Vucic tvrdi: blokaderska dnevnica je 50 evra

Jedino što ne zna ko je izdvojio tolike silne pare da sruši Srbiju, kada on sarađuje sa svima, EU, USA, Rusija, Kina...mora da im je poslala Indija :rotf:joj, zaboravih Soroša, daa, poslao milijarde u Srbiju da sruši nekog tamo Vučića :rotf:

ni benificirani staz ne daju ?

sta je regresom, toplim obrokom, markicom za GSP?

Delite li neke svinjske polutke preko sindikata?

Jel zavrsavate 7 dana letovanja u Buljaricama za najbolje radnike udarnike?

slabo placaju

stipse

ja ne bi vozio bajs za ispod 300 evra po danu
Neka jednom u životu, samo jednom, iznese dokaz za jednu od svojih serstorskih tvrdnji. Osim što ide po pinku i informeru i serre i trabunja gluposti bez ikakvog dokaza. Zastrašujuće je da postoji nada ljudi koji padaju na njegove tričave reči i mlaćenje prazne slame iako je xxx puta uhvaćen u laži i prevari

mogao bi vise al onda bi boca vina bila 20 evra

ti bi se bunio da je to skupo

jer mi to pravimo od grozdja znas

ne radimo od praskova ko neki
Malo je bajo. Radnici rade na berbi 10 sati koliko mi je poznato. Imaju dva obroka. Moj radnik ima oko 55 evra, ali ina i zdravstveno i penziono osiguranje. Radno vreme je 8 sati u šta je uračunata pauta od 45 minuta i jedna za kafu pre posla od 15.

Malo je bajo. Radnici rade na berbi 10 sati koliko mi je poznato. Imaju dva obroka. Moj radnik ima oko 55 evra, ali ina i zdravstveno i penziono osiguranje. Radno vreme je 8 sati u šta je uračunata pauta od 45 minuta i jedna za kafu pre posla od 15.

Plantaze u Crnoj Gori ih placaju 60 centi po kofi od 10 kila

A jedan berac dnevno ubere oko 250 kg

Pa opet idu i beru

Javio se pravni zastupnik od Tihog ;) Za razliku od tebe, Tihi je čovek sa kojim se i nasmejem i složim ponekad, smešan mi je samo njegov fanatizam vezan za sns, na to se i odnosi moj post.
Ne verujem da je on zbog toga fanatican. Vise mislim da fanaticno zeli i nervira one sto vole NAFO i sto mrze Srbiju i sve Srpsko. Takodje fanaticno brani svoja ubedjenja koja su vecinom ispravnija od alternative.

Back