- Poruka
- 394.100
Mnogo bi lakše bilo da se nabroje njegove izgovorene istine nego laži..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Једино што је рекао истину да је његова опозцијаMnogo bi lakše bilo da se nabroje njegove izgovorene istine nego laži..
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je obojena revolucija u Srbiji organizovana ogromnim novcem, milijardama evra, kako Srbija ne bi mogla da čuva Kosovo i Metohija i kako ne bi mogla da pomogne svojoj Republici Srpskoj.
До сада је два пута изјавио да је Србија једина земља у Европи која никоме није увела санкције. Међутим, Србија се (експресно, по његовом налогу) два пута прикључила санкцијама ЕУ уведеним Белорусији.Autorska tema
Predsednik Srbije je poznat kao najveći lažov u našoj zemlji a verovatno je i u svetu u top 10 lažova.
Sendvičari iz Parizer Brigade , koliko god se truduli da odbrane lik i delo ovog, jednostavno ne mogu da objasne ovakve izlive i napade laganja kod svog vođe.
Glasajmo za najveću laž Aleksandra Vučića uz pomoć lajka ili smajlija.. koja laž skupi najviše lajkova ili smajlija ta je pobedila..
Pa da krenemo .. ne znam hoće li biti hronološki..
..Pogledajte prilog 1495919
WtffffUđem ja u Galeriju jednom u šest meseci i uvek tamo vidim ove što ruše Srbiju.. Jedan pije kafu, jedan kupuje nešto, jedan jede sladoled..
Priđem mu ja: Lepo ti a? Jedeš sladoled? Imaš lepu platu što od države dobijaš, jedeš sladoled u Galeriji koju sam ja napravio, jedino taj sladoled nisam napravio... Pobeže on glavom bez obzira..
Da li postoji veći bolesnik na planeti od ovog glupana? Ovo više nije ni smešno jbt
Jbg listao fb pa mi izašlo.. ne znam gde je..Daj mi link ovoga
Kada izađete na ulicu u bilo kom gradu u Kini i kažete Srbija, svi odmah kažu: VU ĆIĆI!
Glupan je naravno i ovo slagao.. sasvim slučajno imam drugara koji trenira klince košarku u Hong Kongu.. ljudi jedino što znaju o Srbiji je Đoković i to svaki peti možda pošto ih boli k za tenis, za sport uopšte..... za ovu našu budalu lažljivu naravno da nemaju pojma..