Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 90.594
Tefa Tefanović
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam siguran u to.a, ne...
to ne..
nema se snage za to..
ni saveznika koji su ludi ili zainteresovani da to podrže
na sreću...
Naprosto, ako beli čovek ima nekakve Zahteve, onda bi bilo logično da to bude jedan od Zahteva.A sto bi se uvodile sankcije , da nije bilo Rusije ne bi bilo ni Balkanskih zemalja a kamoli Srbije.
Nemamo mi kapacitete, ni vojne, ni ekonomske, ni demografske, ni geostrateške da više glumimo globalne budaleNisam siguran u to.
Od nas se trazi da se izjasnimo. Sporazum sa Kosovom i odredjena distanca prema Rusiji.
Sve i da Vucic "prizna" Kosovo, ne vidim kako moze da se distancira od Rusije.
Zapad ce ga cekati jos neko vreme i o Slobi su jedno vreme pisali hvalospeve, ali ako ne napravi iskorak ka Zapadu, promenice pricu.
Pitao sam zasto bi neko ,ako je dobronameran , uvodio sankcije Rusiji .To je skupa greska tih zemalja.Naprosto, ako beli čovek ima nekakve Zahteve, onda bi bilo logično da to bude jedan od Zahteva.
Ali ne, ispada da je Slobošević mogao 1991. da potpiše pozivni broj za bojler, i da ga posle toga Bler naziva najboljim drugom 45 godina.
Slobošević je mogao da isposluje do jaja stvari i za sebe i za nas.Naprosto, ako beli čovek ima nekakve Zahteve, onda bi bilo logično da to bude jedan od Zahteva.
Ali ne, ispada da je Slobošević mogao 1991. da potpiše pozivni broj za bojler, i da ga posle toga Bler naziva najboljim drugom 45 godina.
Te priče da sankcije pre svega bole Trampa, a Slobu ne, su lažne vesti sputnjika i Al-Masdara.Pitao sam zasto bi neko ,ako je dobronameran , uvodio sankcije Rusiji .To je skupa greska tih zemalja.
Što se tiče tvog pitanja zašto je sankcionisanje ruskog naroda uopšte OK.Pitao sam zasto bi neko ,ako je dobronameran , uvodio sankcije Rusiji .To je skupa greska tih zemalja.
Sve sto si rekao je tacno,ali mi glumimo globalne budale.Nemamo mi kapacitete, ni vojne, ni ekonomske, ni demografske, ni geostrateške da više glumimo globalne budale
Moze se "pregovarati" godinama, ali u jednom trenutku mora se reci "da ili ne".Da, ali gospodin Pustoš je optimista da će ti "zapadni pritisci" jednog dana doći.
Bilo bi lepo; ali moja teorija o globalnoj bolesti Smradikalofiliji je strašnija.
Ona predskazuje da će SSmrS nastaviti da pravi Zapad totalnim budalama baš kao i 2012-2019.
U ovom momentu se znači oslanjamo na akt boga, kao što je Mala Karlica.
Sve sto si rekao je tacno,ali mi glumimo globalne budale.
Pritisci i ocekivanja su realni, ali ne verujem u nivo reziranosti u koji ti verujes.
Diplomatske sukobe i signale shvatam ozbiljno.
npr. Ako nam VB kaze da prestanemo sa obaranjem prizananja, onda moramo ocekivati da ce biti posledica, ako ih odbijemo.
Kad Vucic napravi turneju Kina - Rusija - Nemacka i svi ga docekaju, prvo su mu dali na globalnom znacaju, a zatim je signalizirao Nemackoj, da Rusija i Kina stoje iza njega.
Kako Vucic, posle takvih doceka, moze da uvede sankcije Rusiji, a da se ne ocekuje i licne posledice?
Vucic ne moze da se odvoji od Rusije, a to je Zapadu bitno.
možeš li da zamisliš srpske lopurde da žive mirnim i normalnim životom, kao Ahmadinedžad...jedino koštunica ne luduje, isti je i daljeSlobošević je mogao da isposluje do jaja stvari i za sebe i za nas.
Da je imao više mozga, a manje vlastoljublja i sujete, vladao bi 2 regularna mandata (neki Mečijar fazon u najgorem slučaju), a potom se, posle regularnog poraza na izbora, čestitao bi pobedniku i povukao u Švajcarsku ili nastavio posao u nekom bankarskom konsaltingu, nakon što je Srbija već ušla u EU
Pa i psiholog je prilično iskuliran u svom drugom filmumožeš li da zamisliš srpske lopurde da žive mirnim i normalnim životom, kao Ahmadinedžad...jedino koštunica ne luduje, isti je i dalje
Moze se "pregovarati" godinama, ali u jednom trenutku mora se reci "da ili ne".
Ako ne ispuni zahteve Zapada, a ne vidim kako moze, izgubice njihovu podrusku.
Vucic je morao da se pokaje i prihvati evropski put, kako bi savladao nepoverenje glasaca i ublazi suprostavljanje Zapada. To podrazumeva da ce nastaviti sa normalizacijom odnosa sa Kosovom. Do skoro niko nije ni pominjao status Kosova, uglavnom se govorilo o upravljanju i imovini.Takodje, ne verujem u to da je Vucic dosao sa zadatkom da prizna Kosovo.
Priznanje moze uvek da se iznudi pritiskom i konkretnim merama.
Ono o cemu se vodilo racuna u momentu dolaska SNS-a je samo da nije izricito proruska opcija, jer bi to vec zahtevalo vise pritisaka i rada, ali bi opet ostvarili ono sto zele.
izgleda da se od sopstvenog naroda ne plaši, već ga satire na svakom korakuMislim da ce ispuniti. Bolje da se zameris sopstvenom narodu, nego Zapadu.
Ucio je na primeru Slobe.