Vučić o svojoj budućnosti nakon 2027.

Citiram sada izjavu iz Novog Sada "Neću više moći da budem predsednik, ali ću biti uvek i u svakom trenutku uz vas i pobedićemo ih još ubedljivije"

Šta mislite da je ovim nagovestio? Da li će biti premijer, predsednik SNS-a ili Pokreta? Sigurno je da će imati ogroman uticaj na bilo kojoj od tih pozicija.

"Uvek i u svakom trenutku" ja tumačim time da će nastaviti sa svakodnevnim obraćanjima kao i u prethodnih 13 godina, za početak :per:
Vučić rekao... :D
Kad ćemo da pretresemo ono kad je Grobaru i narodu obećao da se neće kandidovati za predsednika. :D

Vučić rekao... :D
Kad ćemo da pretresemo ono kad je Grobaru i narodu obećao da se neće kandidovati za predsednika. :D

Вучић: Не пада ми на памет да се кандидујем за председника​

Председник Владе Србије Александар Вучић изјавио је да му не пада на памет да се кандидује на председничким изборима.

Вучић је, поводом саопштења Покрета Доста је било да је данашњом изјавом најавио своју кандидатуру на изборима за председника Србије, рекао да "преварантима и лажовима нема обичај да одговара".

"Ипак, зарад грађана Србије, поновићу по хиљадити пут: не пада ми на памет да се кандидујем на председничким изборима и свакако нећу бити председник Србије", рекао је Вучић за Танјуг

Čovek u čiju reč ne smemo posumnjati.

Back