Da li studenti treba da zajedno sa gradjanima, mirno i dostojanstveno, oslobode okupirani prostor ispred Skupstine Srbije ?

Trebalo je za prvi maj prvomajski uranak, da se donesu drva i napravi velika vatra ispred skupstine, tako se radilo ispred mnogih crkava i nijedna nije izgorela..ako je to strah....Ne lazem, prvomajski uranak iako nije crkveni praznik, ima i kad je crveno slovo pa se pravi uranak, ali crkva ispostuje narod pa i prvomajski uranak...nekad bilo ne znam zadnjih par godina...

Valjda sad neki drugi narod..

...

Autorski osvrt na dvomesečnu šatorsku okupaciju prostora ispred Skupstine Srbije i Pionirskog parka...

Nekidan je isao i dopis roditelja sa opstine Stari grad da se taj sami centar njihove opstine oslobodi od sumnjivih osoba i njihovih nelegalnih, nehigijenskih, šatorskih naseobina i mnostva Toi Toia...koji ugrozavaju pravo bitisanja njih i njihove dece na tom mestu im življenja

Da li studenti treba da zajedno sa gradjanima da prvo upute zahtev upravi grada, a zatim ako odgovora ne bude, da sami, mirno i dostojanstveno, oslobode okupirani prostor ispred Skupstine Srbije?

...
Kako moze mirno i dstojanstveno da se oslobodi prostor od nekih ljudi, a od strane drugih ljudi? Jel' ti ovde nekoga zezas?

Nego niste poneki izazvali gradjanski rat kako ste planirali, pa sada iznalazite zaobilazne puteve za to.

Uzgred, ja jesam za to da se pomere i oni, ali i da ne bude ujedno vise blokada mi protesta od strane studentista.

Back