Vučić o Tviteru: Jedva čekam da mi isključe nalog, da budem još jedan Tramp

Cro_čvarak

Iskusan
Poruka
6.899

Vučić o Tviteru: Jedva čekam da mi isključe nalog, da budem još jedan Tramp​

VESTI Autor:FoNet, N1 Beograd17. avg. 202113:09266 komentara
Podeli:

Play Video
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, povodom odluke Tvitera da neke medije u Srbiji označi kao one koji sarađuju sa Vladom, ocenio da je tako u stvari rečeno sve najlepše o tim medijima.

„Pa nego sa kim će da sarađuju? Sa tajkunima, lopovima i kriminalcima? Najnormalnije je da sarađuju sa Vladom“, rekao je Vučić.
Vučić je dodao da većinu tih medija „mi i ne plaćamo kao država“.

POVEZANE VESTI​

Tviter

Tviter označio provladine medije u Srbiji, za NUNS poražavajuće što je tu i RTS

VESTI
09:3131

Ministarstvo „iznenađeno postupkom Tvitera“, smatra ga cenzurom

VESTI
11:3066

„Oni plaćaju Glas Amerike i BBC, ali nisu stavili da su to vladini mediji. Pa šta je loše u tome što sarađuju sa Vladom. Šta treba da napišu – sarađujete sa lopovima i onima koji su opljačkali Srbiju, kao što su neki drugi mediji“, rekao je Vučić.
Predsednik Srbije smatra da to dovodi do pitanja ko je u stvari cenzor.
„I sada vidite da su oni pravi cenzori, tako da jedva čekam da mi isključe (Tviter) nalog, da budem još jedan Tramp u svetu, da se pokaže kako je dobro da talibanski portparoli imaju slobodan pristup toj slobodarskoj mreži, neki bi rekli poslušničkoj mreži. Ja da budem poslušnik takvima neću. Čestitam svim medijima koji se suprotstavljaju poslušničkoj mreži i koji šire slobodarske težnje i slobodarske ideje i želim im mnogo uspeha“, rekao je Vučić.
Podsetimo, Tviter je označio zvanične naloge Radio televizije Srbije, televizija sa nacionalnom frekvencijom Pink, Prva, B92 i Hepi, novinske agencije Tanjug, kao i štampanih listova Kurir, Informer, Politika i Srpski telegraf kao „medije koji sarađuju sa Vladom Srbije“.
Ministarstvo kulture i informisanja je saopštilo da je iznenađeno postupkom Tvitera.
Tagovi
ALEKSANDAR VUČIĆTVITER

Vaš komentar

Neka ga neko obavesti da je Tramp doživeo ono čega se Vučić najviše plaši.Izgubio je vlast.
AV baš i ne razmišlja o tome šta govori. Nema kapacitet za to.Sećam se njegove prve vlade, za koju je rekao da će biti kao Bajern-bez velikih zvezda,a pobednička ekipa.Te godine su hapsili ljude iz uprave minhenskog Bajerna,a tim se srozao na dno

Neka poglavica Mali Vuk ( Vučić) angažuje mene za savetnika za društvene mreže! Garantujem mu brzo rešenje problema! Dokaz: FB mi je već DVA profila i sve objave brisao, a trenutno sam na 30-dnevnoj blokadi! Toliko sam im zagorčao život da pohlepni truli kapitalistički Šećerbeg neće ni moje evre za plaćene oglase i objave! :zcepanje: :zcepanje:
fb-paypal.png

Kakva parada mržnje? Tema je njegova izjava.
U novembru 2019. covjek je zbog svoje pozrtvovnosti zavrsio na VMA, skoro mu je srce otkazalo.

Evo sta je tada izjavio:

I danas sam bolestan i pod terapijom sam…Moji zdravstveni problemi nemaju veze s N1, niti bi bilo fer da to na bilo koji način kažem ili insinuiram. Da bi bilo u takvom lošem stanju, za moje srce bile su potrebne godine i decenije, a ne jedan dan”, kazao je Vučić novinarima u Beogradu.

Dodao je da nikada nije bježao od pitanja novinara jer mu daju priliku da “raskrinka laži svojih političkih protivnika” i “pokaže koliko su besmisleni njihovi napadi”.

“Nije bila laka ta noć petak na subotu. Hvala za brigu, hvala i onima što su željeli da nestanem, jer me motiviraju da se još jače i hrabrije borim za našu Srbiju”, rekao je.

Zli jezici svim silama zele ubiti gospodina predsjednika!

U novembru 2019. covjek je zbog svoje pozrtvovnosti zavrsio na VMA, skoro mu je srce otkazalo.

Evo sta je tada izjavio:

I danas sam bolestan i pod terapijom sam…Moji zdravstveni problemi nemaju veze s N1, niti bi bilo fer da to na bilo koji način kažem ili insinuiram. Da bi bilo u takvom lošem stanju, za moje srce bile su potrebne godine i decenije, a ne jedan dan”, kazao je Vučić novinarima u Beogradu.

Dodao je da nikada nije bježao od pitanja novinara jer mu daju priliku da “raskrinka laži svojih političkih protivnika” i “pokaže koliko su besmisleni njihovi napadi”.

“Nije bila laka ta noć petak na subotu. Hvala za brigu, hvala i onima što su željeli da nestanem, jer me motiviraju da se još jače i hrabrije borim za našu Srbiju”, rekao je.

E moj jugomačoru, nije ti lako Aleksandru. Napada ga Tviter, povezuju s Velikom Nevoljom, nema mu više idola Trumpa, a čak ni onaj nevjerovatni privredni rast nije baš toliki ko nevjerovatan😄

E moj jugomačoru, nije ti lako Aleksandru. Napada ga Tviter, povezuju s Velikom Nevoljom, nema mu više idola Trumpa, a čak ni onaj nevjerovatni privredni rast nije baš toliki ko nevjerovatan😄
Uz sve lazi koje su plasirane protiv gospodina predsjednika, tu jos uvijek ostaju penzosi da korigiraju izmisljotine.

Stvarno bi mogli, pošto je Radikalna stranka poznata po negiranju holokausta i sl.

Odnosno genocida
Ne negiramo holokaust, samo za početak dovodimo u pitanje onih 6 MILIONA stradalih Jevreja, kao što se i za Jasenovac utvrdilo da je stradalo barem SEDAM puta manje ljudi, a ne onih 700 000!
Nije valjda da je Hitler trošio milione litara goriva da bi spaljivao leševe toliko Jevreja, a zna se da je već od kraja 1942-e imao kronične nestašice goriva za kamione, tenkove i avione, uglja za građane itd....

da se pokaže kako je dobro da talibanski portparoli imaju slobodan pristup toj slobodarskoj mreži, neki bi rekli poslušničkoj mreži. Ja da budem poslušnik takvima neću. Čestitam svim medijima koji se suprotstavljaju poslušničkoj mreži i koji šire slobodarske težnje i slobodarske ideje i želim im mnogo uspeha“, rekao je Vučić.​

Kakve su ovo budalaštine

Dobro je da je dikatator dodatno poludeo

To znači da će ______ _______.

Evo sta je tada izjavio:

Ne razumem kakve veze ima njegov boravak u bolnici sa eventualnim gašenjem naloga na društvenim mrežama. :confused:

Evo sta je tada izjavio:

Kapa dolje za Vučića, žrtvovao mladost, veći dio života, zdravlje, prvi brak, sreću svoje djece, da svim Srbima na "vekovnim srpkim područjima u regionu" mogući bolji život u užaS.

Vučić o Tviteru: Jedva čekam da mi isključe nalog, da budem još jedan Tramp​

VESTI Autor:FoNet, N1 Beograd17. avg. 202113:09266 komentara
Podeli:

Play Video
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, povodom odluke Tvitera da neke medije u Srbiji označi kao one koji sarađuju sa Vladom, ocenio da je tako u stvari rečeno sve najlepše o tim medijima.

„Pa nego sa kim će da sarađuju? Sa tajkunima, lopovima i kriminalcima? Najnormalnije je da sarađuju sa Vladom“, rekao je Vučić.
Vučić je dodao da većinu tih medija „mi i ne plaćamo kao država“.

POVEZANE VESTI​

Tviter

Tviter označio provladine medije u Srbiji, za NUNS poražavajuće što je tu i RTS

VESTI
09:3131

Ministarstvo „iznenađeno postupkom Tvitera“, smatra ga cenzurom

VESTI
11:3066

„Oni plaćaju Glas Amerike i BBC, ali nisu stavili da su to vladini mediji. Pa šta je loše u tome što sarađuju sa Vladom. Šta treba da napišu – sarađujete sa lopovima i onima koji su opljačkali Srbiju, kao što su neki drugi mediji“, rekao je Vučić.
Predsednik Srbije smatra da to dovodi do pitanja ko je u stvari cenzor.
„I sada vidite da su oni pravi cenzori, tako da jedva čekam da mi isključe (Tviter) nalog, da budem još jedan Tramp u svetu, da se pokaže kako je dobro da talibanski portparoli imaju slobodan pristup toj slobodarskoj mreži, neki bi rekli poslušničkoj mreži. Ja da budem poslušnik takvima neću. Čestitam svim medijima koji se suprotstavljaju poslušničkoj mreži i koji šire slobodarske težnje i slobodarske ideje i želim im mnogo uspeha“, rekao je Vučić.
Podsetimo, Tviter je označio zvanične naloge Radio televizije Srbije, televizija sa nacionalnom frekvencijom Pink, Prva, B92 i Hepi, novinske agencije Tanjug, kao i štampanih listova Kurir, Informer, Politika i Srpski telegraf kao „medije koji sarađuju sa Vladom Srbije“.
Ministarstvo kulture i informisanja je saopštilo da je iznenađeno postupkom Tvitera.
Tagovi
ALEKSANDAR VUČIĆTVITER

Vaš komentar

I šta sada? Mediji sarađuju sa vlastima!? Hoće li opet da bombarduju zgrade tih medija, kao RTS 99-e!? Da se 'demokratski' obračunaju sa nedemokratskim medijima!? :super:

Back