Vucicevi crnokosuljasi tukli narod na Marakani

Posle pada ovog rezima bice pravi izazov da se navedeni razbucaju. Oni su mocni imaju novac i moc. Ko je taj dasa koji ce smeti da im izadje na crtu ?
imali su i u NEPALU moc i novac

odgovor na tvoje pitanje je:

NAROD

ako uvidimo da NEMA LUSTRACIJE
da nema buvare za sve ove i one prolse u proteklih 35 godina, narod ce opet ubrzo na ulice

LUSTRACIJA MORA DA SE DESI

TAKODJE ONO STO MORA JE OTRKIVANJE TAJNOSTI SA UDBASKIH KNJIGA koje samo u sbriji nisu otkrivene, u to spada i sprcija od kosovskih siptara...

zasto cutis tihi @Тихи ?

stitis svo ovo vreme protesta upravo ovu narko falangu

40 000 ljudi, citav stadion je skandirao KO NE SKACE TAJ JE CACI
pa su toboz JUNACI IZ BANJSKE predvodjeni lukavcem milogorskim krimosom iz podgorice i saradnikom radoicica krimosa, krenuli da pesnicama usadjuju ljubav prema sns kartelu

sada CUTIS kao I MUP dragan vasiljevic i dacic

pa zasto cutite ?

citav stadion te je rpakticno nazvao cacijem i izdajnikom svog naroda, sve vas iz sns kartela, i vas koji ih podrzavate ovde......

citav stadion skandira ej!

preko anrko kartela biejte gradjane i torturom i strahovladom preko ovih ubica vladate...

JOS MALO TIHI!

a onda cetkice za zube jer ce revansizam biti zestok!

ali upamti necemo te tuci, vec ces kao i ovaj sns kartel sa falangama morati da odgovaras jer si ovde prednjacio u sirenju mrznje prema gradjanima i studentima koji protestvuju

zasto cutis tihi? reci mi zasto policija cuti oko ove nedopustive bruke ?

Ovamo nacionalni stadio a sad beze u Leskovac bre :D

Najbolje da odigraju na male golice u Pionirskom parku, tamo je najbolja atmosfera...

1757600393098.png

Pozitivnija atmosfera, zanimljivo

@Тихи šta to priča ovaj dobri čovek za jug država

budi ljubazan pa nam pojasni

Pogledajte prilog 1782951

Pozitivnija atmosfera, zanimljivo

@Тихи šta to priča ovaj dobri čovek za jug država

budi ljubazan pa nam pojasni

pa nije u interesu vlasti da koristite sportska desavanja za slanje politickih poruka

znas i ti znam i ja da vi to organizovano radite da bi ste predstavili kako je narod za vas

a nije niko za vas sem par nekih cobana budala

tacnije 8.1%

toliko je za vas

I to sto je neko protiv Vucica ne znaci da je zavas blokadere piculice

Prvi ja nisam vec za pravu patriotsku opoziciju sto vi skvako kao sluge Piculine i Dinkove niste niti cete ikada biti

pa nije u interesu vlasti da koristite sportska desavanja za slanje politickih poruka

znas i ti znam i ja da vi to organizovano radite da bi ste predstavili kako je narod za vas
шта лупаш сад ?

јел 40 000 људи на стадиону скандирало КО НЕ СКАЧЕ ТАЈ ЈЕ ЋАЦИ ?

јесте

јесу ли зато црнокошуљши превођени сарадницима рсадоичића попут милоша лукавца милогорца и кримоса, кренули песницама у главу кренули да усађују љубав према снс картелу ?

јесу

сад измишљаш и лажеш да су ти црнокошуљаши подметнути од грађама и студената _? па слике ти говоре то су твоји '' јунаци'' из бањске!

ТИХИ МНОГО ЋЕШ ОДГОВАРАТИ ЗА СВЕ ОВЕ ЛАЖИ И КЛЕВЕТЕ И ПРАВДАЊЕ

све се ово бележи тихи

убеђен сам да си из самог врха снс

МНОГО ЋЕШ ДА ГУЛИШ РОБИЈУ

Posle pada ovog rezima bice pravi izazov da se navedeni razbucaju. Oni su mocni imaju novac i moc. Ko je taj dasa koji ce smeti da im izadje na crtu ?

Који? Па сви ти вајни "криминалци" буквално зависе од власти.

Некада смо у Србији имали праве криминалце.

Данас су то ликови који су то постали пушећи пандурске и дб-овске курце.

Буцаће се то без проблема.

Back