Vučić: Svakom penzioneru u februaru po 20.000 dinara

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.697
B92: Vučić: Svakom penzioneru u februaru po 20.000 dinara

"Uz ono što im sledi sada u septembru, 50 evra, pa u novembru po 30 evra i između 13. i 15. decembra po 20 evra, u februaru naredne godine, najkasnije u martu, svim penzionerima isplatićemo po 20. 000 dinara, kao poklon od države", rekao je Vučić za Dnevnik RTS.

On je najavio da će početkom sledeće godine uslediti i novo povećanje penzija, sigurno preko pet odsto.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2021&mm=08&dd=01&nav_id=1900346

Nije zbog izbora i Velje.

source.gif

Taj novac otkinuo je od vlastitih usta, ministarstava i SNS clanova.

U Hrvatskoj je gospodin premijer Andrej Plenkovic propisao najnizu neto placu u iznosu od 3.400,00 kn (53000 RSD).
Za vrijeme SDP-njara, taj iznos bio je za 100 Eura nizi.
Tako je bilo i za strahovlade Zutih u Srbiji, penzosi su jedva krpali kraj s krajem i onda se pojavio gospodin Aleksandar Vucic.

Ono za našu decu nidje veze jer ona ne glasaju.

Ipak su penzosi ključni, zato predizborni slogan treba da bude takav.

Da.

Kaže moj ćale (penzos) "šta ti pričaš da su penzioneri za Vučića, nismo mi za Vučića, današnji penzioneri su oni koji su zbacili Miloševića, vi mladi glasate za Vučića".

Reko ćale, nešto ne vidim da meni Vučić svaki čas daje 5000 dinara.

Da.

Kaže moj ćale (penzos) "šta ti pričaš da su penzioneri za Vučića, nismo mi za Vučića, današnji penzioneri su oni koji su zbacili Miloševića, vi mladi glasate za Vučića".

Reko ćale, nešto ne vidim da meni Vučić svaki čas daje 5000 dinara.
lol ja misliš da moj ćale još više mrzi Vučića od mene haha a tek ove SNS pokrajinske glavešine što hejtuje 🤣
Bojkotuje izbore.

Back