Vučić otkrio kako su Rusi saterali Srbiju u ćošak: „Ako krenete u nacionalizaciju NIS-a, mi sečemo gas 31. decembra“

Srbija treba da naprabi nove naftovode, jedan do Madjara i drugi do luke Bar. I da kupi luku Bar.

Kao Kinezi sto su kupili luku Pirej u Grckoj

Sada je to njihovo.
Da je bila pametna kao što nije luka Bar je strateški trebalo odavno da se kupi a da ne pričam o pipi prema Madjarima.Prosto je očajno da zavisimo samo od pipe iz Hrvatske.

Ne, NIS je prodat Rusima, a oni su sad pod sankcijama zbog agresije na Ukrajinu.
Ukrajina je rasprodana Amerikancima i Evropi pa je sada zbog toga dovedena na 20 miliona stanovnika,nekada 40 plus miliona, bez 20 posto teritorije, srušena i uništena da se neće oporaviti narednih 50 godina.Ako je za utjehu nismo jedini koji stradamo u fajtu velikih.Nama su isto uzeli KIM i bombardovali nas jer smo mali Rusi u njihovim pokvarenim glavama i strategiji agresivnog širenja Nato pakta.

Ukrajina je rasprodana Amerikancima i Evropi pa je sada zbog toga dovedena na 20 miliona stanovnika,nekada 40 plus miliona, bez 20 posto teritorije, srušena i uništena da se neće oporaviti narednih 50 godina.Ako je za utjehu nismo jedini koji stradamo u fajtu velikih.Nama su isto uzeli KIM i bombardovali nas jer smo mali Rusi u njihovim pokvarenim glavama i strategiji agresivnog širenja Nato pakta.
Ne.
Putin je napao Ukrajinu, i ruske firme su zbog toga popile sankcije. Uključujući i NIS.

Ne.
Putin je napao Ukrajinu, i ruske firme su zbog toga popile sankcije. Uključujući i NIS.
Izvini kolega malo mi je to autistično razmišljanje iz trenutne ograničene i cenzurisane agende EU.
Putin agresor Rusija agresor kao da ne postoji istorija pre februara 2022. godine.Mnogi pokreću ratove i ratuju, mislim ko ima resurse da ratuje i tako brani svoj interes.Život prosto nije fer...istorija svijeta je pun kofer ratova.

Izvini kolega malo mi je to autistično razmišljanje iz trenutne ograničene i cenzurisane agende EU.
Putin agresor Rusija agresor kao da ne postoji istorija pre februara 2022. godine.Mnogi pokreću ratove i ratuju, mislim ko ima resurse da ratuje i tako brani svoj interes.Život prosto nije fer...istorija svijeta je pun kofer ratova.
Niko ne priča ovde o istoriji, sankcije su sad i ovde, isto kao i Putinov krvavi osvajački rat.

To da li su opravdane sankcije ili nisu, u kontekstu goriva u Srbiji nama ne znači ništa.

Srećom za nas da ste se od početka 1990-ih opirali Zapadu, jer je Zapad optirao ispočetka za vas i nije ni pomišljao priznati hrvatsku neovisnost. Dakle, kada smo kod toga, nama odgovara vaša politika, ali što se tiče vas samih, bolje biste prošli da ste se manje inatili. Voditi "balans" politiku u trenutku kada se svijet strahovito polarizira nije pametna politika. Ali opet, to je vaša stvar, nije na meni da se mnogo petljam u vaše izbore. Samo upozoravam. ;)
Sa današnje tačke gledišta, puna prozapadna politika je maltene izolacija.

Mislim da se sve to sa privatnom svojinom ne bi desilo da Putin nije napao Ukrajinu.

Da li se slažeš?
Мислим да се ништа не бии десило да мр. Грин није одлучио да кињи Русе у Украјини, и да није покушао да их истера из Донбаса и Луганска...
Да ли се слажеш?

Мислим да се ништа не бии десило да мр. Грин није одлучио да кињи Русе у Украјини, и да није покушао да их истера из Донбаса и Луганска...
Да ли се слажеш?
Pa 1991-ve Rusi nisu pravili nikakav problem ni sa Krimom, ni sa Donbasom.... Ako se dobro sećam. Nije bilo pokušaja napada od strane Rusije i nasilnog zauzimanja.

Naravno da Zelenski kao predsednik države mora da očuva teritorijalni integritet.

515765278_31748475778134369_5972737265323098969_n.jpg
EqR0_ptXcAUUigO.jpg

Očigledno je da Rusi imaju spoznaje kako ih Vučić hoće zajebat ako se potpiše dugogodišnji gasni sporazum. Potpiše se sporazum između Rusije i Srbije, a drugi dan Vučić krene u nacionalizaciju Nis_a. Đubre je to teško.
Ono što si trebao da shvatiš iz te vesti je da se Vučić povlači od Nove Godine.

Paradoxalno je nazivati Ruse braćom u situaciji gde te ucenjuju gasom.
Inače Rusija je veoma poznata po tome da do vlasništva dolazi pomoću ucena, sile, potrebe i zbog geopolitike.
Ruse trebamo da isteramo iz NIS-a.
Jeftinim ?
Tačno , sad se traži promena vlasništva ucenom , silom , geopolitikom .

Naravno da Zelenski kao predsednik države mora da očuva teritorijalni integritet.
Наравно.
Мало је имао проблем са приступом том проблему, али биће времена да размишља и о томе.
Није он први који је се зезнуо у начину комуникације са Москвом, ако му је за утеху...
Само идиот може да помисли да са Москвом можеш нешто силом, само површним познавањем историје.

Otkrio je da mu Rusi ne veruju i da kao osiguranje drže ruke na gasnoj pipi umesto da mu veruju i potpišu dugoročan ugovor.
Baš čudno što neko ne veruje Vučiću , pa on je uvek poštovao dogovor i bio iskren.
Како му не верују? Послушај. :mrgreen:

Наравно.
Мало је имао проблем са приступом том проблему, али биће времена да размишља и о томе.
Није он први који је се зезнуо у начину комуникације са Москвом, ако му је за утеху...
Само идиот може да помисли да са Москвом можеш нешто силом, само површним познавањем историје.
Pa ne verujem da je silom određena granica Ukrajine u avgustu 1991-ve.

Ako se dobro sećam, Moskva tada nije imala primedbi.

Back