pop80
Elita
- Poruka
- 16.433
Na skupu 15.03. bilo je manje od 107 000 ljudi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da je fudbaler uvek bi pomislio da igra za neki turski tim kad padne i pocne da se valja po terenu i simulira kao najgori pacer..nes ko ono u eu kad se valjao bukvalnou košarci više niko ne igra zonsku odbranu
glupan!

secam se galate mali je off sa romom igrali i nekako im ugurali go... i turci poceli da se valjaju na svakom delu terena, jedan turcin bas preterao i poceo da se valja te ne moze niko da ga digne... cetiri zabara ga onda uhvate za ruke i noge i odnesu van aut linije na smeh iz publike iako gube...a turcin kad su se ovi vratili u utakmicu samo se uvalja ponovo u teren i opet nastavi da jauceu košarci više niko ne igra zonsku odbranu
glupan!

trebali su na bg aerodromu da mu ne dozvole da sleti i da ga upute u zagrebacku vazdusnu luku franjo tudjman pod izgovorim da je sefu kontrole letenja skocio pritisak i da niko ne sme bez njega da dozvoli sletanje...Bolestan sam, nije mi dobro! Skočio mi pritisak! Vraćam se za Beograd !
Istina je da ga odjbali u Mjamiju da niko nije hteo da primi budalu i da razgovara sa njim pa rešio da se vrati da sakrije to što ga niko ne jbe ni 2 %![]()