Vučić VS Čanak

Da, imaš pravo. Mada su mi mnoge stvari postale mnogo jasnije kad je izjavio da je bio navijač, u pravom smislu te reči. Da je išao na utakmice i tukao se sa navijačima drugih klubova. :confused: Dobru državu pravimo: ministar policije ima dosije, a jedan od lidera najveće opozicione partije - bivši navijač. :D U ovoj zemlji je izgleda postalo obavezno da, ukoliko želiš da budeš popularan političar, moraš imati neku mrlju u prošlosti.

Nisam ni ja zaista mogla da odgledam sve, ne mogu da ga slušam, utiče mi na raspoloženje, ali sam slučajno čula izjavu gde se divi onom momku koji je stao ispred nekih policijskih vozila. Strašno. Zaista tužno. I posle kaže da nije pozivao ljude na nerede. Tom rečenicom ih je pozvao da sledeći put kad organizuju neki novi skup, urade isto što su uradili i poslednji put.

Kako se nije setio da pomene Novaka Đokovića i da mu se zahvali na "učešću" na mitingu, da mladim ljudima njega navede kao pozitivan primer, a ne tog huligana koji stoji goloruk ispred policije.

Ne, ne, definitivno, jednom navijač, uvek navijač. To ne može da se iskoreni iz svesti.[/QUOTE]

a sad je ovo neki revolucionaran zakljucak koji tebi sve objasnjava...ti bre sa tolikim predrasudama ne bi smela nikome nista da kazes...jer takva sigurno ne znas mnogo....

Nije revolucionaran, ali je zaključak. Moj zaključak. Ti, takav, kakav si ne znaš ništa. Moje mišljenje je da neko ko može da ide na utakmice da bi se tukao sa navijačima drugog kluba, ne samo mentalno zaostao, već i opasan za okolinu. Taj način rešavanja problema - pesnicama - nije prihvatljiv u ni u politici niti u diplomatiji.A Vučić se očigledno trudi da svojim stavom pokaže da je prestao da bude navijač po ubedjenju, ali, dozvolićeš, to deluje tragikomično. Kad se onako nekulturan "presamiti" i pokušava da govori na pola glasa i izigrava dobro vaspitanog čoveka, svako onaj ko ima imalo iskustva, shvati da se čovek pretvara i da je u suštini najobičnija, narodski rečeno, sirovina. Njemu zaista pristaje uloga i način života jednog navijača, a nikako političara. Takvom čoveku bi trebalo zabraniti pojavljivanje u javnosti zbog užasno štetnog delovanja na mlade ljude, čiju bi svest i savest, čovek takvih kvaliteta, mogao da formira.

Seti se samo onog najnekulturnijeg mogućeg iživljavanja nad pogibijom Zorana.. zaboravila sam prezime. To ponašanje ne da zaslužuje osudu, nego bi zaista trebalo da se ne pojavi više nikad u javnosti, zato što je kroz tu tragičnu sudbinu jednog momka i cele njegove porodice, skupljao najjeftinije političke poene. To je toliko odvratno i nisko da nemam reči. Da ima trunku savesti, odmah bi podneo ostavku na sve političke funkcije i povukao se iz javnog života. Ima tu samo jedan problem - on ne zna ništa drugo da radi, osim da lupeta i izigrava patriotu po raznoraznim televizijama i političkim skupovima.

Toliko o tvom idolu.

Ma dajte ko je u ovoj zemlju pravi covek, nemam odgovor, svi nesto mute, lazu , mazu, iste fore, a gde su obicni ljudi. Vucic uglavnom zna sve, Canak tera svoju filozofiju, sve vec vidjeno, ko zna koliko puta..... studenti bi u inostranstvo, socijalna kriza je sigurno veca nego ikad, ... Kazu pocetak razbijanja srbije, znaci znaju neke scenarije za buducnost, kad tako pricaju sigurno nece stati samo na Kosovu, kolika je ta cena koju jos moramo da platimo, a da oni sede jos u svojim foteljama, dosadili su neka idu, neka dodje neka nova generacija....

Ma dajte ko je u ovoj zemlju pravi covek, nemam odgovor, svi nesto mute, lazu , mazu, iste fore, a gde su obicni ljudi. Vucic uglavnom zna sve, Canak tera svoju filozofiju, sve vec vidjeno, ko zna koliko puta..... studenti bi u inostranstvo, socijalna kriza je sigurno veca nego ikad, ... Kazu pocetak razbijanja srbije, znaci znaju neke scenarije za buducnost, kad tako pricaju sigurno nece stati samo na Kosovu, kolika je ta cena koju jos moramo da platimo, a da oni sede jos u svojim foteljama, dosadili su neka idu, neka dodje neka nova generacija....

:D:D To bi bilo idealno, samo da ta nova generacija nije oličena u liku onog balavca koji je svima lepo objasnio da je u Evropi bezveze i da nema ništa da se vidi, ali je zato završio fakultet u Londonu, a usput odlučio da uzme i njihovo državljanstvo. Ako nam je to budućnost, onda, zahvaljujem, nisam zainteresovana.;)

Gledam mnogo puta B92, volim ostre emisije, da se malo pljuju ili sl., samo mi jedino smeta sto su svi voditelji nekako naklonjeni jednoj strani, oni hoce da izigravaju kako kod njih nema cenzure, ali mislim da vise puta preteruju u svom obracanju javnosti, nekako najvise vole da objave lose stvari o srbiji i njihovim neistomisljenicima, a ovu drugu stranu nekako vise njeguju, da li je to namerno ili slucajno neznam....

Naravno da je sedmica pobedio u javnom glasanju... Deran studirao tamo, živeo i sad bi da šalje druge u Afriku na studije... Ma šta mi napriča... Kakav frik!

И Тесла стварао у америци па је људима поручивао да не долазе на континент на којем је провео највећи део свог живота..

Gledam mnogo puta B92, volim ostre emisije, da se malo pljuju ili sl., samo mi jedino smeta sto su svi voditelji nekako naklonjeni jednoj strani, oni hoce da izigravaju kako kod njih nema cenzure, ali mislim da vise puta preteruju u svom obracanju javnosti, nekako najvise vole da objave lose stvari o srbiji i njihovim neistomisljenicima, a ovu drugu stranu nekako vise njeguju, da li je to namerno ili slucajno neznam....

Немерно и они то признају... идеологија Б92 је ЕУ по сваку цену..

:D:D To bi bilo idealno, samo da ta nova generacija nije oličena u liku onog balavca koji je svima lepo objasnio da je u Evropi bezveze i da nema ništa da se vidi, ali je zato završio fakultet u Londonu, a usput odlučio da uzme i njihovo državljanstvo. Ako nam je to budućnost, onda, zahvaljujem, nisam zainteresovana.;)

Ne bih nikog osudjivao, svak ima svoju privatnost, mislim da taj "balavac" nista ne odredjiva u Srbiji, to je njegovo misljenje, ja se brinem za one koji mogu nesto da urade, a prave se naivni, jedni su za ovo, jedni za drugo, bojim seda lazu i jedni i drugi, samo jos jedno nemogu svi napolje tj. europa nema mesta za sve, imaju oni i svojih mnogo koji ne rade, svi misle da bi resili svoj problem ako odu negde daleko, nije to uvek tako, ali opet kazem svako ima pravo da sam odluciva o svojoj sudbini, pa gde to bilo.....

Немерно и они то признају... идеологија Б92 је ЕУ по сваку цену..

Mislite da B92 moze da ucini nesto posebno da udjemo u EU., nije losa ideja, mi vise volimo da pricamo nego da radimo, ovi u evropi su mozda glupi pa im treba malo pameti sa balkana da ih nauce kako da rade... Nekad ranije EU je bila prava ekonomska sila, a danas to nije vise to(osim nekih zemalja) danas vise prevladava neki drugi interes, koliko ce to moci da opstane nisu ni oni sigurni, a kamoli B92

Konačno neko da odgovori na tihu provokaciju...
clapping.gif

E, još nam ostaje samo da nađemo one koji bi nešto da rade i privređuju, proizvode, izgrađuju....
gde bi nam samo bio kraj... :)

Naravno da je sedmica pobedio u javnom glasanju... Deran studirao tamo, živeo i sad bi da šalje druge u Afriku na studije... Ma šta mi napriča... Kakav frik!

pa dechko se vratio u selo
kao predmet divljenja
zamisli sutra
da ima josh ko, u njegovom selu
a da nije imo takvog tatu
a opet, diplomirao u londonu :D

uz to
prepoznao stvor
shta je najveci resurs u srbiji
nepresushni :D

retardiranost shovinistichkog uma

mislish da bi imao isplativ sajt na srpskom jeziku
da je otvorio sajt www.srpskipacifisti.com

pa nije ni on glup ;)

nasho plovke, sad pechali 8)

Vrlo pomno sam gledala emisiju u nedelju uveče. Moj stav - Vučić užasan, Čanak isti takav ako ne i gori. Meni je stvarno žao što ne mogu da se opredelim i možda se od mene očekuje da budući da sam politički opredeljena stanem na ovu ili onu stranu ali ja zaista ne vidim ko je od pomenute dvojice manje negativan i bezobrazan.

Vučić je krajnje bezobrazno i primitivno koristio smrt onog mladića da promoviše neke svoje ciljeve. Čanak ništa nije ni radio, trudio se da bude duhovit i zabavan a u stvari je bulaznio bez da kaže išta pametno i konkretno.

A kada je reč o Olji ne znam šta da prokomentarišem. Evo ovako, kao sestra dotične ću samo da kažem da mi nije jasno što posle svake emisije neko genijalno zaključi "pa vidi se za koju je opciju". Itekako se vidi i nije apsolutno nikakva tajna da je za DS, nije član stranke ali totalno podržava ovu politiku i Borisa Tadića. Koliko je ovo pametna odluka ne bih da komentarišem, ja ne glasam za DS niti bih to ikada učinila ali verovatno i ona kao i svi mi ima pravo da ima taj neki svoj stav i sigurno nije ni prva ni zadnja koja glasa za DS. Jedino se postavlja pitanje koliko je korektno da ona to pokazuje ali opet - kome se ne sviđa neka ne gleda i rešen problem. Samo podsećanje : kada je `90-ih radila na Studiju B nikome nije smetalo što je otvoreno bila protiv Slobe i za ono što se tada zvalo opozicija. A sada kada ta opozicija ima ime i prezime odjednom svi nešto kukaju ........

Mislite da B92 moze da ucini nesto posebno da udjemo u EU., nije losa ideja, mi vise volimo da pricamo nego da radimo, ovi u evropi su mozda glupi pa im treba malo pameti sa balkana da ih nauce kako da rade... Nekad ranije EU je bila prava ekonomska sila, a danas to nije vise to(osim nekih zemalja) danas vise prevladava neki drugi interes, koliko ce to moci da opstane nisu ni oni sigurni, a kamoli B92

Да Вас потсетим да се Шешељу суди због вербалног деликта... Не оправдавам његове говоре, а вала не оправдавам и новинарска саопштења Б92 која су тендециозна и манипулативна...

Back