neoplanta again
Veoma poznat
- Poruka
- 11.194
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa u 17 pocinje. Nego mislim da je taj kolorit promasaj za Beograd... mora bolji marketingPosle ovog fijaska Vučićevog mitinga u Beogradu gde mu niko nije došao pa je zbog toga postavio prazne šatore da popuni prostor jasno je da nema legitimitet i da Vučić mora da podnese ostavku.
Pogledajte prilog 1712834
Pa u 17 pocinje. Nego mislim da je taj kolorit promasaj za Beograd... mora bolji marketing
Јел си огладнео?Pa u 17 pocinje. Nego mislim da je taj kolorit promasaj za Beograd... mora bolji marketing
Sve s konca i konopcaSve što imaju dovukli su kako bi napravili što veću gužvu. Nedostatak lojalista!
Napravili su Majdan, kao što su najavljivali da će biti!Cekaj, vise bilo traktora 15.
Ali ladno im vètar i dalje razbacuje šatore...
POmislih da je ona cigan mala pre orlovačeNapravili su Majdan, kao što su najavljivali da će biti!
![]()
Nema velike razlike između platoa ispred Skupštine pre mitinga i Majdana posle mitinga.![]()
BukvalnoPOmislih da je ona cigan mala pre orlovače
Pitanje je samo koga će da ubijaju? Svoje lojaliste kao što je bilo na majdanu u ukrajini?Napravili su Majdan, kao što su najavljivali da će biti!
![]()
Nema velike razlike između platoa ispred Skupštine pre mitinga i Majdana posle sukoba.![]()
Ali stvarno....Uvatili i Baneta.
Bane, bane crni bane Šta će s tobom biti. Pogledajte prilog 1712889
To je ozbiljna opcija, bez zezanja. Nagovori svoje da se međusobno potuku, pa zbog toga proglasi vanredno stanje.Pitanje je samo koga će da ubijaju? Svoje lojaliste kao što je bilo na majdanu u ukrajini?
E moja ti, šta su oni u stanju da zađubre, to se u milion kontejnera ne može potrpati.U čemu je fora sa ovoliko kanti za đubre unaokolo?
Jel će možda kante da glume ljude?
Pogledajte prilog 1712885
Prošla dva mitinga su im pukla a vidim i ovaj ide u tom pravcu......
Само му фали овај наш "Обилић" са форума да му клекне.
Brisem sve lepe pesmice garavog sokaka . . .Uvatili i Baneta.
Bane, bane crni bane Šta će s tobom biti. Pogledajte prilog 1712889