Vučić odlaže obraćanje javnosti za nedelju dana

А он има апсолутну власт и нема са ким да подели одговорност за санкције Русији.
...
Одуговлачи са Владом и моли се да Украјинци неким чудом победе Русе !

Тада ће храбро и мудро поставити Маринику за Премијера која ће увести санкције губитничкој Русији.

Када би се то догодило, поново би Владалац тиранин добио самопоуздање да кињи, тиранише и бахати се над својим народом... ехх...

Када тиранин има подршку споља, нарасте му курчевитост, а то значи: народе скидај гаће...

Новинарство је одавно постало униполарно и један извор је сасвим довољан ..нема више медија , осим слободарски медија РТ , спутњик , који извештавају безу пресије..данас се новинарство огледа тако што се дословно текст и наслов препише од ЦНН или ББС , Дојч веле итд..
13nyvirus-panicbuying-mobileMasterAt3x.jpg

- A da mi uvedemo sankcije i Srbiji?
- može, samo da nadjem sapun,maločas bio ovde, izgleda neko uzo

Одуговлачи са Владом и моли се да Украјинци неким чудом победе Русе !

Тада ће храбро и мудро поставити Маринику за Премијера која ће увести санкције губитничкој Русији.

Када би се то догодило, поново би Владалац тиранин добио самопоуздање да кињи, тиранише и бахати се над својим народом... ехх...

Када тиранин има подршку споља, нарасте му курчевитост, а то значи: народе скидај гаће...

:cross:

13nyvirus-panicbuying-mobileMasterAt3x.jpg

- A da mi uvedemo sankcije i Srbiji?
- može, samo da nadjem sapun,maločas bio ovde, izgleda neko uzo

Nije to fotka iiz Srbije.

Vučić odlaže obraćanje javnosti za nedelju dana​

VESTI Autor:N1 Beograd29. apr. 202209:27 > 09:2911 komentara
Podeli:

1650887217-Tan2022-4-21_94238288_2-750x500.jpg
Izvor: Tanjug/ Sava Radovanović
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doneo je odluku da odloži obraćanje za sedam dana i obrati se naciji u petak, 6. maja 2022. godine, u 18.00 časova, saopšteno je iz kabineta predsednika.

„Vučić će narednih dana imati brojne važne razgovore o budućnosti Srbije, kao i značajne sastanke u pripremi planova i programa, koji su od najvećeg interesa za budućnost Srbije, te će u koordinaciji sa premijerkom Anom Brnabić izneti suštinske zaključke o putu Srbije i narednim potezima u petak, 6. maja. 2022. godine“, navodi se u saopštenju.
Vučićevo obraćanje prvobitno je bilo zakazano za petak uveče.

https://rs.n1info.com/vesti/vucic-odlaze-obracanje-javnosti-za-nedelju-dana/

https://nova.rs/vesti/politika/vucic-odlaze-obracanje-javnosti-za-nedelju-dana

Јадан. Тако му је тешко и тако се мучи, а све због нас. Као Исус Христос што је разапет због наших грехова.
Eeee bas cu tada da ga slusam.Idem u goste da uzivam,a ne da slusam tog krimosa.

Mesto moje je tako obezbedjeno,da mi je tv iza ledja,a od price gostiju necemo cuti sta prica.Prvensveno sto ga tu u gostima niko ne zeli videti.na tv-u ce biti neka muzika.
Dobar ti je gost.

A vecina naroda dobrog se prosto divi kad im se pojavi ''vucko'' kako na TV-u tako i van njega. Recidivi titoizma ili cega vec. :roll:

Hoće li tada reći sudbonosno NE Staljinu?
Tesko, ta kurrva ce gledati da izigrava Tita dokle god bude postojao...

U praksi lopovi i djavoli duze zive....to je bez sumnje.

A opet da moram da lazem pa da mi to dize pritisak pa od toga ranije umrem, bolje ovako po ledjima te svako bije jos se i rugaju , ali mirno spavas....
Mada da vam kazem ima i toga , da se navade djavoli i izmisljaju stvari i naprave nevolju a da nisi nista ucestvovao....iz ciste njihove pakosti...pa onda ne spavas mirno..

Kazu ovi sto se nisu vratili zbog kovida iz Nemacke, bre covece mirno spavam....kako god da okrenes...
I sa milionima avganistanaca i sirijaca opet mirno spavam...nije ovo Svedska, ovde su muski glavni..
Dzabe to sto su zadnjih 12 i vise godina kancelarke zene, Nemacka je kazu muska po razmisljanju...

Back