Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.449
slabo placaju
stipse
ja ne bi vozio bajs za ispod 300 evra po danu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino što ne zna ko je izdvojio tolike silne pare da sruši Srbiju, kada on sarađuje sa svima, EU, USA, Rusija, Kina...mora da im je poslala Indija
slabo placaju
stipse
Jedino što ne zna ko je izdvojio tolike silne pare da sruši Srbiju, kada on sarađuje sa svima, EU, USA, Rusija, Kina...mora da im je poslala Indijajoj, zaboravih Soroša, daa, poslao milijarde u Srbiju da sruši nekog tamo Vučića
![]()
Da nisi smešan, bio bi jako tužan čovek. Naravno da imaš prava na svoje mišljenje, ali potrebno je malo više od grama mozga...ni benificirani staz ne daju ?
sta je regresom, toplim obrokom, markicom za GSP?
Delite li neke polutke preko sindikata?
Jel zavrsavate 7 dana letovanja u Buljaricama za najbolje radnoke udarnike?
Da nisi smešan, bio bi jako tužan čovek. Naravno da imaš prava na svoje mišljenje, ali potrebno je malo više od grama mozga...
Malo i ti plaćaš...50 evra dnevnicu ubije berac grozdja u vinogradu
mislio sam da blokaderi bolje placaju
Aha, ne vređamo nikoga. Hau jes nou...Da nisi smešan, bio bi jako tužan čovek. Naravno da imaš prava na svoje mišljenje, ali potrebno je malo više od grama mozga...
Malo i ti plaćaš...
Javio se pravni zastupnik od TihogAha, ne vređamo nikoga. Hau jes nou...
Javio se pravni zastupnik od TihogZa razliku od tebe, Tihi je čovek sa kojim se i nasmejem i složim ponekad, smešan mi je samo njegov fanatizam vezan za sns, na to se i odnosi moj post.
Neka jednom u životu, samo jednom, iznese dokaz za jednu od svojih serstorskih tvrdnji. Osim što ide po pinku i informeru i serre i trabunja gluposti bez ikakvog dokaza. Zastrašujuće je da postoji nada ljudi koji padaju na njegove tričave reči i mlaćenje prazne slame iako je xxx puta uhvaćen u laži i prevari
slabo placaju
stipse
Malo je bajo. Radnici rade na berbi 10 sati koliko mi je poznato. Imaju dva obroka. Moj radnik ima oko 55 evra, ali ina i zdravstveno i penziono osiguranje. Radno vreme je 8 sati u šta je uračunata pauta od 45 minuta i jedna za kafu pre posla od 15.mogao bi vise al onda bi boca vina bila 20 evra
ti bi se bunio da je to skupo
jer mi to pravimo od grozdja znas
ne radimo od praskova ko neki
Aha. I ono da nema ni gram mozga je takođe bilo onako smešno.Javio se pravni zastupnik od TihogZa razliku od tebe, Tihi je čovek sa kojim se i nasmejem i složim ponekad, smešan mi je samo njegov fanatizam vezan za sns, na to se i odnosi moj post.
Malo je bajo. Radnici rade na berbi 10 sati koliko mi je poznato. Imaju dva obroka. Moj radnik ima oko 55 evra, ali ina i zdravstveno i penziono osiguranje. Radno vreme je 8 sati u šta je uračunata pauta od 45 minuta i jedna za kafu pre posla od 15.
Kada bi mi on isto uzvratio, ne bih se uvredila, ali kada ti to napišeš jeste uvreda. Sad, razmisli zašto je to tako...Aha. I ono da nema ni gram mozga je takođe bilo onako smešno.
Znači to mu ti kao tepaš. E, baš me briga šta misliš o meni. Nikad me nisu ni zanimala mišljenja dvoličnih, licemernih cinika.Kada bi mi on isto uzvratio, ne bih se uvredila, ali kada ti to napišeš jeste uvreda. Sad, razmisli zašto je to tako...
VažiZnači to mu ti kao tepaš. E, baš me briga šta misliš o meni. Nikad me nisu ni zanimala mišljenja dvoličnih, licemernih cinika.
Da nisi smešan, bio bi jako tužan čovek. Naravno da imaš prava na svoje mišljenje, ali potrebno je malo više od grama mozga...
50 evra sigurno ne...Koliko tebe plaćaju da botuješ i sramotiš se kod poštenih ljudi?
Ne verujem da je on zbog toga fanatican. Vise mislim da fanaticno zeli i nervira one sto vole NAFO i sto mrze Srbiju i sve Srpsko. Takodje fanaticno brani svoja ubedjenja koja su vecinom ispravnija od alternative.Javio se pravni zastupnik od TihogZa razliku od tebe, Tihi je čovek sa kojim se i nasmejem i složim ponekad, smešan mi je samo njegov fanatizam vezan za sns, na to se i odnosi moj post.