Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 19.404
U ceti oka sa Zelenskim veli Lagoje a . To su te njegove price za domaci folklor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам тачно шта је било на крају, али Вучић их је све надмудрио.Како је било? Зна ли се шта?
Идемо у Нато да пљачкамо ,Бато. Podržali smo naravno Ukrajinu na evropskom putu - poručio je Vučić.
Ako Zelenski objavi znaćemo, a mislim da njega boli ona stvar.I Vučić je razgovor sa Zelenskim ocenio kao "korektan i otvoren".
- On je pitao kakvo je stanje i šta ljudi misle u Srbiji, zašto misle, šta je to. Ja sam mu onda govorio o onome što se zbilo 99. godine i govorio o teritorijalnom integritetu. Potvrđujući da Srbija podržava teritorijalni integritet Ukrajine, i da tu poziciju ne menja. Imamo veoma stabilan i pošten pristup. Za razliku od nekih drugih koji bi da poštuju teritorijalni integritet Ukrajine, zato što im to odgovara, ali ne bi da poštuju teritorijalni integritet Srbije - rekao je Vučić.
Dodao je i da je sa Zelenskim razgovarao o budućim oblicima saradnje.
- Ti ljudi su sada u velikom ratu, ali moraju da razmišljaju kako će da obnavljaju zemlju. Razgovarali smo i o Kosovu i Metohiji, mislim da neće biti promena u odnosu Ukrajine prema Srbiji i poštovanju našeg teritorijalnog integriteta, i to je bio važan posao pred nama. Podržali smo naravno Ukrajinu na evropskom putu - poručio je Vučić.
Зеленски би могао да, поново, обуче одело и кравату.
Доста је терао овај милитери фазон.
Neka vrsta zbijanja redova i sveopšti otklon od Rusije vidimo da je i Moldavija u priči koja je skoro zabranila ulaz u zemlju Bregoviću verovatno da ne bi pevao tamo "kalašnjikov" lol ali to je tako
Bregović je mislim svirao na Krimu nakon aneksije i dava neke pro-ruske izjave, ništa spektakularno ali čini mi se da su Moldavci barem ovi rumunski sad u fazi..." i ako liči udri".Neka vrsta zbijanja redova i sveopšti otklon od Rusije vidimo da je i Moldavija u priči koja je skoro zabranila ulaz u zemlju Bregoviću verovatno da ne bi pevao tamo "kalašnjikov" lol ali to je tako
Gde je Rama?![]()
Važno je da primitivni tiranin po ko zna koji put javno ponižava Srbiju pojavljujući se čak i na neformalnim skupovima u društvu arnautskih predstavnika lažne države.
RT tvrdi da nije pozvan.Gde je Rama?
Pazi Plenki, opet Hrvate uvalili u Balkan...
Ovde su baš zavrtali ruke izgleda.
Međutim, premijer Edi Rama nije pozvan zbog hapšenja gradonačelnika Himare Fredija Belerija, optuženog za kupovinu glasova za izbore 14. maja.
E o ovome se u stvari radilo, zato je Zelenski tu a ne da gleda Vučića,Kurtija, Bosanku i Makedonca.Pogledajte prilog 1398482
Još neko vreme.Две земље које нису признале лажну државу Косова.
Još neko vreme.
Iskreno mislim da posle "poruka ljubavi" koje od 2014 a naročito posle 2022. u Ukrajinu šalju naši putinofili a kojih je kako sami kažu 80% i verovatno ne greše mnogo , Ukrajinci bi trebali iz njihovog ugla gledanja da odjebu bilo kakvu priču sa nama i priznaju Kosovo.
Realno ljudi nam bukvalno ništa nažao nisu učinili ikada, a dobili su status "ustaša" i skoro "ultimativnog zla" od ovdašnje opšte "inteligencije". Običan Ukrajinac danas nas otvoreno prezire i to po meni zasluženo. Oni će svakako ići ka tome. Pitanje trenutka
Mislim da ih AV bukvalno malo odlaže municijom preko Poljaka.
Grci sa druge strane, kada i ako im bude u interesu priznaće,za sada nema istog a definitivno smo im draži od Albanaca, pa ne verujem da će žuriti nešto, ali kada cena bude prava....
Nama su Španci i Kiprani nekako najsigurniji u tom pogledu.
Da i to...Ако Украјинци желе да чувају своје границе, морају да поштују туђе.
Grci sa druge strane, kada i ako im bude u interesu priznaće,za sada nema istog a definitivno smo im draži od Albanaca, pa ne verujem da će žuriti nešto, ali kada cena bude prava....
Nama su Španci i Kiprani nekako najsigurniji u tom pogledu.