Vucic otvorio nemacku kopirnicu...a kaze da je to svetsko cudo od investicije...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
34.308
...

Vucic otvorio nemacku kopirnicu...a kaze da je to svetsko cudo od investicije...:eek::eek::eek:

"OVO JE JEDAN OD KAMENA TEMELJACA MODERNE SRBIJE" Predsednik Vučić na otvaranju fabrike "Muehlbauer" u Staroj Pazovi (FOTO)​

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9811392/uzivo-aleksandar-vucic-muehlbauer-stara-pazova

...
Ovo nešto kao Milovan Brkić: Vučić kad bi kupio vola u Holandiji, to bi bila veličanstvena investicija, to bi bio najbolji ***** krava kojeg je Srbija ikada videla... :lol:

Dobro je to ....treba ce 100 000 geografskih karata sa Srbijom bez Kosova uskoro , za manje od godinu dana....necu ja i bigz da stampamo to.. ai novi pasosi ce imati nove granice na naslovnoj strani...

Sad ce nemacki BND preko ovih novih pasoša koje ce njihova firma stampa... direktno doci do JMBG-a, adresa i biometrijskih podataka SVIH GRAÐANA SRBIJE...

:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

...

Весело ће радници да штампају летке и билборде за 70 сома месечно. Таман неких десетак година колико ће инвеститору да трају државне субвенције, после ће волшебно да крену да попију отказ услед "недостатка" посла. Тако то иде.

Procitah ceo clanak i nigde ovog citata.

Ja sam ublazio...jos gore je bilo:

Predsednik Vučić je na početku obilaska rekao da je ova fabrika jedna od najboljih u svetu.

- Jozef će reći da je to što oni rade najbolje u svetu. Oni rade dokumenta, razna čuda. Napravili su jednu sliku, gde sam ja probao, to će biti Muehlbauer kiosci, i oni vas slikaju, uradite pasoš u najkraćem roku.
- Siniša, jesi li me uslikao onom mašinom. Snimio si? Pustite samo da vide ljudi kako će ta mašina da izgleda.
Ja se teško snalazim sa tim dugmićima, čak sam i ja to lepo razumeo i završio sve za dva minuta. To ćemo da gledamo da za godinu dana instaliramo.

A onda ide najgori deo...⬇️⬇️⬇️
Deo gde smo saznali da BND ima podatke svih nasih gradjana...JMBG, adrese, otiske, potpise... :rtfm: :rtfm: :rtfm:

- Ovo je na najvišem mogućem tehnološkom nivou. Voli Jozef Muehlbauer Srbiju - rekao je predsednik kroz smeh, a Dačić je dodao da ova kompanija zajedno sa MUP-om radila na personalizaciji dokumenata.

A onda jos gori deo gde najavljuje 300 000 MIGRANATA ⬇️⬇️⬇️:rtfm::rtfm::rtfm:

Vučić je rekao da ćemo imati i do 300.000 zahteva za radne dozvole, zbog pada prirodnog priraštaja.
- Nemamo dece a imamo posla i industriju. Za to će nam biti potrebno da izdajemo dokumenta neuporedivo brže nego do sada - naglasio je predsednik.

A Švabo se samo pohvalio da vec 15 godina uzimaju licne podatke svih nasih gradjana u saradnji sa kvislinzima Dacicem i Vucicem ⬇️⬇️⬇️:

Vlasnik kompanije Jozef Muehlbauer je istakao da je ovo srpsko-bavarska tehnologija, i da već 15 godina sarađuju sa našim ljudima.

...

Ja sam ublazio...jos gore je bilo:

A onda ide najgori deo...⬇️⬇️⬇️
Deo gde smo saznali da BND ima podatke svih nasih gradjana...JMBG, adrese, otiske, potpise... :rtfm: :rtfm: :rtfm:

A onda jos gori deo gde najavljuje 300 000 MIGRANATA ⬇️⬇️⬇️:rtfm::rtfm::rtfm:

A Švabo se samo pohvalio da vec 15 godina uzimaju licne podatke svih nasih gradjana u saradnji sa kvislinzima Dacicem i Vucicem ⬇️⬇️⬇️:

...

A znaci ti si karikirao i onda postavio to kao njegov citat, dobro.

Tako isto izvodis zakljucak kako BND ima podatke na osnovu toga sto MUP radi sa nemackom kompanijom.

Sto se tice migranata, o tom potom ali obicno tako biva pod uslovom da bude poslova kao sto on tvrdi da ce biti.

Zar naša kovnica novca nije u stanju da se modernizuje i mi sami štampamo biometrijske pasoše
vec moramo da to dajemo strancima da rade i uzimaju nam pare?

Ovime smo predali sve nase licne podatke nemackoj tajnoj sluzbi BND na tacnu...

Jer ako ti njihova firma personalizuje dokumenta i stampa ista...

Pa to je san svake tajne sluzbe...da ima podatke svih gradjana neke zemlje bez da angazuje niti jednog agenta...

...

Back