Vučić pred 200.000 ljudi! Poslednje veče se obraćam kao predsednik SNS, od sutra ću biti samo predsednik svih građana Srbije!

zelen si ti, ko zelenski

on je toliko u javnosti, skoro nedeljno prica sta i kako radi. postoji sajt vlade gde sve pise

pominje i najosetljivija pitanja, poznaje sve ekonomske faktore i parametre, i ima cilj i viziju

u razgovoru sa doktorom ekonomskih nauka, sam naisao na pitanja koja bi mogla da budu nezgodna, mada je rec o osnovnoj politici vlade, koja moze i ovako i onako. a nisam nikada za ovih deceniju ta pitanja cuo od dela opozicije od 3% cenzusa.

naslo bi se tu i jos nesto. ali je tvoj deo opozicije nedorastao, ogrezao u ds politickom kriminalu, a i rpostaci ste da se ne lazemo

dakle, da ponovim, zelen si ti

Kada je jedna politička stranka jača od svih institucija u zemlji , da li je to pravna država ili ne?

Evo na ovo pitanji mi odgovori, ništa više ne tražim.

Kada je jedna politička stranka jača od svih institucija u zemlji , da li je to pravna država ili ne?

Evo na ovo pitanji mi odgovori, ništa više ne tražim.
em zelen em neobrazovan

demokratija je vlast vecine. rezultat je na izborima

2. svaka stranka ima program gde se opredeljuje za ideologiju koju sprovodi kad dodje na vlast, i osnovne principe politicke i ekonomske koje ce da sprovodi kroz organe vlast

pitsnje je na tvom niskom iq niveau. civilizovane drzave teze pravnoj drzavi, tezak je to put. primer za to su najrazijenije drzave na svetu. valjda bi one trebao da budu menekeni pravne drzave, 24 saata dnevno. ne mogu ja ovde da pisem elaborat kakve su i u kojim problemima, teoretskim i prakticnim.

vladajuca stranka je svude u institucijama neke zemlje, kako drugacije. tvoj subjektivni glupi stav je da je kod nas to lose. ne bre, nije lose, a bice i bolje. dok vi cro kukate na srbiju znaci da smo na dobrom puru

em zelen em neobrazovan

demokratija je vlast vecine. rezultat je na izborima

2. svaka stranka ima program gde se opredeljuje za ideologiju koju sprovodi kad dodje na vlast, i osnovne principe politicke i ekonomske koje ce da sprovodi kroz organe vlast

pitsnje je na tvom niskom iq niveau. civilizovane drzave teze pravnoj drzavi, tezak je to put. primer za to su najrazijenije drzave na svetu. valjda bi one trebao da budu menekeni pravne drzave, 24 saata dnevno. ne mogu ja ovde da pisem elaborat kakve su i u kojim problemima, teoretskim i prakticnim.

vladajuca stranka je svude u institucijama neke zemlje, kako drugacije. tvoj subjektivni glupi stav je da je kod nas to lose. ne bre, nije lose, a bice i bolje. dok vi cro kukate na srbiju znaci da smo na dobrom puru

Naprednjak.

Demokratija je rezultat većine, slažem se. Ali SNS nema većinu. Ako uzmeš 100 odsto glasačkog tela, SNS ima 20-23 odsto glasova.

Legitimno za demokratiju bi bilo kada bi naterao svakog kroz zakon da mora da izadje na glasanje ili će popiti kaznu.

Matematika:

Biračko telo: 6.502.000 glasača

Na prošle izbore je glasalo 3.594.116 glasača.

Od tog broja je SNS dobio 42,91 odsto odnosno 1.542.235 glasača.

Znači milion i po odlučuje sudbinu za preostalih 5 miliona.

Pa kakva je to većina?

"vladajuca stranka je svude u institucijama neke zemlje, kako drugacije. tvoj subjektivni glupi stav je da je kod nas to lose. ne bre, nije lose, a bice i bolje. dok vi cro kukate na srbiju znaci da smo na dobrom puru"

Deluje mi da si se pogubio. U nekim državama hapse političare ako pokušaju da budu jači od institucije.

E ako se poistovećuješ sa državama gde postoji korupcija, onda je i to normalno kao i kod nas.

A to što si me nazvao Hrvatom to je tvoja nemoć, mržnja, nasilje. Prestanite sa tim čoveče!

Ja sam Srbin, čistog obraza. Nisam član nijedne stranke. Ne podnosim ljude koji zarad svog dupeta gaze svoj mozak.

@ForestGreen
Upravo si naisao na jednog koji gazi svoj mozak.

@27E
Demokratski izbori... Hahaha... Pa to ne postoji ovde od kad je sns dosla na vlast. Pa mojoj pokojnoj babi su par dana pred jedne izbore doneli paket sa brasnom, uljem, testeninama i ko zna sta jos, zvali da potvrde glas. Da ne pričamo o silnim spiskovima i prinudama koje su se vrsile pred same i u toku izbora. I ti si nasao da pricas o demokratiji.
Na osnovna pitanja ne moze od vas botova da se dobije odgovor, vec se siri prica na Djilasa, strane agenture...

@ForestGreen
Upravo si naisao na jednog koji gazi svoj mozak.

@27E
Demokratski izbori... Hahaha... Pa to ne postoji ovde od kad je sns dosla na vlast. Pa mojoj pokojnoj babi su par dana pred jedne izbore doneli paket sa brasnom, uljem, testeninama i ko zna sta jos, zvali da potvrde glas. Da ne pričamo o silnim spiskovima i prinudama koje su se vrsile pred same i u toku izbora. I ti si nasao da pricas o demokratiji.
Na osnovna pitanja ne moze od vas botova da se dobije odgovor, vec se siri prica na Djilasa, strane agenture...
Znam da dobili naredbe.

Njima je svako ko je protiv režima izdajnik koji radi za stranu službu.

Ali ja sam protiv režima i protiv opozicije.

Iznosim ovde činjenice, on na činjenice vredja.

Koliko god da je neko pametan, sve pada u vodu ako nema obraz, kičmu.

Znam da dobili naredbe.

Njima je svako ko je protiv režima izdajnik koji radi za stranu službu.

Ali ja sam protiv režima i protiv opozicije.

Iznosim ovde činjenice, on na činjenice vredja.

Koliko god da je neko pametan, sve pada u vodu ako nema obraz, kičmu.
Stoji da su svi isti i zuti i sns. Jedino sto masa ne vidi je da ih je AV napravio majmunima koji vise nemaju svoje JA. I ucinio da se veruje svemu sto se kaže.

Neverovatno je da pored svih gafova i lazi vlasti ti ljudi (njegovi glasaci) se ponasaju kao da se ti gafovi nisu ni desili.
Vidis da je zakon selektivan i da vazi samo za jedne, dok za druge ne (mitrovicev sin, vulin...). I nekako su uvek ljudi bliski SNS.

Da drzava nije ispod SNS, AV bi odavno bio smenjen, a mozda i uhapsen za krsenje ustava i gomile zakona.

Naprednjak.

Demokratija je rezultat većine, slažem se. Ali SNS nema većinu. Ako uzmeš 100 odsto glasačkog tela, SNS ima 20-23 odsto glasova.

Legitimno za demokratiju bi bilo kada bi naterao svakog kroz zakon da mora da izadje na glasanje ili će popiti kaznu.

Matematika:

Biračko telo: 6.502.000 glasača

Na prošle izbore je glasalo 3.594.116 glasača.

Od tog broja je SNS dobio 42,91 odsto odnosno 1.542.235 glasača.

Znači milion i po odlučuje sudbinu za preostalih 5 miliona.

Pa kakva je to većina?

"vladajuca stranka je svude u institucijama neke zemlje, kako drugacije. tvoj subjektivni glupi stav je da je kod nas to lose. ne bre, nije lose, a bice i bolje. dok vi cro kukate na srbiju znaci da smo na dobrom puru"

Deluje mi da si se pogubio. U nekim državama hapse političare ako pokušaju da budu jači od institucije.

E ako se poistovećuješ sa državama gde postoji korupcija, onda je i to normalno kao i kod nas.

A to što si me nazvao Hrvatom to je tvoja nemoć, mržnja, nasilje. Prestanite sa tim čoveče!

Ja sam Srbin, čistog obraza. Nisam član nijedne stranke. Ne podnosim ljude koji zarad svog dupeta gaze svoj mozak.

iste stvari ovde trolovi ponavljaju godinama

sa koliko posto je izabran bajden ili makron, od 100%

dalje nisam ni citao

2. lazes. jednostavno lazes. nisam clan stranke, niti sam bio, to se ovde dobro zna, nisam ni glasac AV, nije trebalo do sada

Back