglasio iz Abu Dabija: Zajedno možemo sve i vratićemo Srbiju na pijedestal pobednika! (VIDEO)
https://www.kurir.rs/vesti/politika/9701058/vucic-se-oglasio-iz-abu-dabija
Jovanjica... = Vulin vutrica
Husein Bolt... = Jamajka rege vutrica...
Kurti, Rama...= Albanka vutrica...
Sve jasno...
...