Vučić: Snimaću se telefonom kako jedem parizer i majonez

Имам утисак да ниси у стању да прочиташ написано.

- менза је радила много пре осамдесетих
- ја сам се запослио средином осамдесетих
- менза са боновима и квалитетном храном је радила до нешто после двехиљадите.
Zna on to odlično nego se pravi...
Šta će mu menza kad koristi SuperBakinu VISA karticu.
Bolja menza mu ne treba.
Long Live Baka

@Alter_Ego_

Каква је ситуација била деведесетих. Шта сте имали на менију почетком деведесетих и крајем деведесетих?
Ево, управо тражим јеловнике мензе са почетка и краја деведесетих. Шта сам имао да напишем, написао сам, а ти или прочитај са разумевањем, или немој.

Питао сам их оно што си горе написао. Шта сад измишљаш нова питања?

Не могу сваки час да их цимам.
Pa to me baš čudi...

Ja pitao Žaklinu šta radi ovo Vučić a ona meni DIS-ova kesa, dobro je DIS robna marka, keširali za reklamu...

I mnogi razni detalji...

Pa me baš čudi da Žake ne zna zašto Ameri odredjuju? Šta to Vučić mora da uradi a opozicija bi da sačeka... Ništa Ćuta Muta sa instituta...

Poslednja izmena:
Ево, управо тражим јеловнике мензе са почетка и краја деведесетих. Шта сам имао да напишем, написао сам, а ти или прочитај са разумевањем, или немој.
Teško je to naći na internetu jer nemamo praksu kao svuda u svetu da foto dokumentujemo i arhivirano

Recimo ovo je bila mesna industrija "29 Novembar"
Ovakvo meso danas više nemaju ni domaćini za svoje potrebe.

1694678768145.png

25.02. Dan Otrovnog Mleka
Neka je srećno svima koji slave
Pogledajte prilog 1409632

Ово беше онај ваш СНС министар пољопривреде?

Кнежевић, беше?

Knežević: Mleko je bezbedno, afera je nametnuta

7. mart/ožujak, 2013.

Ministar poljoprivrede Srbije Goran Knežević izjavio je danas Tanjugu da u izveštaju holandske laboratorije jasno piše da se zbog pouzdanosti načina ispitivanja ne može tvrditi da mleko iz Srbije prelaži važeći standard.

Кнежевић, беше?

7. mart/ožujak, 2013.

Ministar poljoprivrede Srbije Goran Knežević izjavio je danas Tanjugu da u izveštaju holandske laboratorije jasno piše da se zbog pouzdanosti načina ispitivanja ne može tvrditi da mleko iz Srbije prelaži važeći standard.
E vidiš...

Ono što mnogi ne znaju...

Coca Cola služi da sagori McDonalds hamburger
A mleko pomaže kod parizera

Кнежевић, беше?

7. mart/ožujak, 2013.

Jel to onaj mason Goran Knezevic.

Al ste se raspisali o parizeru...
Šta ste sad postali - parizer ratnici?
Oće gazde sad da vam organizuju neki "Prosvjed protiv parizera"?
Zezaju se malo zato sto se Vucic ruga narodu....onom inteligentnijem delu....
Nije korisno ali da se isprazne od negativne energije..

Inace mislim da i dan danas radi menza u institutu Vinca, a radi i u Aleksandrovcu u nekoj firmi , radi i u Krusevcu u nekoj firmi , ne znam firme ali znam decka koji radi nabavku za tu menzu , igralli zajedno fudbal...amaterski...

Dok postoji buna protiv nasilja, nije potrebna medijska i partijska borba protiv parizera nekih kvazi opozicija....
Sve ovo moze i gore, moze da se otima parizer na ulici, sa sve torbama naravno....
Posto je cena pljacke manja od 5000, potrosacka pijacna ponuda o kojoj se prica je idealna za ulicne kradje....

a Vucic obozava 90te, pa bi mu leglo i to ulicno drpanje....
Odgovor bakice zastavom 99 na Skadarlijskoj pijaci.....
I slicne socne price...
Bakica je od ranije bila poznata apotekarima zbog lekova za smirenje..

Bicemo smesniji od stripa Alan Ford....ako vec nismo...

Meni se cini da kao sto usa ima vojnoproizvodni kompleks tako mi imamo parizerski proizvodni kompleks....

Da se ukljuce svi univerziteti pa da se nesto desava, da se osim kuvanja pilecih kostiju do raspadanja parizeri prave tako da imaju zdrave posledice po ljude..
Jeste soja zdrava jesu kuvane kosti zdrave u nekim slucajevima, ali videti kad nisu i eliminisati to iz proizvodnje da nije kuvanje totalno , i kosti i perje i glave i kljunovi i noge i kandze .....

Nadam se da nismo kao kumovi, Kazi Djankarlu da ove nedelje ne jede pljeskavice i cevape.....
Da se Velja Nevolja nije bahatio i snimao fotke, nego otvorio mesopreradjivacku industriju , ko zna kakva bi nacija postali......

Dok postoji buna protiv nasilja, nije potrebna medijska i partijska borba protiv parizera nekih kvazi opozicija....
Sve ovo moze i gore, moze da se otima parizer na ulici, sa sve torbama naravno....
Posto je cena pljacke manja od 5000, potrosacka pijacna ponuda o kojoj se prica je idealna za ulicne kradje....

a Vucic obozava 90te, pa bi mu leglo i to ulicno drpanje....
Odgovor bakice zastavom 99 na Skadarlijskoj pijaci.....
I slicne socne price...
Bakica je od ranije bila poznata apotekarima zbog lekova za smirenje..

Bicemo smesniji od stripa Alan Ford....ako vec nismo...
Baka je bar imala muda da izadje
Nije visila po forumu da boostuje nazovi nezadovoljstvo

Back