Vučićeve najveće laži

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Чита она Писма "Жеље, поздрави,Честитке" на Пинку ЛАЖЕ како му већина тих Писама долази из БГ-а,Звездаре,НБГ-а...
Оних истих који му само 1 недељу раније НЕУМОРНО звиждали на његовим штандовима испред Пијаца !

u košarci više niko ne igra zonsku odbranu

glupan!
secam se galate mali je off sa romom igrali i nekako im ugurali go... i turci poceli da se valjaju na svakom delu terena, jedan turcin bas preterao i poceo da se valja te ne moze niko da ga digne... cetiri zabara ga onda uhvate za ruke i noge i odnesu van aut linije na smeh iz publike iako gube...a turcin kad su se ovi vratili u utakmicu samo se uvalja ponovo u teren i opet nastavi da jauce :lol:

pljunuti av i njegova metodologija propagande kako hoce da ga ubiju.

Poslednja izmena:
a za sah, imitira ostapa bendera najveceg prevaranta u istoriji knizevnosti... ostap organizuje seoski turnir u sahu a sa sahom naravno blage veze nema samo zna pijunom da odigra e2 na e4... svaki seljak na simultanki morao da plati dosta love za kotizaciju da igra sa "velemajstorom"... kako partije odmicu svi sa cudom gledaju kako "velemajstor" daje fraj topa, lovce, cak i kraljicu...i skontaju onim poslednjem delom pomucene svesti da on nije nikaki velemajtor vec prevarant.

i krenu da ga jure sa daj pare i vicu..... drzte velemajstora pokrade nas :lol:

sad to prevedite kome i sta je sve dao dzaba ovaj nas velemajstor..od siptara do zapadnjaka.

1744637660165.png

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispričao je na Pinku priču o tome kako je jedan njegov drug automehaničar u Minhenu popravljao kombi studentima i za to im naplatio duplo više nego što bi inače, oko 3.000 evra. Ovo je Vučić ispričao u kontekstu njegovog konstantnog targetiranja studenata kao stranih plaćenika.

„Nedaleko od Minhena im se pokvario automobil. Jedan od mojih drugara iz detinjstva je automehaničar tamo, i trebalo je taj kombi da popravljaju. On im je naplatio duplo više nego što bi inače, mislim 3.000 evra. Izvukli su iz džepa i platili. Nema problema sa parama, para kao pleve“, ispričao je Vučić.

Vučićev drugar iz detinjstva :dash:

cim ti je zvanje politicar, laz ti je u opisu posla pod stavkom jedan.

svuda u svetu.

problem je kad taj levi posao povezes sa jel nekom vizijom kao zutaci sto su, ili sa spasiocem srpstva kao radikali ili oni jos crnji tragicari iz snsd, pa onda profesija postane skroz nebitna jer laz figurise samo kao osnova za filovanje privatnih konta po celom svetu.

Bolestan sam, nije mi dobro! Skočio mi pritisak! Vraćam se za Beograd ! :D

Istina je da ga odjbali u Mjamiju da niko nije hteo da primi budalu i da razgovara sa njim pa rešio da se vrati da sakrije to što ga niko ne jbe ni 2 % :D
trebali su na bg aerodromu da mu ne dozvole da sleti i da ga upute u zagrebacku vazdusnu luku franjo tudjman pod izgovorim da je sefu kontrole letenja skocio pritisak i da niko ne sme bez njega da dozvoli sletanje... :lol:

Back