Vucic pozvao na hapsenje predstavnika CESID-a

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da,ti iz Srbije si u toku i vise znas o situaciji od mene,koja sam u Podgorici.
Organizovale su obje strane sve vrlo dobro,dakle da je pobjedila opcija za zajednicku drzavu,isto bi bilo-vatromet,pucnjava,vatromet,pucnjava...
Sto se tice mora,samo nek ste zdravo,nek dolaze Siptari ii Ruska mafija,**** mi se za takve turiste,svi po protokolu dolaze sa paradajzom,sirom,lubenicama itd.
I jos nesto,srecno i jednima i drugima,zao mi je samo sto je ovaj moj narod toliko glup,sto je sigurno bilo vise od 50% za zajednicku drzavu ali je Milo zajedno sa Cesid-om i Cemi-jem radio na tome sa pobjedi nezavnisnost,sto su mu pomogli glasovi iz dijaspore,*******,sve se zna i sve prihvatam i dje stadoh...Da da mi je zao sto je vecinska CG bez obzira na referendum i dalje za zajednicku drzavu a ovako im vracate,i treba kad smo glupi...Toliko

soba23:
Organizovale su obje strane sve vrlo dobro,dakle da je pobjedila opcija za zajednicku drzavu,isto bi bilo-vatromet,pucnjava,vatromet,pucnjava...
Sto se tice mora,samo nek ste zdravo,nek dolaze Siptari ii Ruska mafija,**** mi se za takve turiste,svi po protokolu dolaze sa paradajzom,sirom,lubenicama itd.
I jos nesto,srecno i jednima i drugima,zao mi je samo sto je ovaj moj narod toliko glup,sto je sigurno bilo vise od 50% za zajednicku drzavu ali je Milo zajedno sa Cesid-om i Cemi-jem radio na tome sa pobjedi nezavnisnost,sto su mu pomogli glasovi iz dijaspore,*******,sve se zna i sve prihvatam i dje stadoh...Da da mi je zao sto je vecinska CG bez obzira na referendum i dalje za zajednicku drzavu a ovako im vracate,i treba kad smo glupi...Toliko

Soba 23, ne budi na kraj srca, ovde te vredjaju oni koji su bili za Milovu CG, a svi ostali a to je vecina Srbije uvek ce podrzavati Srbe iz CG koji su za zajednicku drzavu. Srbi iz CG i Srbi iz Srbije su isti narod odvojen mahinacijama mafijasa i neoprostivim greskama Bloka za zajednicku drzavu jer su pristali na ono sto je i omogucilo Milu da uradi ovo sto je uradio.

dr hirurg:
Soba 23, ne budi na kraj srca, ovde te vredjaju oni koji su bili za Milovu CG, a svi ostali a to je vecina Srbije uvek ce podrzavati Srbe iz CG koji su za zajednicku drzavu.
Da li je ova tvoja tvrdnja zasnovana na nekom ispitivanju (zvaničnom, nezvaničnom), anketi ili je laičko naklapanje, ili ti to možda pokušavaš da se nabaciš komšinici ;) ...

Handsome Brown:
Da li je ova tvoja tvrdnja zasnovana na nekom ispitivanju (zvaničnom, nezvaničnom), anketi ili je laičko naklapanje, ili ti to možda pokušavaš da se nabaciš komšinici ;) ...

Srbi iz CG su nacionalna manjina u CG, to je nas narod, njihova maticna drzava je Srbija i to ce uvek tako ostati, e sada sto se to vama ne uklapa u antisrpske projekte, zao mi je.

soba23:

Ne vraćamo njima, njih nam je žao, a vas nije. Žao nam je što će sada, vremenom i oni da ispaštaju zbog vaših gluposti. A nije mi žao što će se budžet Srbije manje rasipati na vaše predstavnike po ambasadama i diplomatskim predstavništvima gde ste trebali da branite interese obe države, a ne samo svoje.
Državu Vam je izborio bivši komunista, bivši posmatrač tokom bombardovanja Dubrovnika... u vojnoj uniformi. Da Vam je državu izborio Slavko Perović ili neki sličan njemu bilo bi logično, ali ovako se upitajte kakav ste to narod. Kako to da vam je novi idol, novi Njegoš kako ga nazivate, bivši komunista sa govornom manom, a sada najbogatiji čovek, pored svoga brata... a kako se obogatio znate dobro i vi.
I od čega ćete sada živeti, i dalje od šverca cigareta.
Nabroj mi samo tri fabrike koje rade u CG, tri uspešna naučnika, tri umetnika svetskog glasa, tri političara koji su sada na vlasti, a da nisu fakultet završili u Beogradu o trošku srpskih poreskih obveznika, tri uspešna sportska tima...
Što se paradajza i sira tiče, pa morali smo donositi svoje kada vi skoro ništa ne proizvodite već uvozite iz Hrvatske, a mi ne volimo njihov paradajz, sir... :)
A ne volimo ni kada nam naplaćujete u evrima, pogotovo što je sve to jeftinije u Grčkoj, Bugarskoj...
A usluga bolja, nema onog: "Aj' čoče sačekaj, đe žuriš?"
I na kraju, otkud toliko mržnja tebe i tvojih pristalica prema onima koji su vas godinama nosili na grbači???

Plava Bilja:
Zakasnih, ali, kako si ga zamesila i jutros je dobar :razz:
"Konkurencija" nam nesto gnjecava 8-)
Лош квасац! Нема фермената ни у њиховим ћупама. Што народ каже: "од г*вана пита не бива"! Учимо их, усмеравамо, едукујемо..., ал ништа не помаже! Лоша сива маса, драга моја! Ја нешто још не губим наду. Ту и тамо се појави понеки леп полемичар, иначе све ситна боранија!

al bundy:
tebi je blize glasanje i brojanje za vreme SPS vlasti kad je cela Drenica ,Pristina i ostale opstine odusevljeno glasale za Milutinovica i time ukrale Seselju pobedu al vojvoda je imao jos od zenickog zatvora naviku da se saginje i prima od nazad pa je i preko ovoga presao i sagao se Slobi isto kao i za vreme toboznjeg izlaska radikala iz vlade posle bombardovanja.Uostalom sta Vucica boli k***c sta ESID radi u stranoj drzavi ?

Poštovani,

u današnje vreme se živi brzo te su mnoge vrednosti prestale da se gaje.
Recimo Vaša fraza "Uostalom sta Vucica boli k***c sta ESID radi u stranoj drzavi ?" spada u modernije.
U moje vreme bi se to reklo "Uostalom sta Vucica BRIGA sta CESID radi u stranoj drzavi ?"
Obzirom da sam iz "bečke škole" ja ću Vama sada jednu opomenu da pribeležim.

paola:
Дакле, Јомини, ти овакве постове не санкционишеш, а мене си бановао што сам употребљавала изразе: ДОСманлије, лелемуде, мичигузе, клатимуде, спонзоруше... А овде поред горњих узраза читам да су радикали СМрадикали, *******и.... Ако је то сигнал да смемо да употребљавамо тешко оружје, ја почињем да чистим своје! Ако имаш петљу бануј сад!

Poštovani korisniče "paola",
na ovom forumu postoje dva moderatora.
Takodje molio bih Vas da manje reklamirate Vašu stranku a ove izraze da pričuvate za pijacu.

Kako bi roditelji Vaših učenika reagovali kad bi videli kako im se osoba koja im vaspitava decu, jer moraju da idu u školu, izražava u javnosti?
Ponavljajte u sebi: "Ja sam prosvetni radnik, ja sam prosvetni radnik, ja sam prosvetni radnik..."

U medjuvremenu - opomena zbog vulgarizama...

paola:
Лош квасац! Нема фермената ни у њиховим ћупама. Што народ каже: "од г*вана пита не бива"! Учимо их, усмеравамо, едукујемо..., ал ништа не помаже! Лоша сива маса, драга моја! Ја нешто још не губим наду. Ту и тамо се појави понеки леп полемичар, иначе све ситна боранија!
:razz:
Te lepe polemicare preuzmi ti, ja cu malo s ovom "boranijom" :razz:
Ja cu s ovom "boranijom" :wink:
Nema da se plase, seckam, dinstam, pecem........nezno, s anestezijom... :razz:
Sto bi se reklo, ja sam humanista 8-)

Plava Bilja:
:razz:
Te lepe polemicare preuzmi ti, ja cu malo s ovom "boranijom" :razz:
Ja cu s ovom "boranijom" :wink:
Nema da se plase, seckam, dinstam, pecem........nezno, s anestezijom... :razz:
Sto bi se reklo, ja sam humanista 8-)
Дивну и племениту душу имаш, драга Биљо! Само их лагано динстај, али пожути да ти се не укваре више него сто је подношљиво чак и за радикалски желудац!

paola:
Дивну и племениту душу имаш, драга Биљо! Само их лагано динстај, али пожути да ти се не укваре више него сто је подношљиво чак и за радикалски желудац!
Umro je jedan poslanik SRS-a, danas mu pozlilo u Skupstini, Paola.
Upravo slusam na vestima.
Bog da mu dushu prosti, bash mi je zao.............

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back