Vučić: "U četiri oka" sa Zelenskim ujutru...

Zelenski ima mooda da kaže Rusima ''Ne'' iako se graniči s njima, a Vučić nema iako su od nas iza 7 gora. Prema tome razlika je ogromna. Pri tom je nas Putin opljačkao mnogo pre nego Ukrajince, ali za to već Vučić nije kriv, osim što neće javno da priupita Koštunicu i Tadića šta su to i zašto potpisali. Ustvari ne sme.

...

Sastanak dva NWO pupeta/roba...
Mi6 gazde naredile Vucicu, napisale jedan ostar tekst u Times-u o njemu i ovaj odmah slusa...

Ne zeleci da im remetim intimu... :guza: :guza:
Ali...
O cemu ova dva NWO CIA/Mi6 roba mogu caskati u 4 oka....?

Vučić: "U četiri oka" sa Zelenskim ujutru​

https://www.telegraf.rs/vesti/politika/3735176-vucic-u-cetiri-oka-sa-zelenskim-ujutru

@Jugoslav Čvarak vodi ih obojicu kući!
Nek ti sviraju na klaviru... :zzzz:

...
A taman je ostavio utisak na Takera 🙄

Evo ga izvlaci se...kao ne bi ja (poslusao gazde iz Mi6-a), ali trazio mi...

20230821-224455.jpg

...

Лажовчина!

Zelenski ima mooda da kaže Rusima ''Ne'' iako se graniči s njima, a Vučić nema iako su od nas iza 7 gora. Prema tome razlika je ogromna. Pri tom je nas Putin opljačkao mnogo pre nego Ukrajince, ali za to već Vučić nije kriv, osim što neće javno da priupita Koštunicu i Tadića šta su to i zašto potpisali. Ustvari ne sme.
Više je naša služba povezana sa Rusima nego ukrajinska. Zelenski to može i da radi jer više od pola države je antirusko bilo kad je on zaseo. Kod nas sve obrnuto, ogromna većina proruska. Geografija u ovom slučaju je sekundarna.

Рус и треба да те "пљачка".
Газпром је профитабилно Предузеће већ 20 година.
Ми треба да постанемо Руска Губернија,да нам дође бар још 5 Милиона Руса у Рускиња да напуне напуштена србска Села,да се рађају Чистокрвна Словенска Деца (да растерамо остали Олош)-Има да нам Сване!

Zelenski ubedjuje Vučića da uvede sankcije a Vučić Zelenskog da ne priznaje Kosovo. :lol:
Ljubavi, otplaćuješ MMF kredit za nekadašnjeg vodećeg švercer-finansijera DS-a
Ima dedine njive po Ukrajini... pa zato...
A znaš da ste pogasili investicione banke uz parolu: "koj će nam to?" pa se MMF kredit sada valja preko budžeta kao nekoć u SFRJ samo sa tom razlikom što idu privatnim firmama a dug na grbinu naroda.

Poslovni Rizik: 0

Ми треба да постанемо Руска Губернија,да нам дође бар још 5 Милиона Руса у Рускиња да напуне напуштена србска Села,да се рађају Чистокрвна Словенска Деца (да растерамо остали Олош)-Има да нам Сване!
Ja imam 5 akcija NIS-a, veliki uspeh je pred mojom firmom...

Da je žaba skuvana govori i podatak da je Micotakis VIII? na neformalnu večeru u svojstvu predsednika nezavisne države pozvao i poremećenog Kurtija što je očajna poruka Grčke.

Ali ono što je gore od toga jeste da to primitivnom tiraninu nimalo ne smeta i da nije uložio čak ni prigovor na listu zvanica.

Tako da mislim da je ovo podmetanje Zelenskog kao glavne priče samo skretanje pažnje sa činjenice da se tzv. predsednik Srbije pojavljuje na skupovima na kojima se pojavljuje i Kurti u svojstvu predsednika nezavisne države Kosovo.

Hazar Zelenski nema muda nego US ledja i stotine miliona u nekretninama i kesha na zapadu.
Zbog te ogromne love on je spreman da zrtvuje poslednjeg Ukrainca.
Uostalom sta ga boli kuraccc za glupe Ukraince on nije jedan od njih.
:)

Сазнајемо: Састанак је у четири ока, али биће такође присутни Вучићевић и Жекс. Сваки од учесника ће да жмури на једно око. Вучићевић испоручује све експлозивно што Србија има, чак и рударски динамит, а Жекс хиљаде дронова. Главни оператери роја дронова биће Баста и Шормаз. То ће да буде гејм чејнџер, а не дивљезападни војни отпад. Зеленски у знак пажње добија стан у Београду на води, а Вучић загарантовано право на азил, злу не требало.

A taman je ostavio utisak na Takera 🙄

Kako javljaju Informer i @Jugoslav Čvarak...navodno je pola planete pratilo i bez treptaja slusalo taj istorijaki intervju posle kojeg više ništa neće biti isto...

U nekoliko slucajeva je zabelezeno i da su nepokretni, koji su gledali intervju, odjednom prohodali... (do WC-a...), a slepi progledali..., dok je u Gedzinom hanu zabelezen i jedinstven slucaj da su nekoj babi narasla mu.da...tokom gledanja intervjua...

informer-460x0.jpg

...

Опет криви жути... :hahaha:

Ако може само Рускиња.

Back