Vučić se sastao i odlikovao Klaudiju Teni 28.maja koja posle susreta šalje pismo Trampu sa predlogom za posredovanje u priznanju nezavisnosti Kosova

Vučić preko svojih lobista podstiče nezainteresovanog Trampa da posreduje u međusobnom priznanju

• Vučić je izdajnik ovde se vidi da podstiče Trampa na nešto što ovaj i ne traži niti ima fokus

glasova: 2 50,0%
  • Vučiću šta je ovo, gde su Rusija i Kina koje su vojno i finansiski vodeće sile u svetu ?

glasova: 1 25,0%
  • Pošto je EU pukla i slaba, Vučić izdajnik pokušava da izblefira Srbe sa Trampom, a Rusija i Kina ?

glasova: 0 0,0%
  • Što snažnije krenuti u blokade i proteste za smenu Vučića i odbranu Kosova. Smena Vučića=odbrana KiM

glasova: 1 25,0%

• Ukupno glasova
    4

Miloš38

Ističe se
Poruka
2.981
Potpredsednica Srpskog kokusa (finansirani lobista Srbije) u Americi Klaudija Teni poslala pismo Trampu u tom pismu kaže da se sastala sa Vučićem i posle toga u pismu poziva Trampa da posreduje sastanku za međusobnom priznanju između Kosova i Srbije

Vučić u SAD formirao Srpski kokus koji traži priznanje nezavisnosti Kosova

28.Maj 2025 god Vučić se sastaje i odlikuje Klaudiju Teni sa "Ordenom srpske zastave prvog reda"
1-231-e1753707188807-1320x744.jpg h76fd.jpg

Posle sastanka sa Vučićem tačnije 25.juli 2025 god kongresmenka Klaudija Teni lobista Srbije u Americi član kokusa koji finansira Srpska Vlada šalje pismo Trampu da posreduje u međusobnom priznanju Srbije i Kosova
Pismo u celosti zajedno sa potpisom možete da pročitate ovde
GwunGa0WIAAdC3g.jpg
GwunHeMW4AANUAI.jpg

Poslednja izmena:
Potpredsednica Srpskog kokusa (finansirani lobista Srbije) u Americi Klaudija Teni poslala pismo Trampu u tom pismu kaže da se sastala sa Vučićem i posle toga u pismu poziva Trampa da posreduje sastanku za međusobnom priznanju između Kosova i Srbije

28.Maj 2025 god Vučić se sastaje i odlikuje Klaudiju Teni sa "Ordenom srpske zastave prvog reda"
Pogledajte prilog 1764221 Pogledajte prilog 1764220

Posle sastanka sa Vučićem tačnije 25.juli 2025 god kongresmenka Klaudija Teni lobista Srbije u Americi član kokusa koji finansira Srpska Vlada šalje pismo Trampu da posreduje u međusobnom priznanju Srbije i Kosova
Pogledajte prilog 1764222Pogledajte prilog 1764223
Ego je zajebana stvar. Ovo mu je osveta srpskom narodu jer ga niko više ne ferma ni 2%, čak i njegovi poltroni mu okreću leđa, a većina naroda ga ne podnosi . Sličnu stvar je uradio i Tadić kada se izgubivši izbore razočarao u Srbe i iz inata se rukovao sa Tačijem na nekom samitu u Dubrovniku. Mi Srbi smo sami sebi pored tolikih dušmana najveći neprijatelji.

Tadic-i-Taci.jpg

Izvor: RTS

Uuuuuuu jel sa vazelinom ili bez vazelina?

Ebes ti predsednike Srbije koji se kao razocaraju , kad izgube vlast, a ovamo svo vreme citaju sta je narod i kakav je narod, jer su dosli na vlast tako sto citaju rulju , a ne zato sto su pametni...
Ko jos moze da kaze da je Tadic pametan ili Vucic pametan....lukavi , prefrigani , to da, ali to je pamet za rulju , zato oni mogu reci joj kako su pametni , oni bi o rodjenu majku prodali a da ne primeti ....

E a jos bolje sledi , a to je rulja bi uvek pare, ali da ne zaradi , a kad neko zaradi onda bi da dobije cast ili da ukrade...

E to je istina o Srpskom narodu , a ne istina da su svi Obilici ili svi Marko Kraljevici...
Jesu , samo onaj deo pljacke turaka i udaranje putarine svima koji prolaze tim putem..

P.S. Ni Tadic ni Vucic ne bi rodjenu majku prodali , imaju tu crtu povezanosti sa majkom na idealizacija nacin...

Na kom ce bojnom polju pasti unistitelj Srbije Stasni Hogar Zlatni :mrgreen:?
Tipujem na Rio Tinto. :kafa:

Inace, gospodza Teni zagovara Zlatno doba USA sa pocetkom izbora Trampa za Mr. President.
Prica jasna. Zanima me sta misli @Тихи koji je protiv iskopavanja i zakopavanja Jadra, a i protiv nezavisnosti Kosova.

Gospođa Klaudija ovde ima samo protokolarnu ulogu. Radi se o dobro smišljenom planu ambasadora Republike Srbije u Vašingtonu, gospodina Dragana Šutanovca. Priznati kosovsku nezavisnost u Vašingtonu još jednom (prvi put je Oskar to uradio kada je potpisao Vašingtonski sporazum), najsigurniji je put do audijencije kod predsednika SAD Donalda Trampa, a to je ono šta Oskaru sad treba kao žednom čaša vode.

Vučić se sastao i odlikovao Klaudiju Teni 28.maja koja posle susreta šalje pismo Trampu sa predlogom za posredovanje u priznanju nezavisnosti Kosova​

to sam i ja cuo, al mediji ne prenose i ono glavno, a to je da je Vucic , preko svog posrednika zamolio Trampa da ovaj pojaca obojenu revoluciju , da agenti MI6 koji predvode revoluciju, uhvate Vucic i da ga pred obese pred narodnom skupstinom u BGD. Dal ce Tramp da prihvati ovu Vucicevu molbu da ga Tramp ubije, ostaje da se vidi..........posto je Tramp vrlo prevrtljiva osoba.

Gospođa Klaudija ovde ima samo protokolarnu ulogu. Radi se o dobro smišljenom planu ambasadora Republike Srbije u Vašingtonu, gospodina Dragana Šutanovca. Priznati kosovsku nezavisnost u Vašingtonu još jednom (prvi put je Oskar to uradio kada je potpisao Vašingtonski sporazum), najsigurniji je put do audijencije kod predsednika SAD Donalda Trampa, a to je ono šta Oskaru sad treba kao žednom čaša vode.
MIslim da se ovo odvijalo posle Sutanovca. U stvari, jeste vremenski se ne podudara, ali nije iskljuceno usesce doticnog bez obzira na vreme, tip je mutan i uvek prisutan...

Poslednja izmena:

Vučić se sastao i odlikovao Klaudiju Teni 28.maja koja posle susreta šalje pismo Trampu sa predlogom za posredovanje u priznanju nezavisnosti Kosova​

to sam i ja cuo, al mediji ne prenose i ono glavno, a to je da je Vucic , preko svog posrednika zamolio Trampa da ovaj pojaca obojenu revoluciju , da agenti MI6 koji predvode revoluciju, uhvate Vucic i da ga pred obese pred narodnom skupstinom u BGD. Dal ce Tramp da prihvati ovu Vucicevu molbu da ga Tramp ubije, ostaje da se vidi..........posto je Tramp vrlo prevrtljiva osoba.
Jesi li ti ozbiljan sa ovim :lol:?

MIslim da se ovo odvijalo posle Sutanovca. U stvari, jeste vremenski se ne podudara, ali nije iskljuceno usesce doticnog bez obzira na vreme, tip je mutan i uvek prisutan...
Šutanovac je u Vašingtonu od prošle jeseni, a zvanično je Trampu predao akreditivna pisma pre pet dana.

'U Beloj kući sam predao akreditivna pisma predsedniku Donaldu Trampu, zvanično preuzimajući dužnost ambasadora Republike Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama', napisao je Šutanovac uz objavljene fotografije.

'U Beloj kući sam predao akreditivna pisma predsedniku Donaldu Trampu, zvanično preuzimajući dužnost ambasadora Republike Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama', napisao je Šutanovac uz objavljene fotografije. https://www.slobodnaevropa.org/a/sad-srbija-sutanovac-trump/33485672.html

Pogledajte prilog 1764221 Pogledajte prilog 1764220

Pogledajte prilog 1764222Pogledajte prilog 1764223
Gledam ovog Dragana Petrovića pa se mislim "Bože, samo još seljaci stavljaju tapete na zidove"

Back