Vučić: Srbija će ove godine izdvojiti 9,3 miliona evra pomoći opštinama u RS

комшија

Stara legenda
Banovan
Poruka
95.258
https://www.danas.rs/politika/vucic-srbija-ce-ove-godine-izdvojiti-93-miliona-evra-pomoci-opstinama-u-rs/

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je danas tokom razgovora sa premijerom Republike Srpske (RS) Radovanom Viškovićem, da će Srbija tokom godine izdvojiti 9,3 miliona evra za finansijsku pomoć opštinama u RS.

vucic-1-678x381.jpg
ž

Piše: Beta05. aprila 2019. 14.35

Vučić je na sastanku u Beogradu rekao da će Srbija, poštujući Dejtonski sporazum, biti „iskren prijatelj, pouzdan partner i snažan oslonac Republici Srpskoj“ i nastaviti da pomaže infrastrukturne, energetske i druge projekte u RS, saopšteno je iz predsedništva Srbije.

On je ocenio da jačanje saradnje sa RS „u isto vreme podrazumeva i jačanje saradnje sa BiH, sa ciljem boljeg povezivanja, u interesu mira i stabilnosti u celom regionu“.

Premijer RS je rekao da je Vučić „prvi“ predsednik Srbije koji je specijalne, paralelne veze sa Republikom Srpskom pokazao kroz konkretne projekte.

Dodaje se da je tokom razgovora dogovoren sastanak predsednika Srbije sa predsednicima svih opština u RS.

Poslednja izmena od moderatora:
https://www.danas.rs/politika/vucic-srbija-ce-ove-godine-izdvojiti-93-miliona-evra-pomoci-opstinama-u-rs/

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je danas tokom razgovora sa premijerom Republike Srpske (RS) Radovanom Viškovićem, da će Srbija tokom godine izdvojiti 9,3 miliona evra za finansijsku pomoć opštinama u RS.

vucic-1-678x381.jpg
ž

Vučić je na sastanku u Beogradu rekao da će Srbija, poštujući Dejtonski sporazum, biti „iskren prijatelj, pouzdan partner i snažan oslonac Republici Srpskoj“ i nastaviti da pomaže infrastrukturne, energetske i druge projekte u RS, saopšteno je iz predsedništva Srbije.

On je ocenio da jačanje saradnje sa RS „u isto vreme podrazumeva i jačanje saradnje sa BiH, sa ciljem boljeg povezivanja, u interesu mira i stabilnosti u celom regionu“.

Premijer RS je rekao da je Vučić „prvi“ predsednik Srbije koji je specijalne, paralelne veze sa Republikom Srpskom pokazao kroz konkretne projekte.

Dodaje se da je tokom razgovora dogovoren sastanak predsednika Srbije sa predsednicima svih opština u RS.

Faktički smo jedna država, tako da je ovo finansijski transfer iz jednog dela u drugi deo iste države.

Faktički smo jedna država, tako da je ovo finansijski transfer iz jednog dela u drugi deo iste države.
Tako je međutim našim krvoločnim komšijama iz najmanjeg entiteta to jako smeta jer se nadaju ekonomskom kolapsu druga dva naroda.
Hrvatska ozbiljno ulaže u HRHB i isplaćuje mirovine svim pripadnicima HVO.Kolinda je naložila hrvatskim preduzećima obavezan otkup svega što se proizvede u HB.Mnogo raznih vrsta pomoći i mera Hrvatska usmerava ka Hrvatima u BiH.Islamisti to odlično znaju ali ovde ćute.
Srbija je tek od skora počela sa sporadičnom pomoći Republici Srpskoj i time razbila san islamista o nekakvoj propasti Republike Srpske.

- - - - - - - - - -

Bankrot se prolongira...

Zato je vaša propast zagarantovana.Jel boli ?

Вучић узима Србијанцима из уста и даје Додику да би опремао злочиначки МУП РС да боље бије жене и децу:

Kada su u pitanju pare iz Srbije, koje se troše u Republici Srpskoj tu nema politike, prevare, kriminalnih radnji, ovo je nešto što građani Srpske sa oduševljenjem prihvataju i dočekuju – rekao je Višković. Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je večeras da opremanje Policije Republike Srpske ne predstavlja prijetnju nikome, jer Srpska nema pretenziju da osvaja, niti da nanosi zlo bilo kome, već samo da odbrani sebe i svoje građane.

On je naveo da to što Policija Republike Srpske želi da se opremi tehnički i tehnološki, kao i da poboljša standard svojih policajaca, nije ništa što ne čine drugi, dodajući da je Policija, budući da Srpska nema vojsku, prva u odbrani Republike.

– To je nešto što je normalno u cijelom svijetu, to nije ništa što nema neko drugi, policija bilo koje druge zemlje. Oni koji kritikuju, ne očekuju valjda da će policajci Republike Srpske da nose drveno kolje umjesto palica, umjesto puške neki drveni mač, a ručna kolica umjesto oklopnog vozila – rekao je Višković za Televiziju “Pink”.

56308635_2197891960289343_8980369199633268736_n.jpg

vucic-1-678x381.jpg
ž

mi lale iz banata smo navikli da pomazemo druge.
prvo se gradila slovenija. imali su samo brda. mi im izgradili fabrike
pa naravno ono siroce od kosova je trebalo hraniti. tamo srbi nikad se nisu ubijali od posla.
a usput je neko morao i to crnogorsko primorje da gradi. i to je lala platio
mi rs i dalje zovemo bosnom jer nam nije ni poznato sta se s cime granici ali znamo da smo se odricali 10% plate da se negde u po bosni grade fabrike

e sad ako opet tamo neki traze lovu ,sto da im ne saljemo?

nije lepo kvariti tradiciju :zper:

mi lale iz banata smo navikli da pomazemo druge.
prvo se gradila slovenija. imali su samo brda. mi im izgradili fabrike
pa naravno ono siroce od kosova je trebalo hraniti. tamo srbi nikad se nisu ubijali od posla.
a usput je neko morao i to crnogorsko primorje da gradi. i to je lala platio
mi rs i dalje zovemo bosnom jer nam nije ni poznato sta se s cime granici ali znamo da smo se odricali 10% plate da se negde u po bosni grade fabrike

e sad ako opet tamo neki traze lovu ,sto da im ne saljemo?

nije lepo kvariti tradiciju :zper:

Па ви ако хоћете можете и да се припојите БиХ. Иовако се Нови Сад више тако не зове у свакодневном говору већ му народ тепа Босански Нови, а можете чак и да позовете Хрвате и аустријске десничаре да заједно са вама и Босанцима праве Нову Аустро-Угарску, то је ваша ствар Пречани.

Па ви ако хоћете можете и да се припојите БиХ. Иовако се Нови Сад више тако не зове у свакодневном говору већ му народ тепа Босански Нови, а можете чак и да позовете Хрвате и аустријске десничаре да заједно са вама и Босанцима праве Нову Аустро-Угарску, то је ваша ствар Пречани.

evo nudi ti se da jedes i dalje dzaba, cemu taj stav? :zper:

Tako je međutim našim krvoločnim komšijama iz najmanjeg entiteta to jako smeta jer se nadaju ekonomskom kolapsu druga dva naroda.
Hrvatska ozbiljno ulaže u HRHB i isplaćuje mirovine svim pripadnicima HVO.Kolinda je naložila hrvatskim preduzećima obavezan otkup svega što se proizvede u HB.Mnogo raznih vrsta pomoći i mera Hrvatska usmerava ka Hrvatima u BiH.Islamisti to odlično znaju ali ovde ćute.
Srbija je tek od skora počela sa sporadičnom pomoći Republici Srpskoj i time razbila san islamista o nekakvoj propasti Republike Srpske.

- - - - - - - - - -

Zato je vaša propast zagarantovana.Jel boli ?

Šta će boljeti, RS je na koljenima. Ne mislim da će propasti jer će neko uvijek nešto donirati, ali polako se kristalizuje ekonomska karta BiH....

Šta će boljeti, RS je na koljenima. Ne mislim da će propasti jer će neko uvijek nešto donirati, ali polako se kristalizuje ekonomska karta BiH....

Boli boli mnogo boli.Da ne boli ne bi se na ovoj temi skupljali ko gladni psi.Ne bi je ni otvarali.
Što se vas tiče i te tvoje karte.
Koliko kilometara auto puta ste izgradili ?
Ni jedan.
Gde su vam strane investicije.Nema ni jedne.
Gde su vam one silne MILIJARDE EVRA koje su vam donirane !!!??
Pokradene.
Sve ovo mene NE ZANIMA kao što me ni vi i vaš lojavi deo tkz.BiH ne zanima.Ali tebe zanima moja zemlja.Moja kuća.Moj život i život moje dece.
Ti bi to da uzmeš.
Navikao si.
Naučio od dede,pradede.
Nikad više.
Nikad više.
Razumeš?Ako ne razumeš idi u Potočare pa će ti se samo kazati.

Dobro pa Bugojno i Cipuric nisu u RS, to bi nas tek kostalo.

Да, тамо по муслиманским деловима Федерације је благи ужас у каквим се условима живи, шта се тамо деци пропагира... Слободна Европа је снимила низ емисија по градовима ФБиХ, и то је скоро Блиски Исток, кад се гледа из перспективе Републике Српске.

Жао ми деце.

Да, тамо по муслиманским деловима Федерације је благи ужас у каквим се условима живи, шта се тамо деци пропагира... Слободна Европа је снимила низ емисија по градовима ФБиХ, и то је скоро Блиски Исток, кад се гледа из перспективе Републике Српске.

Жао ми деце.

Dok je tebi žao njihove dece njihovi roditelji maštaju da kolju našu decu.
Koćeš da ti dam linkove gde se skuplja dobar deo njihovih komentara?Hoćeš?Reci samo.Da pročitaš maštanja o klanju srpske dece i nabijanju bajoneta srpskim ženama u polni organ.Ti koji to pišu su roditelji ove gore dece koje je tebi žao.Reci samo.

Dok je tebi žao njihove dece njihovi roditelji maštaju da kolju našu decu.
Koćeš da ti dam linkove gde se skuplja dobar deo njihovih komentara?Hoćeš?Reci samo.Da pročitaš maštanja o klanju srpske dece i nabijanju bajoneta srpskim ženama u polni organ.Ti koji to pišu su roditelji ove gore dece koje je tebi žao.Reci samo.

Знам ја то, не мораш... али увек ми дође жао кад неко злоупотребљава или на било који начин упропаштава децу. То је трагедија за сваког човека.

Роди се здраво и нормално, а онда их родитељи и друштво направе дегенерицима, то је злочин раван нацистичким злочинима.

Back