Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prestao da plaća savetnike?Kako je uspeo da se toliko proglupi za godinu dana? Ranije je znao da vuče poteze u svoju korist. Kao da je ušao u crnu rupu u Kosmos.
S obzirom kakav je, uopšte nije isključeno da je zaključio: kakvi bre ovi stručnjaci, sve moj do mojega.... Ja najbolje znam...Prestao da plaća savetnike?![]()
jeednog trenutka postaju gori od Nepalaca...Ceo stadion dozvoljava da ih mlati 20-30 batinaša.
Zato će Vučić vladati doživotno.
Srbi kao i uvek samo na rečima jaki.
Замисли какав болесник мора неко да буде када шаље хулигане да туку навијаче соствене репрезентације у земљу удаљену 1500 км јер скандирају против њега.
Није да не сме него се плаши за своју породицу, препознаће га на камерама а онда ће да му упадају у кућу и малтретирају породицу: жену, децу, да им прете, да их шамарају. Даваће им отказе по фирмама, уцењиваће то раде проверено.Deset majmuna tuku ljude i umjesto da ih narod pobaca sa tribina, svi gledaju i niko ne reagira. Mada i ovi idioti koji vode djecu na utakmicu u ovim okolnostima nisu čisti u glavi.
SEME MU SE ZATRLO!!!
Ljubav,vera i nada ce pobediti sve.
![]()