gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
jaguarka povampirila si se
Kako je u izolaciji?
Rekao sam ti Tihi da bi ubio vampira moraš mu zabiti glogov kolac u srce, a ne obično drvo. Kolac mora da bude od gloga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jaguarka povampirila si se
Kako je u izolaciji?
Najbolji drug u detinjstvu 5 godina mladji od njega...
Znači, kada je on imao 15 drug je imao 10?
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je primio tešku vest da je njegov najbolji prijatelj iz detinjstva Vlada B. (45) preminuo od virusa korona.
Reč je o drugu iz detinjstva sa kojim je rastao u novobeogradskom bloku, gde je i išao u osnovnu školu. Kako Kurir saznaje, predsednik danas pred saradnicima na Andrićevom vencu nije krio suze.
https://www.kurir.rs/v/3439779
Najbolji drug u detinjstvu 5 godina mladji od njega...
Pa vec su se vratiliKao obicno lazne suze.
Vreme je da se Balkanski tiranin skloni
pa da se ljudi vracaju u napacenu Srbiju.
![]()
gde si ti crvena drugarice,drzis li jos uvek kao pravi poslodavac radnike preko studenske zadruge ili si im preventivno podelila otkazeIh, ne znaš ti sumnjivo, jeste da je polupismenO i da mu moć zapažanja nije razvijena , odnosno zaostala tamo negde oko 5-te godine života ali kad oseti da je deo čopora , razmaše se k'o veliki
Inače ga preskačem, ali sada nisam odolela![]()
Ma onaj Tokarov pitao Sta je sa Kokezom, sta on ceka, sto ne ide na Sajam? Ja reko tebe i Motorcyclist, zezam se
morao je da smisli nešto novo...patetično po običaju...a ova nesrećnik umro ovih dana...pa mu je bio najbliži po godinama...Najbolji drug u detinjstvu 5 godina mladji od njega...
morao je da smisli nešto novo...patetično po običaju...a ova nesrećnik umro ovih dana...pa mu je bio najbliži po godinama...
imaš napredne botove na krstarici...još su mu verni, do prve prilke i onda beže kod drugog poslodavcaNe razumem zašto mu to treba, ispada smešno i jadno u očima javnosti.
Ko još više naseda na takve priče, iskreno mislim da je većinu počelo da iritira, jer čak ni oni koji su njime opsednuti, ne mogu više da odbrane te gluposti.
Nestaje im argumentacije...
To je baš pomenuo Neobrijani Radule u svom poslednjem DJB obraćanju.Srbi su u psiho-trileru režisera Aleksandra Vučića.! Neka vam je srećno i dugovečno!
glupo da se klikce i da se gubi vreme na budale
Da kad je on imao 10 godina najbolji drug mu je imao 5 godina.Najbolji drug u detinjstvu 5 godina mladji od njega...
Pojma nemam jer meni je to samo došlo iz zaključka.To je baš pomenuo Neobrijani Radule u svom poslednjem DJB obraćanju.
Zato ja ugasim TV kad se daje AdoIf Šizoje.glupo da se klikce i da se gubi vreme na budale
demon adolf vas je zaposeo dzabe sto gasis tvZato ja ugasim TV kad se daje AdoIf Šizoje.
išli su u isti razred....Da kad je on ima 10 godina najbolji drug mu je imao 5 godina.![]()
Da kad je on ima 10 godina najbolji drug mu je imao 5 godina.![]()
zato sto je iskompleksiran i ti kompleksi ga teraju da uvek bude u centru paznje.Stranka mu drzi najveci postotak biraca,vladavina mu je sigurna,...ali sve je to malo,ON mora svakodnevno biti prisutanNe razumem zašto mu to treba, ispada smešno i jadno u očima javnosti.
Ko još više naseda na takve priče, iskreno mislim da je većinu počelo da iritira, jer čak ni oni koji su njime opsednuti, ne mogu više da odbrane te gluposti.
Nestaje im argumentacije...