S sloboda Aktivan član Banovan Poruka 1.246 29.08.2008. u 19:25 - Vučića za Lidera Ujedinjene Srbije #76 inagadadavida: Slazem se...........pickousti cajni kolutic da bude lider opozicije........ To bi tek bila opozicija..... Kliknite za proširenje... Dobro je da si vratio sivonju na avatar, da izazivash malo straha, kad ne mozhesh poshtovanje.
inagadadavida: Slazem se...........pickousti cajni kolutic da bude lider opozicije........ To bi tek bila opozicija..... Kliknite za proširenje... Dobro je da si vratio sivonju na avatar, da izazivash malo straha, kad ne mozhesh poshtovanje.
inagadadavida Poznat Poruka 9.864 29.08.2008. u 19:27 - Vučića za Lidera Ujedinjene Srbije #77 sloboda: Dobro je da si vratio sivonju na avatar, da izazivash malo straha, kad ne mozhesh poshtovanje. Kliknite za proširenje... sikter, dzukelo .......... treba mi od tebe postovanje,.............. ser em ti se na takvo postovanje
sloboda: Dobro je da si vratio sivonju na avatar, da izazivash malo straha, kad ne mozhesh poshtovanje. Kliknite za proširenje... sikter, dzukelo .......... treba mi od tebe postovanje,.............. ser em ti se na takvo postovanje
S sloboda Aktivan član Banovan Poruka 1.246 29.08.2008. u 19:32 - Vučića za Lidera Ujedinjene Srbije #78 inagadadavida: sikter, dzukelo .......... treba mi od tebe postovanje,.............. ser em ti se na takvo postovanje Kliknite za proširenje... Al zato imash moju ljubav, ti si mi najdrazha budala koju znam.
inagadadavida: sikter, dzukelo .......... treba mi od tebe postovanje,.............. ser em ti se na takvo postovanje Kliknite za proširenje... Al zato imash moju ljubav, ti si mi najdrazha budala koju znam.
inagadadavida Poznat Poruka 9.864 29.08.2008. u 19:36 - Vučića za Lidera Ujedinjene Srbije #79 sloboda: Al zato imash moju ljubav, ti si mi najdrazha budala koju znam. Kliknite za proširenje... e, onda se naguzi, stisni zube, i pocni da patis
sloboda: Al zato imash moju ljubav, ti si mi najdrazha budala koju znam. Kliknite za proširenje... e, onda se naguzi, stisni zube, i pocni da patis
S sloboda Aktivan član Banovan Poruka 1.246 29.08.2008. u 19:39 - Vučića za Lidera Ujedinjene Srbije #80 inagadadavida: e, onda se naguzi, stisni zube, i pocni da patis Kliknite za proširenje... Izvini, ali homoseksualcima retko pruzham usluge i to iskljuchivo pasivnim. A malo mi je kriva i grbava kita, hocesh da ti poshaljem sliku na PP?
inagadadavida: e, onda se naguzi, stisni zube, i pocni da patis Kliknite za proširenje... Izvini, ali homoseksualcima retko pruzham usluge i to iskljuchivo pasivnim. A malo mi je kriva i grbava kita, hocesh da ti poshaljem sliku na PP?
inagadadavida Poznat Poruka 9.864 29.08.2008. u 19:40 - Vučića za Lidera Ujedinjene Srbije #81 sloboda: Izvini, ali homoseksualcima retko pruzham usluge i to iskljuchivo pasivnim. A malo mi je kriva i grbava kita, hocesh da ti poshaljem sliku na PP? Kliknite za proširenje... Ma , pljusni bajo, grbavog kita na forum...........sta se stidis?? Neka se vidi raskos.......
sloboda: Izvini, ali homoseksualcima retko pruzham usluge i to iskljuchivo pasivnim. A malo mi je kriva i grbava kita, hocesh da ti poshaljem sliku na PP? Kliknite za proširenje... Ma , pljusni bajo, grbavog kita na forum...........sta se stidis?? Neka se vidi raskos.......
inagadadavida Poznat Poruka 9.864 29.08.2008. u 19:41 - Vučića za Lidera Ujedinjene Srbije #82 sloboda: Izvini, ali homoseksualcima retko pruzham usluge Kliknite za proširenje... .........samo kad si dekintiran???
sloboda: Izvini, ali homoseksualcima retko pruzham usluge Kliknite za proširenje... .........samo kad si dekintiran???
S sloboda Aktivan član Banovan Poruka 1.246 29.08.2008. u 19:51 - Vučića za Lidera Ujedinjene Srbije #83 inagadadavida: Ma , pljusni bajo, grbavog kita na forum...........sta se stidis?? Neka se vidi raskos....... Kliknite za proširenje... Upozoravam te, veci je od 12 cm. Ako te nisu do sad dobro razguzili, bolje nemoj.
inagadadavida: Ma , pljusni bajo, grbavog kita na forum...........sta se stidis?? Neka se vidi raskos....... Kliknite za proširenje... Upozoravam te, veci je od 12 cm. Ako te nisu do sad dobro razguzili, bolje nemoj.