- Poruka
- 69.405
Изгледа да се не сећаш добро.Ne baš ako se ja dobro sećam, ovaj sada zaređao k'o televisa presenta , serija u nastavcima, ne prođe dan, a da ne zaseda u televizoru.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа да се не сећаш добро.Ne baš ako se ja dobro sećam, ovaj sada zaređao k'o televisa presenta , serija u nastavcima, ne prođe dan, a da ne zaseda u televizoru.
Говори се о механизму који је остао непромењен од 1945.Da ali pre 2012. ste se vi nažalost pojavljivali na TV a sad nema normalnih
Forum je iznad proseka Srbije. Prosek Srbije guta i pije ove medije i ponavljaju ko papagaji sve sto kazu. Sta mislis odakle Vucicu tolko glasaca?Stidim se kao pripadnik naroda koji placa TV pretplatu za ove smecarske televizijske stanice.Molim vasmsve pripadnike drugih naroda,ne cenite nas po ovim televizijama,ne obracajte paznju na njihov program,njihove vesti,njihovo misljenje.....nije to misljenje postenog i cestitog naroda Srbije.
isto kao i tvoje, ali mozes misliti kada ja sada treba da podrzim jednu dzegerku [trenutno banovanu] koja ih proziva sve za partokratiju, sns torturu, dokle smo/ste doguraliKakvo je vase misljene o Pinku, Hepiju, RTS....i njihovom politickom delovanju ?
kad rts nije pljuvao opozicionareRTS je dno. Napadaju kao hijene svakog opozicionog gosta a kad Vucic gostuje uvlacenje u bulju na MAX!
Odvratno i neprofesionalno.
Ови су ти гори од Хепија и Пинка.Као неки образовно-документарни канали, а 90% програма им је ријалити....и понекад стране као Хистори, Натионал географи...