Vučić tužio novinarke zbog serijala „Vladalac“, emitovanog na N1

Čudi me da tek sad reaguje.
Ne čudi me reakcija. Kmekavac ne voli kad mu se argumentuje da je lažov.

Наравно да те чуди политичка филозофија, јер Владалац је сада у проблемима, због којих би ти требала да разумеш образац шонашања политичког очајника...

--
Инструкције за оне који су пропустили на факултету:
Прочитати Страховладу од В.Димитријевића и хрватски превод макијавелијевог Владаоца, јер Српски превод није добар. Добра књига је од аутора Косте Чавошког.

1679064741762.png
 
Poslednja izmena:
Тужилаштво никада није ни радило, осим ако нису били по мишљење у ЦК
Ovde je reč o privatnoj tužbi u građanskom postupku - parnici sa čim tužilaštvo nema nikakve veze.Tužilaštvo je nadležno za krivična dela a kleveta već dugo nije krivično delo.
 

Haha fotomontaza ali dobra fora. ;)
Awww kakva slatkica a tek sto ima tu opasnu facu i taj seksi glasic 🥰, mada sto se mene tice ne bi morali ni da vodimo ljubav, ono bio bi presrecan samo malo da razmenimo neznosti i da se pomazimo, onako da se mazimo nezno ko devojcice. :)
Mozda ona ovako deluje namrsteno, bahato i opako ali verujem da je ovako malo stidljiva i vrlo nezna i romanticna :), verovatno kada bi se nasli u ljubavnom cinu indistirala bi da ugasim svetlo da bude mrkli mrak i ne bi skidala svoj dzemperic ili majicicu 🥰 i verovatno bi joj od treme ruke i noge bile ledene a puls bi joj skocio na 150......jaao dusica moja. ☺️
 

Back
Top