Vučić o Tviteru: Jedva čekam da mi isključe nalog, da budem još jedan Tramp

Mene je Tviter zabranio, pretpostavljam zbog kresanja u brk.

Ali sad ako hoćeš da se registruješ traže telefon i sl, pa mi je trulo da dajem podatke pajserima
Besplatni savet za sve koji se žele registrovati majmunima koji traže broj mobitela za registraciju: Nabaviš jeftini prastari mobitel kao NOKIA 'ciglu' koji nema sve ove nove 'špijunske' opcije i poseban broj za to koji održavaš na minimumu preko bonova. Dva puta godišnje platiš nešto sitno jer preko njega NE zoveš nikoga!

Ovo je kraj Aleksandra Vučića, u to nema dvojbe!!! Patetični se pozvao na prolupalog i od vlastitih republikanaca prezrenog Donalda Trumpa😃 Ne možeš se danas zamjerati društvenim mrežama, one su moćnije od država!!!
Džaba im trud! Koliko se u svetu do sada revolucija dogodilo i bez društvenih mreža!?

Kratki kurs za poglavicu Malog Vuka ako želi da mu ukinu nalog. Kurs je nastao jer nekada NISI mogao sam da brišeš svoj nalog pa ti je to kasnije u životu moglo da pravi probleme radi raznih gluposti kloje si objavljivao. Onda je razrađena tehnika nakon koje sama društvena mreža UKIDA tvoj nalog! Prvo otkriješ koje su im ahilove pete i udaraš kopljem u nju. Prvo ide ban na 3, 7, pa 30 dana, a onda ti PROVERENO trajno ukidaju nalog, brišu sve tvoje objave i komentare! Evo par primera za ban od 30 dana! :klap:
fb-ban1.png

fb-ban2.png

fb-ban3.png

оћу да се подсетим да јесу радили транп алегорије и постављали "опозицију" да држи знакове ТИ НИСИ МОЈ ПРЕДСЕДНИК
Zahebavaš, ili WTF? Uz onakve zločinačko-kriminalno-licemerne-podle nedemokratske 'demokrate', ne trebaš da plaćaš lažnu opoziciju! :hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Tvoj predsednik je poludeo kad su mu sve medije obeležili sramnim belegom: "Sarađuju sa vladom"
No dobro! Samo je dokazao da je još mlad, zelen i neiskusan političar! Ko nekome može da zabrani, uz adekvatno finansijsko 'podmazivanje' i eventualne 'žrtve' da osnuje NVO medije u Srbiji? A ustvari se radi samo o PICHKICIMA koje rado i lako KENJAJU preko krakih talasa kao nekada VOA, Radio Slobodna Evropa itd! Danas preko društvenih mreža! :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

Back