Вучић позива за "ДА"! на референдуму!

Gde bi isao? Moja tetka je vise od 50 godina u /Engleskoj a idem u kujnu, bauljam po mraku jer stedi struju...
edit:
mislim ono 12.5 funti kutija cigara, 60 funti litar sljivovice...
A tetka ljusti sljivu, a? i purnja? pa se posle 'ladi, termostat na 18 c?
sad bas pogledao posta je funta, i to su ti cene, sta bi 'teo?

ne znam ali nije mi palo na pamet da uzimam ovde slivovitz ako imam izbor svega i svacega

A tetka ljusti sljivu, a? i purnja? pa se posle 'ladi, termostat na 18 c?
sad bas pogledao posta je funta, i to su ti cene, sta bi 'teo?

ne znam ali nije mi palo na pamet da uzimam ovde slivovitz ako imam izbor svega i svacega
Znas kako, ziveti preko bare i placati 90% na rezije i hranu je isto ko i ovde, samo sto tamo nije kuca...

Znas kako, ziveti preko bare i placati 90% na rezije i hranu je isto ko i ovde, samo sto tamo nije kuca...
pa ne mogu bas svaki dan litru zestine k'o tetka, si zdrav ti?
2 dece mi se rodilo ovde, a za 10 godina cene kucama otisle i ja sam dobar neka bude 100k
nije bas da 90% potrosis na racune, ili je pitanje sta sve placas na tim racunima

vi gledate sjaj i bedu, ekstreme, ali jos uvek ima ovde sredine, zna se gde je zivela srednja klasa, tu zivi i dalje

Logika neupućenih! Vide na googletu koliki je BDP u nekoj vukohebini i zaključe: Auu... kako je tamo dobro!
Ma dopisujem se sa Amerima, zive ko i mi, daju minimum 50% samo na stanarinu. Imaju prosecno malo bolji zivot,
ali policijska drzava i konzumerizam koji je znacajno izrazeniji tamo negira sve prednosti...

zna se gde je zivela srednja klasa, tu zivi i dalje
e to. Ovde ne postoji srednja klasa, postoje samo siromasni, i manje siromasni. Tu si u pravu.

Ma dopisujem se sa Amerima, zive ko i mi, daju minimum 50% samo na stanarinu. Imaju prosecno malo bolji zivot,
ali policijska drzava i konzumerizam koji je znacajno izrazeniji tamo negira sve prednosti..
pa, ne zivimo svi u metropolama od 10 miliona stanovnika, na obalama, koje jesu postale bezumne, sve te libturds state, iz kojih sada ljudi beze trazeci zelenije pasnjake..
pa ja zajam od banke kada sam uzimao, bilo je nekih 30%, ali hajde da dodje do 50%, tesko je samcima, priznajem, ili sa jednom platom, ili pocetnicima sa niskom startnom... tesko je svuda trafikantima kao stojkov

bas gledam prekoputa prvo se doselila porodica oboje voze chevyje, suv i pickup, a sada se doselila nova oboje voze mercedese suv i neki model jos nisam provalio, mnogo lep, ... dok se ja stipsarim, ne nasedam na te fore da placam 1 auto za cenu 2, svi imaju po 4 tocka i jednaku garanciju kada su novi

kuca je tamo gde je cist vazduh, a bgd zagadjen, zayebi radnju da dolazim

Poslednja izmena:
Logika neupućenih! Vide na googletu koliki je BDP u nekoj vukohebini i zaključe: Auu... kako je tamo dobro!
vi gresite sto gledate ekstreme, na jednoj strani metropole od 10 i vise miliona stanovnika, a na drugoj vukoyebine... masa nas zivi negde u sredini, na periferiji nekog grada od par miliona stanovnika, gde mogu da prodju decenije,a da ne odemo u sam centar grada, jer sve imamo i na periferiji, sta znam u nekom radijusu od 10-20 kilometara... amerciki nacin, americki san bi mogli samo da shvatite sa satelitskom slikom gde bi tacno videli stepen razudjenosti koja je u sustini dobra jer ja se ne secam da sam se ikada zaglavio u saobracaju, osim kada napada sneg do kolena pa stanu svi na autoputu, skrenu sa strane i odspavaju do jutra, dok ne prodje mecava

pa ne mogu bas svaki dan litru zestine k'o tetka, si zdrav ti?
2 dece mi se rodilo ovde, a za 10 godina cene kucama otisle i ja sam dobar neka bude 100k
nije bas da 90% potrosis na racune, ili je pitanje sta sve placas na tim racunima

vi gledate sjaj i bedu, ekstreme, ali jos uvek ima ovde sredine, zna se gde je zivela srednja klasa, tu zivi i dalje

Ti si dobar samo ako prodas tu kartonsku kucicu nekom i vratis se u Srbiju. U suprotnom si totalni gubitnik.

Deca ce ti se amerikanizovati, postace stranci, otici ce kud koji a ti i zena ce te tamo ostati sami ko dva panja.

vi gresite sto gledate ekstreme, na jednoj strani metropole od 10 i vise miliona stanovnika, a na drugoj vukoyebine... masa nas zivi negde u sredini, na periferiji nekog grada od par miliona stanovnika, gde mogu da prodju decenije,a da ne odemo u sam centar grada, jer sve imamo i na periferiji, sta znam u nekom radijusu od 10-20 kilometara... amerciki nacin, americki san bi mogli samo da shvatite sa satelitskom slikom gde bi tacno videli stepen razudjenosti koja je u sustini dobra jer ja se ne secam da sam se ikada zaglavio u saobracaju, osim kada napada sneg do kolena pa stanu svi na autoputu, skrenu sa strane i odspavaju do jutra, dok ne prodje mecava

Americki san je puki materijalizam, pun dzep dolara krvavih i prazna dusa....

Nema tamo srece , tamo je propast za svakoga , narocito duhovna....

Sta ti pare znace kad dusu svoju izgubis i porodica ti se rasturi sirom Amerike. A to te ceka cim deca odrastu.

Ti si dobar samo ako prodas tu kartonsku kucicu nekom i vratis se u Srbiju. U suprotnom si totalni gubitnik.

Deca ce ti se amerikanizovati, postace stranci, otici ce kud koji a ti i zena ce te tamo ostati sami ko dva panja.

Sta ti pare znace kad dusu svoju izgubis i porodica ti se rasturi sirom Amerike. A to te ceka cim deca odrastu.
drywall, uzmes skalpel i iseces je KAO KARTON, hehehe
deca su se rodila ovde, neka, vec im srpski slajfuje... a sta treba da zive po 3 generacije na gomili? ja sam se jos kao dete seljakao, jer smo bili podstanari neko vreme, tako da ne beri brigu za mene PANJA
zasto cu ja da izgubim dusu ovde, a tu necu? pa ne hvalim se ja parama, samo sam realan, cak znam mnoge koji imaju vise od mene, oni se meni hvale

vi ne moz' ni zagadjen vazduh u beogradu da resite, pa bio sam ove godine 2 puta, znam sta sam udisao zahvaljujuci tvom sns-u, badava bgd na vodi, DUSE GUBITE VI

Smešna je atmosfera pred referendum ili sam ja gluv....

Znači politika izabere prihvatljive vrhovne sudije države i onda oni postavljaju Zagorku aka javni tužilac i sve ostale sudije? Afere ostanu afere a magarac bude narod? Vuk i dalje vuk, mada već je tako, Skupština je jednoglasna(osim 1 poslanika tek da vikne nešto).... ili nije tako? @Vučić

Ovaj što nam opisuje sva jada našeg naroda, jadopisac XXI veka, Malagurski Boris, kaže NE.

Zato im i treba dozvoliti da se samo-izabiraju za vjek vjekova....
tek onda ih niko neće kontrolisati, biće zvanično grana vlasti, koja NIKOM ne polaže račune!
al bukvalno nikom!
gde to ima da neko nikom ne polaze racune?

to nije po standardu , taj sto ne polaze racune nema potrebe da radi kako treba nego kako hoce

treba POVECATI KONTROLU SUDIJA , ne smanjivati ionako nepostojecu kontrolu

Ali gledaj to na dobru stranu. Deca im neće biti robovi radikala i drugih budala

pozdrav.jpg

Ali koji je to konkretno od 3 poteza
  • glas Da
  • glas Ne
  • boycott
Malo si okrečio samog sebe u ugao, jer si za sve 3 opcije pričao da su pajserske
Кад престанеш да мењаш никове у ритму замене гаћа, сваких 10 дана- удостојићу те понеког одговора... :flert:

Pustio Šarića i ukinuo presudu Simonoviću da bi ispalo kako je pravosudje nikad gore i da se glasa za DA. :lol:
Lupetaš ko Drug Komšija! z;)

Znaš koliko u zmijskom gnezdu "pravosuđe", odlučuje Drug Gospodar?
Ne mnogo više nego ti kada oko nečega podigneš dreku preko nekog korumpiranog advokata!

Ako mu prodje DA na referendumu,
SRBIJA JE NAČISTO NAHEBALA!!!

Back