Vučić otkrio kako su Rusi saterali Srbiju u ćošak: „Ako krenete u nacionalizaciju NIS-a, mi sečemo gas 31. decembra“

Rusi u Srbiji nemaju prijateljsku vlast, a po pitanju NIS-a postupaju kao i svaka normalna zemlja: ne daju svoje vlasništvo.
Šta mi možemo: Za početak srušiti Vučića...
ma, realno ponudio im je bese 400 miliona, smesna para, i onda su oni uvredjeni rekli da nije na prodaju

mislim, potcenio je - ubiva cenu, a nije u poziciji
a to radi za svoje usraske prijatelje, veleizdajnik

rusi, sta su trebali da krenu da traze 4 milijarde, pa da se iscenjkaju negde na pola? ako mene pitas, to su trebali da urade,a ne da kazu da nije na prodaju, ako su znali sta je njegov sledeci potez, otimacina

budalastine, koga su saterali? srpski narod! trebali su da kazu svoju cenu, pa bi videli da li su precenili ako je on potcenio, a ovako ne znamo

Руси сатерали Вучића у ћошак: Ако им национализацијемо НИС, секу гас​

Poslednja izmena:
ma, realno ponudio im je bese 400 miliona, smesna para, i onda su oni uvredjeni rekli da nije na prodaju

mislim, potcenio je - ubiva cenu, a nije u poziciji
a to radi za svoje usraske prijatelke, veleizdajnik
Mišljenja sam da on namerno tako nastupa, da pokvari odnose sa Rusijom, a da za to optuži Ruse.

Чујем да се овде прича о некаквој диверсификацији, је л тако?

И ја се питам зашто након ратова 90-тих година СРЈ, а касније Србија није изградила нафтовод према Мађарској, Румунији и Бугарској, него је наставила да се ослања на ЈАНАФ који је у рукама Хрватске, са којом смо до јуче ратовали. Поред тога, нејасно је зашто је Србија продала или отуђила на други начин удео који је имала у ЈАНАФ-у, пошто су то предузеће основали ИНА, Енергоимвест и Нафтагас?

Србија је требала да се прикључи на нафтовод "Дружба" и ми данас, а ни 90-тих не бисмо бринули за довоз нафте.

Opet širiš priču u želji da pobegneš od laži koju si izgovorio: Da Rusi ucenjuju.
Свака сила то ради. Уцена&претње, санкције, бомбе. Зашто би Русија била изузетак?

Чујем да се овде прича о некаквој диверсификацији, је л тако?

И ја се питам зашто након ратова 90-тих година СРЈ, а касније Србија није изградила нафтовод према Мађарској, Румунији и Бугарској, него је наставила да се ослања на ЈАНАФ који је у рукама Хрватске, са којом смо до јуче ратовали. Поред тога, нејасно је зашто је Србија продала или отуђила на други начин удео који је имала у ЈАНАФ-у, пошто су то предузеће основали ИНА, Енергоимвест и Нафтагас?

Србија је требала да се прикључи на нафтовод "Дружба" и ми данас, а ни 90-тих не бисмо бринули за довоз нафте.
Što smo dozvolili da Hrvati drže trgovinske lance u Srbiji?
Mnogo pitanja.

1000011230.jpg

Mišljenja sam da on namerno tako nastupa, da pokvari odnose sa Rusijom, a da za to optuži Ruse.
ja mislim da je to jasno svima osim cacijima, rusima pogotovo da je to jasno, i da su bas zato trebali da kazu neki iznos, cenu, koliko para traze, da se sve resi

Rusi u Srbiji nemaju prijateljsku vlast, a po pitanju NIS-a postupaju kao i svaka normalna zemlja: ne daju svoje vlasništvo.
Šta mi možemo: Za početak srušiti Vučića...
Njemačkoj su prodali svoje vlasništvo na prvu, a Njemačka je arhineprijatelj Rusije. Radi se zemlji koja je kriva za smrti 28 miliona Rusa, čisto da te podsjetim. Srbija nije neprijateljska zemlja Rusiji koliko god je Vučić nenormalan i bizaran. Srbija nije u NATO paktu, Srbija nije u EU, Srbija nije uvela sankcije Rusiji, Srbija je primila par stotina hiljada ruskih građana, srpski narod je jedan od najrusofilskijih na svjetu, Rusija nikad nije Srbiju označila kao neprijateljsku zemlju itd. itd.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Srbija dobila "razočaravajuće vesti iz Rusije" kada je u pitanju ugovor za snabdevanje gasom. Prema njegovim rečima, Rusija je Srbiji ponudila ugovor za gas samo do Nove godine, ali ne i duže.
Vučić je rekao da su to „razočaravajuće vesti“.

„Ja sam rekao da je to za nas veoma razočaravajuća vest, zato što je trebalo da zaključimo do maja dugoročni ugovor na tri godine. Bili smo više nego fer i pouzdan partner u svakom smislu. Da ne govorimo o tome da je Srbija odustajala od arbitraža i od mnogo drugih stvari da bi se sačuvalo prijateljstvo i partnerski odnosi“, rekao je Vučić za TV Informer.

Predsednik Srbije otkrio je potom zašto Rusija nudi gas samo do Nove Godine.
https://nova.rs/vesti/biznis/vucic-...ionalizaciju-nis-a-mi-secemo-gas-31-decembra/
///////////////
Kako ga “ braca “ Rusi pumpaju…
Првог јануара, Бугарска је та која сече руски гас, небитно шта ми договоримо са Русима.

Вучић лаже

Što smo dozvolili da Hrvati drže trgovinske lance u Srbiji?
Mnogo pitanja.

Pogledajte prilog 1798681
Много питања?

Ово што сам ја поставио је кључно.

Румунија има налазишта нафте и луке на црном мору. Бугарска има луке на Црном мору. Мађарска је повезана са руским нафтоводом. Хрватска је повезана са Мађарском путем нафтовода.

Зашто Србија није ништа предузела након 1991. године, пошто су тада кренуле прве несташице нафте услед прекида испоруке преко ЈАНАФ-а?

Видиш једну ствар... Ви се сви овде представљате да као знате много, да видите шта све не ваља (Пинк, Информер, ријалити, Гранд парада итд.), а кључне ствари, које представљају вишедеценијски проблем, нико не помиње.

Ово сада је врх леденог брега, а суштина је ово што ја причам и постављам као питање.

Много питања?

Ово што сам ја поставио је кључно.

Румунија има налазишта нафте и луке на црном мору. Бугарска има луке на Црном мору. Мађарска је повезана са руским нафтоводом. Хрватска је повезана са Мађарском путем нафтовода.

Зашто Србија није ништа предузела након 1991. године, пошто су тада кренуле прве несташице нафте услед прекида испоруке преко ЈАНАФ-а?

Видиш једну ствар... Ви се сви овде представљате да као знате много, да видите шта све не ваља (Пинк, Информер, ријалити, Гранд парада итд.), а кључне ствари, које представљају вишедеценијски проблем, нико не помиње.

Ово сада је врх леденог брега, а суштина је ово што ја причам и постављам као питање.
Ja sam već rekao, komunisti su i dalje na vlasti.

Srbija nije neprijateljska zemlja Rusiji koliko god je Vučić nenormalan i bizaran. Srbija nije u NATO paktu, Srbija nije u EU, Srbija nije uvela sankcije Rusiji, Srbija je primila par stotina hiljada ruskih građana, srpski narod je jedan od najrusofilskijih na svjetu, Rusija nikad nije Srbiju označila kao neprijateljsku zemlju itd. itd.
pa? putina zabole i za svoj narod, a ne tamo za neke srbe-cigane koji smatraju ruse bracom.

putina je trebalo pred streljacki vod jos 2022.
i umesto njega nekog normalnog sa mudima. pa da idemo svi u pm

Неко од вас је чуо за реч "диверсификација" јер је читао превод Бајденовог саопштења или неку изјаву заменика секретара у Стејт дипартменту. Добро.

Како ви замишљате да се то спроведе? Тако што ће неко преко ноћи да каже "не купујем више од Руса, јер је то тако сада модерно"? Па не. Ти мораш да имаш инфраструктуру за то. Да имаш рафинерију која је повезана са изворима нафте, односно да имаш нафтовод који ће да ти допрема нафту из тих других друштвено прихватљивих извора и да обезбедиш постројење за прераду.

О колико милијарди причамо? Колики временски период је потребан да се то спроведе?

Када причамо о престанку куповине гаса од Русије, ја вас питам сада од кога да купимо и како да довеземо тај гас у Србију?

Дошао на наплату звучни топ и "цветнаја". :super:

A zamisli da su Rusi rekli
"pošto je u Srbiji, kako mi tvrdimo, obojena revolucija, koju finansira zapad, mi ustupamo naš deo NIS-a da se Srbija odbrani od obojene revolucije i dajemo joj gratis gas pride"

Umesto toga ...

Dakle NIS je prodao DOS a ne SNS...
Ne kapiram kako može neko da ima kratko pamćenje....
Optužuju Vučića za nešto što je režim Tadića prodao ...
to ti je isto

Pola SNS su ti preletači iz DOS, a ostala polovina nebitne ćacibudale

Првог јануара, Бугарска је та која сече руски гас, небитно шта ми договоримо са Русима.

Вучић лаже
Braniš Ruse ?

Ovo je novost :per:

Jasno je koliki je Vučić izdajnik kad si i ti počeo da braniš Ruse

thumb3.jpg

Back