Вучић реално превазишао Тита: позива наше гастарбајтере да се врате, има посла!!

Lupate svi od reda! Da li znaš da u Americi hleb 454-576 grama ‘ladno može da bude preko 3.5$?
Da je toliko u Srbiji krenulo bi izumiranje od gladi.
to su specijalni hlebovi, gluten free $5-6, ali istina je da ako oces pravi lebac, moras u neku pekaru da svrnes, ti 'lebovi po radnjama u kesama i iseceni lice na hleb, ali nisu bas po nasem ukusu, tako da jedemo po 1 celu nedelju, stavimo ga u tost, pa onda nekako, na silu

Based on what? Could we see some inside stores photos?
Pa I tome sto idem u Madjarsku da kupujem, sto sam prosle bio u Svajcarskoj pa znam cene I tamo, sto imam sestru u Australiji pa znam cene tamo, sto znam koliko kosta meko, meso u Ramuniji...

Lupate svi od reda! Da li znaš da u Americi hleb 454-576 grama ‘ladno može da bude preko 3.5$?
Da je toliko u Srbiji krenulo bi izumiranje od gladi.
Da li znas da je mleko 1l 90centi u Rumuniji a kod skoro 30centi skuplje, da u Svajcarskoj 1.5l mleka moze da se kupi za 2e a kod nas kosta vise od toga, da je nase mleko u Nemackoj jeftinije nego kd nas... Jedino sta je skupo bilo u Svajcarskoj je meso mada sa sadanjim cenama I ne toliko a kada pogledas plate...

Da li znas da je mleko 1l 90centi u Rumuniji a kod skoro 30centi skuplje, da u Svajcarskoj 1.5l mleka moze da se kupi za 2e a kod nas kosta vise od toga, da je nase mleko u Nemackoj jeftinije nego kd nas... Jedino sta je skupo bilo u Svajcarskoj je meso mada sa sadanjim cenama I ne toliko a kada pogledas plate...
Najselektivnije navođenje primera, čisto da se dokaže baš sve šta se želi.

Navesti grad u Švajcarskoj i trgovinski lanac, pa onda sve ostalo. Dakle, Bern, Cirih ili Ženevu, i ne neku imigrantsku robnu kuću.

I otkad se to u Švajcarskoj koristi evro, i šta Rumunija, ista beda kao i Srbija radi u “poređenju”?

Ex I tome sto idem u Madjarsku da kupujem, sto sam prosleelezvuwn bio u Svajcarskoj pa znam cene I tamo, sto imam sestru u Australiji pa znam cene tamo, sto znam koliko kosta meko, meso u Ramuniji...
Australija nije relevantna jer ima bar mil

Najselektivnije navođenje primera, čisto da se dokaže baš sve šta se želi.
Sada vec menjas..
Navesti grad u Švajcarskoj i trgovinski lanac, pa onda sve ostalo. Dakle, Bern, Cirih ili Ženevu, i ne neku imigrantsku robnu kuću.
Migros ato to bas zanima a grad Sen Gellen
I otkad se to u Švajcarskoj koristi evro, i šta Rumunija, ista beda kao i Srbija radi u “poređenju”?
Preracunao, nije tesko kada znas matematiku... Ako ti je tesko e jbg

Sada vec menjas..

Migros ato to bas zanima a grad Sen Gellen

Preracunao, nije tesko kada znas matematiku... Ako ti je tesko e jbg
Migros nije ozbiljan trgovinski lanac da bi moglo da se osmotri online, proveri Safeway po većim gradovima Istočne Obale pa će biti sve jasno na licu mesta.

Australija je stočarski kontinent i tu je hrana neuporedivo jeftinija nego drugde, nije uopšte za poređenje.

Olivera su ubili Radoičić i Veselinović, ali mislim da su to uradili na svoju ruku, ne da im je to Vučić naredio.

Svakako je saučesnik je u pomaganju ubicama tako što ih je štitio posle ubistva.
E ali nisi gledao intervju Anđusa gde kaže (ne direktno ali) da je država ubila Ivanovića

Prilozi

• Screenshot_20221125_005729_Chrome.jpg
    Screenshot_20221125_005729_Chrome.jpg
    57,8 KB · Pregleda: 4
BRE kazi caletu..

Znaci oko 110din/l kod nas 130-160din
Hajde balavac pali
Lupaš da nemaš pojma koliko. Safeway.com pa onda fantaziraj. EkspertAT iz fotelje u BG.

I uporedi prodavnice istog ranga u Srbiji sa onim from so called “EU”. Da li imaš predstavu koliko dana jahanja je prvi Volmart ako nisi “iz Čikaga”, tj okoliša.

Lupaš da nemaš pojma koliko. Safeway.com pa onda fantaziraj. EkspertAT iz fotelje u BG.
Pa od tebe deckic znam bolje, cak si toliko useless da nisi sposoban da pogledas sliku.
I uporedi prodavnice istog ranga u Srbiji sa onim from so called “EU”. Da li imaš predstavu koliko dana jahanja je prvi Volmart ako nisi “iz Čikaga”, tj okoliša.

Prilozi

• Screenshot_20221125_012352_Chrome.jpg
    Screenshot_20221125_012352_Chrome.jpg
    42,3 KB · Pregleda: 2

Back