argumentovano
Poznat
- Poruka
- 7.441
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Davljenik se i za slamku hvataKoji li mu je tom vucicu pa se vata za taj terorizam?
velike zverke su krive jer su uticale na angažovanje nestručnih firmi koje služe kao paravan za korupciju...vidiš da je tužilac optužio Tomu Monu i Vesića da su proneverili 115 miliona evra na projektu pruge...a Toma Mona i Vesić ne mogu ništa bez Vučića...šta misliš ko je i zašto naredio da Tanaskovićka iz Infrastruktura železnice glumi fikus a da projekat vode Vesić i ljudi iz predsednikovog kabineta...jeste neki mali idiot zabrljao ali je odgovornost na onima koji su radi korupcije doveli nestručne idiote da rade rekonstrukciju... da ne pominjem da je na dan nesreće Vučić okrivio Titove inženjere i plasirao priču da sad treba ponovo graditi sve što su oni radili..on je u trenutku posle nesreće samo dalje razmišljao o novim građevinama i svom profitu kroz korupcijuto ja pisem od prve nedelje nesrece.
dzaba se loze na velike zverke. kriv je obican radnik, i nadzor koji nije primetio sta je budala napravila.
jbg, samo je sitna riba kriva![]()
Može i demonskim pogledom Miše Bačulova.Mislis da nesto moze da se srusi samo bombom?
Jedino ako je Blokader Vučićev kum i drži gradjevinsku firmu?Mozda je idiot a mozda i blokader?
Lupetanje.cekaj, a nema veze sto ce rt da trazi milijardu, mozda 2, a mozda i 4?
ko ce da plati njima te pare?
a i to sto kazes da je propala, tako je i ana pricala da se odustalo, nemoj da se lazemo, zasto rt ne ide onda iz srbije? ima i drugih
srbija je jeftinija nece da ih kosta kao u ekoloksi svesnim zemljama, nego ga hoce sto jeftionije, inace im se ne isplati, i ne mogu da pariraju kinezima
A ta sitna riba je radila u...čijoj firmi?to ja pisem od prve nedelje nesrece.
dzaba se loze na velike zverke. kriv je obican radnik, i nadzor koji nije primetio sta je budala napravila.
jbg, samo je sitna riba kriva![]()
smrad mi je na ignor.. bezobrazan je, glup i zaoKako bez dokaza? Pa njegova kancelarija je upravljala tim radovima ! Dokazano je da je nejgova saradnica čak vodila sve razgovore oko rekonstrukcije te stanice i pruge. Takođe se slikao tamo, i on i Vesić da pokaću kako su radovi gotovoi, a nisu bili gotovi.
Oni su pustili u rad GRADILIŠTE bez upotrebne dozvole. Dakle, a stanica nije bila imala upotrebnu dozvolu za rad.
Šta je potrebno više? Šta je potrebno više? jel si slep?
I više od toga..Pa neverovatno mislim... toliko amaterizma.
@Neno, direktno poznajem jednog od direktora jedne od firmi Energoprojekta i čovek je rekao da je SNS upropastio našeg najvećeg građevinskog giganta.
Od tada kod nas grade samo kinezi i ostali mufljozi,a pare se peru od droge, kriminala itd. Gde je energoprojekt sa svojom visokogradnjom, firma koja je nekada pre bila među 10 najvećih građevinskih firmi u svetu. Još uvek je bila odlična i 2012. Šta je bilo posle?
Ali ne verujem da sve to ne znate.
Koji tužilac?velike zverke su krive jer su uticale na angažovanje nestručnih firmi koje služe kao paravan za korupciju...vidiš da je tužilac optužio Tomu Monu i Vesića da su proneverili 115 miliona evra na projektu pruge...a Toma Mona i Vesić ne mogu ništa bez Vučića...šta misliš ko je i zašto naredio da Tanaskovićka iz Infrastruktura železnice glumi fikus a da projekat vode Vesić i ljudi iz predsednikovog kabineta...jeste neki mali idiot zabrljao ali je odgovornost na onima koji su radi korupcije doveli nestručne idiote da rade rekonstrukciju... da ne pominjem da je na dan nesreće Vučić okrivio Titove inženjere i plasirao priču da sad treba ponovo graditi sve što su oni radili..on je u trenutku posle nesreće samo dalje razmišljao o novim građevinama i svom profitu kroz korupciju
Neće biti.Izvini, ali zar ti to upravo ne radiš..? optužuješ nekoga bez i jednog dokaza.
Nije slep - on je bot.Šta je potrebno više? Šta je potrebno više? jel si slep?
Imam par članova koji su mi na ignore. zalagali su se za ukidanje i progon Srba iz BiH, da smo genocidan narod.. Ni za jednog nisam napisao da je "smrad" nego da je neprijatelj Srpskog korpusa.smrad mi je na ignor.. bezobrazan je, glup i zao
Bio je lep suncan dan. Secam se veoma dobro.Mene u svemu najviše čudi da se onaj ludi Bačulov šeta Novim Sadom, 1. novembra u kratkim rukavima
Samo zbog toga bi ga trebalo privesti na infornativni razgovor
Samo dokaz.. sve drugo su pretpostavke.Neće biti.
On i Vesić su odredjivali ko će raditi rekonstrukciju železničke stanice.
Direktno su odgovorni za posledice.
Uostalom, zašto je sam Vučić "uhapsio" Vesića, prvi put?
sve to moze da bude tacno ali konkretno po krivicnom zakonimu mozete obrisati doope sa time.velike zverke su krive jer su uticale na angažovanje nestručnih firmi koje služe kao paravan za korupciju...vidiš da je tužilac optužio Tomu Monu i Vesića da su proneverili 115 miliona evra na projektu pruge...a Toma Mona i Vesić ne mogu ništa bez Vučića...šta misliš ko je i zašto naredio da Tanaskovićka iz Infrastruktura železnice glumi fikus a da projekat vode Vesić i ljudi iz predsednikovog kabineta...jeste neki mali idiot zabrljao ali je odgovornost na onima koji su radi korupcije doveli nestručne idiote da rade rekonstrukciju... da ne pominjem da je na dan nesreće Vučić okrivio Titove inženjere i plasirao priču da sad treba ponovo graditi sve što su oni radili..on je u trenutku posle nesreće samo dalje razmišljao o novim građevinama i svom profitu kroz korupciju
Tješi se..Nije slep - on je bot.
Njihov zadatak je da ne vide ono što ne treba da vide.
Zašto je Vučić "uhapsio" Vesića?Samo dokaz.. sve drugo su pretpostavke.
to nista nema veze sa konkretnom situacijom.A ta sitna riba je radila u...čijoj firmi?
A ta firma je dobila posao rekonstrukcije nadstrešnice zahvaljujući kumovskoj vezi...sa kim?
Ko je odlučivao o svemu?
Šta kaže Jeca Tanasković?
Kaže mi bot da mislim svojom glavom.Tješi se..
Samo istina i pravda pa ma kakva bila. Nemoj biti nečiji potrčko, misli svojom glavom.