ВУЧИЋ; ПОБОЉШАЋЕМО ОДНОСЕ СА ХРВАТСКОМ

Poruka
23.163
Vučić s hrvatskim kolegom: Poboljšaćemo odnose

Kako je saopšteno u Beogradu i Zagrebu, sastanak Vučić-Mimica bio je posvećen traženju osnova za buduću saradnju

BEOGRAD - Ljudski.
Prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić i potpredsednik hrvatske vlade Neven Mimica razgovarali su u Vašingtonu o srpsko-hrvatskim odnosima.

Kako je saopšteno u Beogradu i Zagrebu, sastanak Vučić-Mimica bio je posvećen traženju osnova za buduću saradnju.
- Dvojica potpredsednika vlade su tokom razgovora konstatovali razlike u tumačenju prošlosti i nastojali da istraže pragmatične osnove za saradnju okrenutu budućnosti u korist obe zemlje - naveli su u Vladi Srbije.

(R. K.)

http://www.kurir-info.rs/vucic-s-hrvatskim-kolegom-poboljsacemo-odnose-clanak-550487

Напредњаци исказују већи фанатизам од својих претходника.Лепо је говорио Шешељ,ови су спремни на све оно што њихови претходници нису.Уместо да је након срамне одлуке хашког трибунала прекинута свака дипломатска сарадња са Хрватском,домаћи политичари,у светлу нових околности,траже простор за побољшање сарадње.

Ко што реко,
док не поведе све просербске политиканте на Јелачића плац и пред Банске Дворе, где ће сви колективно клекнути и са сузама у оћима затражити опрост,
због Србских нерадника у радном логору Јасеновац, зарад чега је антифашистићка, демокрацијска и изнад свега пријатељска сусједна морала чекати 50 година на државност те поново с тешком муком гањати зле Србе, ништа.
Просербии је доста ријечи, оћемо дела!

Напредњаци исказују већи фанатизам од својих претходника.Лепо је говорио Шешељ,ови су спремни на све оно што њихови претходници нису.Уместо да је након срамне одлуке хашког трибунала прекинута свака дипломатска сарадња са Хрватском,домаћи политичари,у светлу нових околности,траже простор за побољшање сарадње.

Koliko ja vidim traze prostor gde ce se najbolje naguzziti,sad ce rvati da uslovljavaju sve i svasta od naredne godine kad ih zlotvori metu u EU a vucko ce samo da trce na izvinjavanja i potpisivanja sve dok ga zglobovi ne zabole.

Koliko ja vidim traze prostor gde ce se najbolje naguzziti,sad ce rvati da uslovljavaju sve i svasta od naredne godine kad ih zlotvori metu u EU a vucko ce samo da trce na izvinjavanja i potpisivanja sve dok ga zglobovi ne zabole.

Ајде што немају своје лично достојанство,то могу и да разумем,али они својим деловањем понижавају Србију,иако су у обавези да чувају њено достојанство.

Ајде што немају своје лично достојанство,то могу и да разумем,али они својим деловањем понижавају Србију,иако су у обавези да чувају њено достојанство.

Hebe se njima za narod i Srbiju,njima je svo dostojanstvo u novcu i vilama,vec ako narod u najskorije vreme nista ne preduzme nece nam zivot vredeti ni pisljivaa boba.

Kako je saopšteno u Beogradu i Zagrebu, sastanak Vučić-Mimica bio je posvećen traženju osnova za buduću saradnju

BEOGRAD - Ljudski.
Prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić i potpredsednik hrvatske vlade Neven Mimica razgovarali su u Vašingtonu o srpsko-hrvatskim odnosima.

Kako je saopšteno u Beogradu i Zagrebu, sastanak Vučić-Mimica bio je posvećen traženju osnova za buduću saradnju.
- Dvojica potpredsednika vlade su tokom razgovora konstatovali razlike u tumačenju prošlosti i nastojali da istraže pragmatične osnove za saradnju okrenutu budućnosti u korist obe zemlje - naveli su u Vladi Srbije.

(R. K.)

http://www.kurir-info.rs/vucic-s-hrvatskim-kolegom-poboljsacemo-odnose-clanak-550487

Odnosi između Srbije i Hrvatske su sasvim zadovoljavajući. Hrvatska i dalje bilježi snažan rast robnog izvoza u Srbiju i suficit veći od sto miliona eura. Treba gospodina Vučića podržati u njegovoj namjeri da se dobrosusjedski odnosi podignu na još bolji nivo.

BEOGRAD - Ljudski.

(R. K.)

Вучић се по свему судећи поокатоличио. Ако он лично не доведе папу у Ниш нико неће:hahaha:

И да додам,
сутра би пре пружио руку доказаном Усташи за кога знам да је клао и убијао Србе, јер знам ко је, шта је и шта ми мисли,
него овом пиздуну и сличним просербским великашима, који се куну у Српство, док ме тапшу по рамену а спријемни су колко сутра да ме продају за кесицу кики бонбона.

Odnosi između Srbije i Hrvatske su sasvim zadovoljavajući. Hrvatska i dalje bilježi snažan rast robnog izvoza u Srbiju i suficit veći od sto miliona eura. Treba gospodina Vučića podržati u njegovoj namjeri da se dobrosusjedski odnosi podignu na još bolji nivo.

282766_udea2_iff.jpg

kolega ne lupajte lončiće, haški sud nema veze sa hrvatskom ;)

Zašto nije na plakat stavljen npr. Arkan??

Аркан је платио главом своја ''дела'' док у комшилуку дочекују сличне ликове као националне хероје. Мислим, да не вртимо у круг стално исте приче. За мене сте сви усташе и крај. Не може то да промени Вучић, Хаг, Бог отац.
Свако добро.

Матер му *****, док су људи губили куће и имања, па и главе због његове Карлобаг- Огулин- Карловац- Вировитица идеологије, он се уселио у у "црвенкапу" у Београду, а сад пуј пике не важи, ко вам је крив што сте били блесави па поверовали у моја наклапања и булажњења....

Back