Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće mu brisati nalog samo radi njegove molbe! To treba 'zaraditi', neka se potrudi malo, i rizikuje svoju karieru!
Besplatni savet za sve koji se žele registrovati majmunima koji traže broj mobitela za registraciju: Nabaviš jeftini prastari mobitel kao NOKIA 'ciglu' koji nema sve ove nove 'špijunske' opcije i poseban broj za to koji održavaš na minimumu preko bonova. Dva puta godišnje platiš nešto sitno jer preko njega NE zoveš nikoga!Mene je Tviter zabranio, pretpostavljam zbog kresanja u brk.
Ali sad ako hoćeš da se registruješ traže telefon i sl, pa mi je trulo da dajem podatke pajserima
Džaba im trud! Koliko se u svetu do sada revolucija dogodilo i bez društvenih mreža!?Ovo je kraj Aleksandra Vučića, u to nema dvojbe!!! Patetični se pozvao na prolupalog i od vlastitih republikanaca prezrenog Donalda TrumpaNe možeš se danas zamjerati društvenim mrežama, one su moćnije od država!!!
Rečju SNS i Sarapaverbalni delikt i fašizam ulazi ubrzano u naše živote....opet će se otvarati konclageri za nepoćudne...samo je NJIHOVA istina neupitna...
On je samo hteo da bude interesantan tom izjavomI? Jesu ga srusili twitterom![]()
Zahebavaš, ili WTF? Uz onakve zločinačko-kriminalno-licemerne-podle nedemokratske 'demokrate', ne trebaš da plaćaš lažnu opoziciju!оћу да се подсетим да јесу радили транп алегорије и постављали "опозицију" да држи знакове ТИ НИСИ МОЈ ПРЕДСЕДНИК
не зајебавам, било 2016е након избораZahebavaš, ili WTF? Uz onakve zločinačko-kriminalno-licemerne-podle nedemokratske 'demokrate', ne trebaš da plaćaš lažnu opoziciju!![]()
Ovo je PODLO! Hoćeš da kažeš da poglavica Mali Vuk LIČNO ne NEGIRA taj 'genocid'? Ja npr. ne trebam nikoga da mi napiše da negiram taj 'genocid'!Treba isprovocirati Vučićeve tviteropisce da napišu nešto tipa "Negiramo genocid" i onda ih prijaviti Tviteru
Tvoj predsednik je poludeo kad su mu sve medije obeležili sramnim belegom: "Sarađuju sa vladom"Ovo je PODLO! Hoćeš da kažeš da poglavica Mali Vuk LIČNO ne NEGIRA taj 'genocid'? Ja npr. ne trebam nikoga da mi napiše da negiram taj 'genocid'!![]()
![]()
![]()
No dobro! Samo je dokazao da je još mlad, zelen i neiskusan političar! Ko nekome može da zabrani, uz adekvatno finansijsko 'podmazivanje' i eventualne 'žrtve' da osnuje NVO medije u Srbiji? A ustvari se radi samo o PICHKICIMA koje rado i lako KENJAJU preko krakih talasa kao nekada VOA, Radio Slobodna Evropa itd! Danas preko društvenih mreža!Tvoj predsednik je poludeo kad su mu sve medije obeležili sramnim belegom: "Sarađuju sa vladom"