VUČIĆEV NAJBOLJI DRUG IZ DETINJSTVA UMRO OD KORONE

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je primio tešku vest da je njegov najbolji prijatelj iz detinjstva Vlada B. (45) preminuo od virusa korona.

Reč je o drugu iz detinjstva sa kojim je rastao u novobeogradskom bloku, gde je i išao u osnovnu školu. Kako Kurir saznaje, predsednik danas pred saradnicima na Andrićevom vencu nije krio suze.

https://www.kurir.rs/v/3439779

Kao obicno lazne suze.
Vreme je da se Balkanski tiranin skloni
pa da se ljudi vracaju u napacenu Srbiju.
:metla2:

Ih, ne znaš ti sumnjivo, jeste da je polupismenO i da mu moć zapažanja nije razvijena , odnosno zaostala tamo negde oko 5-te godine života ali kad oseti da je deo čopora , razmaše se k'o veliki :D

Inače ga preskačem, ali sada nisam odolela :D
gde si ti crvena drugarice,drzis li jos uvek kao pravi poslodavac radnike preko studenske zadruge ili si im preventivno podelila otkaze

morao je da smisli nešto novo...patetično po običaju...a ova nesrećnik umro ovih dana...pa mu je bio najbliži po godinama...

Ne razumem zašto mu to treba, ispada smešno i jadno u očima javnosti.
Ko još više naseda na takve priče, iskreno mislim da je većinu počelo da iritira, jer čak ni oni koji su njime opsednuti, ne mogu više da odbrane te gluposti.
Nestaje im argumentacije...

Ko još više naseda na takve priče, iskreno mislim da je većinu počelo da iritira, jer čak ni oni koji su njime opsednuti, ne mogu više da odbrane te gluposti.
imaš napredne botove na krstarici...još su mu verni, do prve prilke i onda beže kod drugog poslodavca

zato sto je iskompleksiran i ti kompleksi ga teraju da uvek bude u centru paznje.Stranka mu drzi najveci postotak biraca,vladavina mu je sigurna,...ali sve je to malo,ON mora svakodnevno biti prisutan

Back