Vučićeve najveće laži

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Do Vidovdana ću objaviti knjigu: Kako sam pobedio Obojenu Revoluciju

Vidovdan za 11 dana

ko se kladi da nije ni napisao knjigu tj da mu taj neko nije napisao knjigu, da neće objaviti knjigu do Vidovdana, tj ko se kladi da je lažov opet slagao? ;)

Nikada nisam ušao ni u kockarnicu ni u kladionicu ( Vučić na tv Informer 20.08.2025.)
Uvek kada sam se kladio protiv Selte i Saragose u kojima ste vi igrali, uvek sam dobijao novac! ( Vučić na B92 2004 te u studiu sa Savom Miloševićem i Oljom Bećković )

ovo nisu dve laži već samo jedna pošto je nemoguće da su obe istine.. .. vrv ovo prvo je laž..

najnovija od danas.. 30 eura nam dnevnica..malo je to glupane.. dobijam po 100 eura..obogatio sam se ove godine od dnevnica

Vučić je za „Njujork post“ izjavio da su studenti i ostali demonstranti „pioni u rukama neprijatelja Srbije“. Prema njegovim rečima, svako od njih dobija 30 evra dnevno „samo za hranu“, a kada se taj iznos pomnoži sa brojem ljudi i danima protesta, Vučić tvrdi da se dolazi do „miliona i miliona evra“.

Na pitanje da li može da navede ko su ti strani akteri i ko finansira navodnu pobunu, Vučić je odbio da kaže bilo šta konkretno. Njegov odgovor je bio da bi „otkrivanje identiteta izazvalo još veće probleme“. Time je ostavio prostor za spekulacije, ali nije ponudio nikakav dokaz.

Kada izađete na ulicu u bilo kom gradu u Kini i kažete Srbija, svi odmah kažu: VU ĆIĆI!

Glupan je naravno i ovo slagao.. sasvim slučajno imam drugara koji trenira klince košarku u Hong Kongu.. ljudi jedino što znaju o Srbiji je Đoković i to svaki peti možda pošto ih boli k za tenis, za sport uopšte..... za ovu našu budalu lažljivu naravno da nemaju pojma..

Uđem ja u Galeriju jednom u šest meseci i uvek tamo vidim ove što ruše Srbiju.. Jedan pije kafu, jedan kupuje nešto, jedan jede sladoled..
Priđem mu ja: Lepo ti a? Jedeš sladoled? Imaš lepu platu što od države dobijaš, jedeš sladoled u Galeriji koju sam ja napravio, jedino taj sladoled nisam napravio... Pobeže on glavom bez obzira..

Ovo više nije ni smešno jbt

Poslednja izmena od moderatora:
Autorska tema

Predsednik Srbije je poznat kao najveći lažov u našoj zemlji a verovatno je i u svetu u top 10 lažova.
Sendvičari iz Parizer Brigade , koliko god se truduli da odbrane lik i delo ovog, jednostavno ne mogu da objasne ovakve izlive i napade laganja kod svog vođe.
Glasajmo za najveću laž Aleksandra Vučića uz pomoć lajka ili smajlija.. koja laž skupi najviše lajkova ili smajlija ta je pobedila..

Pa da krenemo .. ne znam hoće li biti hronološki..

..Pogledajte prilog 1495919
До сада је два пута изјавио да је Србија једина земља у Европи која никоме није увела санкције. Међутим, Србија се (експресно, по његовом налогу) два пута прикључила санкцијама ЕУ уведеним Белорусији.

Uđem ja u Galeriju jednom u šest meseci i uvek tamo vidim ove što ruše Srbiju.. Jedan pije kafu, jedan kupuje nešto, jedan jede sladoled..
Priđem mu ja: Lepo ti a? Jedeš sladoled? Imaš lepu platu što od države dobijaš, jedeš sladoled u Galeriji koju sam ja napravio, jedino taj sladoled nisam napravio... Pobeže on glavom bez obzira..

Da li postoji veći bolesnik na planeti od ovog glupana? Ovo više nije ni smešno jbt
Wtffff

Kada izađete na ulicu u bilo kom gradu u Kini i kažete Srbija, svi odmah kažu: VU ĆIĆI!

Glupan je naravno i ovo slagao.. sasvim slučajno imam drugara koji trenira klince košarku u Hong Kongu.. ljudi jedino što znaju o Srbiji je Đoković i to svaki peti možda pošto ih boli k za tenis, za sport uopšte..... za ovu našu budalu lažljivu naravno da nemaju pojma..
FB_IMG_1757709052522.jpg

Back