Vučić: Srbija će ove godine izdvojiti 9,3 miliona evra pomoći opštinama u RS

Srbija mora rascistiti sa neprijateljima jednom za sva vremena, pa cak i po cijenu gradjanskog rata. Previse se olosa i izdajica nakupilo u Beogradu i okolini. Poci od crnogoraca, sve i jednog protjerati, pa onda sa domacim izdajnicima/placenicima, kriminalcima itd itd.[/QUOT

Tako je... nema napretka ako se to ne uradi.

Srbija treba da ulozi u Republiku Srpsku bar 250 miliona evra godisnje ako razmislja o boljem sutra srpskom narodu.

Kad kazem Srbija, mislim na onu zvanicnu, one guzonje u foteljama, ne mislim na obican narod.

Srbija nije ni jednu kesicu bombona poslala u Republiku Srpsku a da nije imala neku korist, o drugim stvarima da ne pricam. Ta ista Srbija je iskoristila sve Srbe zapadno od Drine zbog sopstvenih interesa, zrtvovala je Knin jer je mislila tako Pristinu sacuvat, ostavila srpski narod koljacima na tacni, a prezivjele krajisnike htjela naselit na Kosovu da se bore protiv siptara. Ima tu mnogo toga, ali mi smo presli preko svega radi neke buducnosti. Onda dolaze karikature tipa vucic i kao izdvajaju neku mizernu pomoc, a mile umjesto da mu kaze da nabije pomoc materi u onu stvar i da nam vrati ono sto je oteto i pokradeno od nas, mile mu se samo smjeska i cuti, valjda vidi malo dalje od nas obicnih smrtnika.

A Ljajić Bošnjak iz republike Srbije.Čisto da se zna.Mada ne vidim niđe veze ni to šta je Ljajić ni to šta je Šarović ali ajde.Robna razmena sa Nemačkom je pet milijardi eura,sa Crnom Gorom 1,5 milijardi eura,sa Hrvatskom milijardu eura,sa Makedonijom milijardu eura,sa Rumunijom milijardu eura,sa Bugarskom milijardu eura,sa Turskom 1,3 milijardi ardi eura itd.Ala će se Srbija naizdavati pomoći zbog robne razmene sa ovim državama.

Ocigledno ne shvatas o cemu se radi.

Njemacka - $300 miljardi suficit u robnoj razmjeni sa ostatkom svijeta

Srbija - $2.53 milijardi deficit, izvoz $7,97 milijardi a uvoz 10,51 milijardu prema podacima iz 2017

Sta mislis zasto je zivotni standard prosjecnog njemca bolji od tvog? Pomoc cu ti malo, pogledaj iznad. I da, Njemacka izvozi vise u Srbiju nego sto uvozi.

Kad kazem Srbija, mislim na onu zvanicnu, one guzonje u foteljama, ne mislim na obican narod.

Srbija nije ni jednu kesicu bombona poslala u Republiku Srpsku a da nije imala neku korist, o drugim stvarima da ne pricam. Ta ista Srbija je iskoristila sve Srbe zapadno od Drine zbog sopstvenih interesa, zrtvovala je Knin jer je mislila tako Pristinu sacuvat, ostavila srpski narod koljacima na tacni, a prezivjele krajisnike htjela naselit na Kosovu da se bore protiv siptara. Ima tu mnogo toga, ali mi smo presli preko svega radi neke buducnosti. Onda dolaze karikature tipa vucic i kao izdvajaju neku mizernu pomoc, a mile umjesto da mu kaze da nabije pomoc materi u onu stvar i da nam vrati ono sto je oteto i pokradeno od nas, mile mu se samo smjeska i cuti, valjda vidi malo dalje od nas obicnih smrtnika.

Šta je pokradeno, valjda je Bosanska avantura više koštala Srbiju nego obratno

Back