al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
Pa primio je Kurtza pre neki dan , još je pod utiscima .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taman kad pomislim da ne može niže da padne
on me iznenadi

Tačno.Mi srbi...on nije srbin.
![]()
Da je Vucic klasican drugo-srbijanac odnosno drugo-bosanac to vec odavno znamo .
Nego mene vise brine ta carinska unija . Ne zaboravite da je i EU formirana prvo kao carinska unija da bi kasnije prerasla u nesto drugo . Ne gradi se dzabe autoput siptarima sto je Vucic najavljivao . Izgleda da nam je od strane mocnih namenjeno da budemo zajedno u nekoj novoj drzavi sa kosovom , albanijom , crnom gorom , makedonijom i bosnom . U takvoj drzavi bi muslimani bili vecina i mi bismo malo po malo nestajali . To nam se sprema .
da,...kad citas krstu stices utisak da ludak nema ni 10% glasaca...pa jbg. nisu ga marsovci izglasali vec isti takvi ludaci poput njega...
Е сад је претерао
Дабогда Николић победио и отеро га на политичку маргину
Па ми у неким периодима и имамо две историје, посебно када је у питању др. св. рат. Једна је наша четничка и друга је ваша партизанска.
![]()
Поред Русије, Аустрија је једна од ретких земаља из које долази подршка за одвајање РС.
Јесте најгори издајник и полтрон, али не зато што је рекао чињенице у вези првог св. рата. Камо среће да има муда да каже и чињенице у вези др.св. рата где нас је слична багра гурнула у кланицу да гинемо до последњег Србина.
Вучић је издајник зато што је издао КиМ и зато што се не бори за РС и зато што шурује са муслиманима и зато што прима исламске мигранте.
Да, али Вучко је у праву.
Тај ултиматум је био скроз ОК.
Он је заправио био пун поштовања и добросуседске љубави у поређењу са овим што данас потписују.
То је тај 'немачки победнички менталитет'. Увек се труди да надмаши самога себе.Taman kad pomislim da ne može niže da padne
on me iznenadi