Vucic tvrdi: blokaderska dnevnica je 50 evra

Nisam gledao emisiju, ali iz ovih isečaka se vidi koliko je nervozan i nesiguran u sebe.

Ja sam srpski seljak i desnicar. Otac 4 deteta. Kao Nenad Jezdic.

1000029052.jpg

A ti bese neoliberalni levicar?

1000029051.jpg

svi smo mi na prodaju

moras nesto prodati da bi decu hranio
nismo svi na prodaju...
ko je vera a ko nevera videće se kad budu žig zveri davali za 5 do 6 godina... to je finalni ispit ko je na prodaju a ko nije
fun fact: reč neuralink ima broj 666 u grčkoj gematriji...verovatnoća da se tako nešto desi slučajno je neverovatno mala

Haha mnogo šta Vučić tvrdi ali kao što znamo ništa od toga nije tačno, odavno je već provaljen, mada u principu te laži i sranja koja prosipa su za unutrašnju upotrebu i namenjeni onima što gledaju pink i zadrugu i čitaju informer.

Inače to je klasična gebelsovska propaganda i jeftina manupacija koja je već odavno provaljena da za sve što on radi optužuje druge, on optužuje nekog da je izdao Kosovo ili da hoće da izda Kosovo a on je Šiptarima dao sve na Kosmetu i omogućio im u potpunosti da funkcionišu kao samostalna država a pritom im je još i otvotio granice da mogu ovde da dolaze samo sa ličnom kartom a nakon 5 godina i da dobijaju naša dokumenta i glasaju kod nas na izborima ili on optužuje nekog sa šuruje sa stranim centrima moći (iako nikad ne navodi koji su to zapravo centri) a on je glavni lobista rio tinta u Srbiji, ne vadi se iz zapadnih ambasada po Beogradu, kancelarije MI6, još se i otvoreni hvali prijateljstvom sa Makronom a zajedničkih slika sa Sorošem mlađim ima više nego slika sa svojim rođenim sinom Danilom.
Tako i to , optužuje nekog za nekakve dnevnice (u šta naravno niko ne veruje osim njegovih sendvičara) a on je maltene izmislio to i doveo gotovo do perfekcije ili da neko šalje batinaše a on se okružio pravim pravcatim falangama koje liče na prave crnokošuljaše, a pritom još i pokušava da komprimituje neke ljude tako što im podmeće priče da rade za njega ili za službu.
Baš jedan teški obergovnar i baš onaj jedan odvratni i ljigavi manipulator.

Back