Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.061
Bolje da je otišao u sirotište da peče palačinke ako baš mora uvek neka patetika. Ti klinci bi se iskreno radovali, vojnici se stide.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pope, otkud mi to možemo znati?iz 100 tog puta mu uspelo..snimali ga tri sata.. debil
I dok na Kosovu nestaju i poslednji simboli srpstva, ona budala se češlja i igra još jednu od bezbroj cirkuskih predstava za javnost.A vi srbi sa Kosova toj budali i veleizdajniku da zahvalite na tome, jer je to implementacija franc. - nemač. sporazuma.
Tu izgleda kao neustrašivi Guts iz Berserk.ajd i palačinke i parizer i sve
al..dal se neko seća kad je 2012. god kad je zavejao omaj sneg i bilo minus 25
vučić spašavao dete iz snega
Zato ga narod srpski voli…covek iz naroda…jede parizer i palacinke kao obicni Srbin
Da, upravo je u tome i fora. On je provalio da građane uopšte ne zanimaju ozbiljne teme, već samo jeftini populizam i kao svaki vešt manipulator to iskorišćava maksimalno. Nije jedan od onih lidera koji se trude da promene društvo, nego je bitno samo da se eksploatiše sve najgore kako bi se plivalo na vlasti. A generalno, tu je velika krivica i samih građana koji dozvoljavaju da se pecaju na maglu.
Ali kako patriotski kaze da voli sa pekmezom, iako jede sigurno sa Nutelom.
Ali ako kaze 'Volim sa Nutelom', srpski narod posteni i napaceni ce to da dozivi nekako izdajnicki, pa ipak mora da se isfolira kao, 'E ja volim sa pekmezom'.
Plus cimet.Ja volim sa limunom i šećerom, tako se klasično jedu ovde.
Na straniu šta mislim o autoru tvita ali ovo je dobro spuštanjeBolje da je otišao u sirotište da peče palačinke ako baš mora uvek neka patetika. Ti klinci bi se iskreno radovali, vojnici se stide.
pa nek jede sa eurokremom, mada ni to više nije naše, al ajdeAli kako patriotski kaze da voli sa pekmezom, iako jede sigurno sa Nutelom.
Ali ako kaze 'Volim sa Nutelom', srpski narod posteni i napaceni ce to da dozivi nekako izdajnicki, pa ipak mora da se isfolira kao, 'E ja volim sa pekmezom'.
Autorska
Upravo odgledao klip..
Dok Aljbin Kurti vršlja po Kosovu i Metohiji i dok zauzima i one institucije koje do sada izdajnik nije predao u ruke Albancima i dok taj narod tamo na 35 stepeni stoji svakoga dana i štrajkuje očekujući kakvu takvu pomoć, kakav takav signal iz Beograda, naš predsednik 700 kilometara dalje u nekoj kasarni pravi palačinke i služi ih onim besposlenim vojnicima.
Na stranu to što dijabolik ne zna ni da okrene jbnu palačinku iako ima onu špaklu za palačinke u rukama i što je dve od dve na snimku sje bao kao što je , uostalom i Srbiju sjbao, lik glumi i konobara pa te palačinke nosi vojnicima. Kuvar i konobar 2 u 1. Oni vojnici jadni sagli glave, ni jedan da se nasmeje, jbt sramota ih što moraju da dele kadrove sa ovim klovnom.
Ko nas je kleo nije dangubio !
Pogledajte prilog 1604151
Na straniu šta mislim o autoru tvita ali ovo je dobro spuštanje
Ako se ne vidi:
"Naljutio se Vučić što mu rekoh da se ne skriva u kasarni nego da izađe među narod.
Hvali se kako je 2022. u Loznici imao više glasova od mene. Ok. Šta misliš kako sada stojiš u Loznici?
I sugestija. Kad hoćeš da častiš vojsku, pozoveš ih na pivo.
Muškarci u uniformi druže se uz pivo.
Možda ti imaš neko posebno iskustvo iz vojske, ali zadrži to za sebe."
Ovo me podaseti kad je u izbornoj kampanji iz radikalskih dana služio picu gostima u nekoj piceriji.
Ima neku strast prema konobarisanju, izgleda.
Jos kao objasnjava ovoj zeni kako da pravi palacinke
Svaki posao je častan kada je pošten.Ovo me podaseti kad je u izbornoj kampanji iz radikalskih dana služio picu gostima u nekoj piceriji.
Ima neku strast prema konobarisanju, izgleda.