Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
Ne prividja se meni Vucic dobri svetacSiromašan si duhom.
Nego tebi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne prividja se meni Vucic dobri svetacSiromašan si duhom.
Meni! Ma mi smo u nesporazumu. Kao komeNdije Sterijine.Ne prividja se meni Vucic dobri svetac
Nego tebi
Ne prosipaj budalastine ziloteNe vređaj druga bića. Samo čovek poznaje zlo.
Ne vređaj! Kakav zilot!Ne prosipaj budalastine zilote
Neko ko smatra da je Vučić bog, može biti samo mentalno bolesni pas.
Nisam gledala, samo čekam da padnete pa da se razilazimoZaboravio sam da te pitam: Kako si preživela ono obraćanje Angele
našem zajedničkom predsedniku sa DRAGI ALEKSANDRE.
Bora između čela i nosa je siguran ZnakTreba glasati ljude koji ulivaju poverenje
![]()
![]()
Nisam gledala, samo čekam da padnete pa da se razilazimo
Bora između čela i nosa je siguran Znak
Pogreška u odgovoru , vratiti se na prethodan korak.
Imali smo jednog gospodina , uh opet pogreška zapravo druga ime mu je bio Kastro koji je ceo svoj život kritikovao politiku i političare smatrajući ih suvišnim opterećenjem za društvo. A on kao nije bio političar?, a vladao je pa skoro ((ili bez tog skoro) pola veka.oduzeti moć političarima. Oni su kvarna roba,čim omirišu moć i novac odmah postanu lažljivci, lopovi i megalomani.
Treba uvesti tehnokratiju. Ekonomsku politiku vode najbolji ekonomisti, ministarstvo za medicinu vode najbolji lekari, građevinu najbolji inženjeri, pravo najbolji advokati. Kad se oni dvoume između više opcija od kojih svaka ima za i protiv argumente onda digitalni referendum. Kako odabrati najbolje stručnjake koji će vladati svojom oblašću? Naprimer svi lekari biraju 500 najboljih, ovih 500 bira 20 koji će činit ministarstvo, ovih 20 bira mnistra koji je samo koordinator tima od 20. Kad ovih 20 nemaju rezultate bira se novi tim od 20.
Da naravno ovo što imamo jeste laž, a opet s druge strane taj rast bdp svakako ne može biti toliki. Kina je sve do doba korone iimala uzastopni godišnji rast od 9% i to je trajalo 30 godina . Azijski tigrovi su imali takođe dugačak period rasta bdp-a ali on je bio nešto manji i iznosio je 7%. Pre korone procena Svetske banke je bio da bi Srbija u narednom desetleću trebala imati rast bdp-a od 7% međutim to je nerealno pogotovo od kad e došla korona. I bez korone sa ovakvim modelom privrede to je nedostižno.Naša ekonomija mora da ima dvocifreni rast bdpa svake godine. Bez toga nikad nećemo stići zapad. Ovo što sad imamo je uljuljkivanje naroda u laž.