Mladja soma evra
Aktivan član
- Poruka
- 1.730
Kosovo je od 1999 godine okupirano NAFO trupama. Svaki milimetar kosovo je van uticaja Beograda.
Objasni sta je tacno prodao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kosovo je od 1999 godine okupirano NAFO trupama. Svaki milimetar kosovo je van uticaja Beograda.
Sta tacno je prodao? Od 1999 godine kosovo je silom oteto od Srbije i tamo se nalaze NAFO okupacione sile. Svaki milimetar. Sta je tacno prodao?Kosovo, da bi ostao na vlasti.
Šta je uradio za Srbiju i KiM je mnogo bolje pitanje.
Koje sporazume? Kosovo je okupirano NAFO trupama. Sve sto se dogadja na kosovu je pod direktnom komandom , organizacijom i naredbom NAFO . Niko osim NAFO nema nikakvu moc ili mogucnost da donosi odluke ili radi bilo sta ako NAFO to ne odobri. Kosovo se moze gledati iz perspektive kao NAFO trupe su teroristi koji su uzeli taoce i zakljucalinse u kucu. Srbija je policija koja zeli da taoce oslobodi. Nema mnogo tu opcija koje mogu da urade. Likvidacija terorista i oslobadjanje taoca je dug proces. Ali ce Srbija ponovo imati punu kontrolu nad svojom zemljom.Nego šta nego prodao. Potpisao sve sporazume i zajebao Srbe na KiM.
Onda nek se razboli i umre.Kosovo je od 1999 godine okupirano NAFO trupama. Svaki milimetar kosovo je van uticaja Beograda.
Objasni sta je tacno prodao?
Jednog dana ces tamo negde gde zivis iz Srbije da ti stigne ta vest, a mozda ce i on tebe da nadzivi.Onda nek se razboli i umre.
Napisano toliko puta.Koje sporazume? Kosovo je okupirano NAFO trupama. Sve sto se dogadja na kosovu je pod direktnom komandom , organizacijom i naredbom NAFO . Niko osim NAFO nema nikakvu moc ili mogucnost da donosi odluke ili radi bilo sta ako NAFO to ne odobri. Kosovo se moze gledati iz perspektive kao NAFO trupe su teroristi koji su uzeli taoce i zakljucalinse u kucu. Srbija je policija koja zeli da taoce oslobodi. Nema mnogo tu opcija koje mogu da urade. Likvidacija terorista i oslobadjanje taoca je dug proces. Ali ce Srbija ponovo imati punu kontrolu nad svojom zemljom.
Severni deo KiM, i ostatak državnosti Srbije.Sta tacno je prodao? Od 1999 godine kosovo je silom oteto od Srbije i tamo se nalaze NAFO okupacione sile. Svaki milimetar. Sta je tacno prodao?
Ne postoje nikakve granice ni administrativne sta vec, sve je to Srbija. Postoji samo linija razdvajanja izmedju Srpske i NAFO vojske.Napisano toliko puta.
Briselski, Vasingtonski, Ohridski.
Što se pregovara sa teroristima onda? Što im je dato i ono što nisu imali?
Severni deo KiM, i ostatak državnosti Srbije.
Da nije potpisao sporazume, bila bi administrativna linija a ne granica. Ne bi imali pasoše, lične karte, tablice, sud, katastar, policiju, Gazivode, Trepču itd.
Postoje.Ne postoje nikakve granice ni administrativne sta vec, sve je to Srbija. Postoji samo linija razdvajanja izmedju Srpske i NAFO vojske.
Mogu da imaju i striptizete koje igraju oko bandere na svakoj raskrsnici, nista od toga nece biti kada se NAGO povuce.
Sto se tice pasosa, sa kosovskim pasosem mozes da putujes samo u NAFO i EU drzavice koje su ih priznale kao nezavisnu drzavu. Za sve drugo sipci moraju da koriste i koriste i dalje Srpske pasose. Zato su i bili najveci redovi za 100 evra na kosovu i kod sipaca jer su bas nezavisni.
Postoje za tebe. Rekao sam sta sam imao.Postoje.
Idi do KiM.
Severni deo Kosova što je bio bedem je Vučić predao Shiptarima, sad rade šta hoće tamo.
Vazno da imaju njihove pasoše. Kraj priče.
Kosovo je nezavisno. Hvala Vučiću na njegovom radu i nadljudskim naporima da to ostvari.
Kosovo je Srbija ovde na forumu, na internetu, u nečijim srcima, snovima i željama, i na bezvrednom papiru 1244, i pogazenom ustavu Srbije.Postoje za tebe. Rekao sam sta sam imao.
Kosovo je Srbija , sta god da nas primoraju da potpisenon, svehjedno cemonsulom resiti pitanje kosovske okupacije i nikada vise siptarska noga nece na svetu zemlju krociti
bas sam se cudio zasto meni na poslu ispada to bledsko jezero, kao da pa me briga da ja idem tamo, ali nekako me AI provalio da sam iz av-ove zemlje... ili to ili zbog melanijePrema zvaničnim informacijama, predsednik Srbije je tražio pozivnicu za Bled, ali je nije dobio”
Neka, neka, bo prosil Zmago pozivnicouou za srbijanski EXPOuou“ Predsednik i premijer Srbije Aleksandar Vučić i Đuro Macut nisu ni bili pozvani na Bledski strateški forum, navelo je slovenačko Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova za N1 Slovenija. Prema zvaničnim informacijama, predsednik Srbije je tražio pozivnicu za Bled, ali je nije dobio”
https://n1info.rs/vesti/vucic-pismo-ursula-fon-der-lajen-bled-forum-kina/
Jeste Bajden. Ali maloletnikeNe znam dal je ijedan predsednik u svetu ovoliko guzio svoj narod![]()
Expou zabelouNeka, neka, bo prosil Zmago pozivnicouou za srbijanski EXPOuou
Ja sam čuo da su kurtoni u Kini mnogo jeftiniji nego u Konzum-u