Vučić se obratio iz Niša: Stigli su ćaciji, spremam im ćevape; "Slobodarski duh se ne može pobediti"

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
179.175

Vučić se obratio iz Niša: Stigli su ćaciji, spremam im ćevape; "Slobodarski duh se ne može pobediti"​

Vučić je, tokom spremanja ćevapa u restoranu hotela Nais u Nišu, gde će danas biti održan centralni skup svenarodnog sabora, u šali rekao da sprema ćevape, kako je naveo, za ćacije jer mora da ih nahrani i dodao da su u Niš već stigli ljudi koji su se učlanili Pokret za narod i državu, profesori i naučnici, sa kojima će imati ručak u 13.30.

Vučić je za Pink rekao da je u Niš već stigla i predsednica Skupštine Ana Brnabić i istakao da će Nišlije i drugi građani moći tom prilikom da čuju važne stvari.

https://www.b92.net/info/politika/1...vape-slobodarski-duh-se-ne-moze-pobediti/vest

@Alter_Ego_sta se ovo desava?

Vučić se obratio iz Niša: Stigli su ćaciji, spremam im ćevape; "Slobodarski duh se ne može pobediti"​

Vučić je, tokom spremanja ćevapa u restoranu hotela Nais u Nišu, gde će danas biti održan centralni skup svenarodnog sabora, u šali rekao da sprema ćevape, kako je naveo, za ćacije jer mora da ih nahrani i dodao da su u Niš već stigli ljudi koji su se učlanili Pokret za narod i državu, profesori i naučnici, sa kojima će imati ručak u 13.30.

Vučić je za Pink rekao da je u Niš već stigla i predsednica Skupštine Ana Brnabić i istakao da će Nišlije i drugi građani moći tom prilikom da čuju važne stvari.

https://www.b92.net/info/politika/1...vape-slobodarski-duh-se-ne-moze-pobediti/vest

@Alter_Ego_sta se ovo desava?

Tihi, jel si srećan što će ovaj cirkus u Nišu da plati narod?

Baš me zanima račun nakon ovog cirkusa, kome ide. Nikad nisu javno dali dokumenta odakle i ko plaća putujući cirkus.

Tihi, jel si srećan što će ovaj cirkus u Nišu da plati narod?

Baš me zanima račun nakon ovog cirkusa, kome ide. Nikad nisu javno dali dokumenta odakle i ko plaća putujući cirkus.

ko mene ista pita brate

sve je cirkus I ovi SNS i oni blokaderski performansi

Ista je to banda sorosevska i jedni i drugi

Sve to mi placamo

ko mene ista pita brate

sve je cirkus I ovi SNS i oni blokaderski performansi

Sve to mi placamo

Plaćaš za putujući cirkus.

Studente ne voze autobusi na mitinge nego sami sipaju gorivo i idu o svom trošku.

Hajde da oduzmemo autobuse režimu, koliko bi od onih što dodju da bi pili, jeli i krali inventar sipali isto tako gorivo da dodju o svom trošku?

Upravo tako, vrhovni caci - ne da Srbiju- je ispravna formulacija, brani on, MusliU , svoju Srbiju Cacilendom, falangama, tuziteljima, murijom, popovima, tursijama, starletama
Kurti€m, botovima, spavacima i ima tih jos u steku
Vuqi realno smara,predosadan je,bezidejan i ne toliko inteligentan kakvim ga predstavljaju.Njega ce njegovi botovi za dve nedelje da zaborave,kad bude pao.

Ko ono bese vlasnik Nais-a
@Тихи
Iz 2019. je vest. 4 vlasnika od 2017. Ne znam da li se nesto menjalo u medjuvremenu.

Otvaranju je prisustvovala porodica Ivice Tončeva, državnog sekretara u Ministarstvu spoljnih poslova, funkcionera Socijalističke partije Srbije i srpskog preduzetnika. Prema podacima Agencije za provredne registre, hotel od pre dve godine ima četiri vlasnika, od kojih su dva njegove čerke, Aleksandra i Marija Tončev, od kojih Marija, prema dostupnim podacima, takođe radi u istom ministarstvu.

https://www.danas.rs/vesti/ekonomij...tvu-cerki-drzavnog-funkcionera-ivice-tonceva/

Back