zemunski kej
Elita
- Poruka
- 21.954
Kada budemo ? u EU bice zabranjen rad subotom i nedeljom. Ili ce biti placan duplo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čak i u toj državi su samoposluge radile nedeljom. Do 10-11 ali radile. Butici i slično nisu. I meni je bezobrazno što se ova inicijativa svela samo na trgovine.Sve nabrojano možeš i radnim danom, ne moraš nedeljom.
Dok je nedelja većinski bila neradan dan u vreme
kad je i tvoja i moja državica bila Država i znao se neki red
veći izlasci , dešavanja sa zaglavljivanjem do kasno su
uglavnom bili petkom i subotom, a nedelja je bila dan za odmor
pred prestojeću radnu nedelju i samim tim su zaposleni bili produktivniji.
Ovako ni za klinac niko nije.
Kada kroz par meseci bude na vlast došao DOS, biće radan i katolički BožićDokle ce ovaj da nas pravi majmunima?
Prva po privrednom rastu? Narod zivi u bedi...
Privresni raat sto otvara fabrike drugima, placajuci im za svakog zaposlenog subvencijz, dzabe halu na 10 god, bez dq placaju socijalno...
Kad hunta ode ostwce pustos koju cemo grcati decenijama...
После Црне Горе и Хрватска. Зашто Србија хоће да буде најгора држава региона. Увек нешто контра нормалним земљама.Hrvatska najavila zabranu nedeljom
![]()
![]()
![]()
![]()
Нека само оду ове комуњаре...Dokle ce ovaj da nas pravi majmunima?
Prva po privrednom rastu? Narod zivi u bedi...
Privresni raat sto otvara fabrike drugima, placajuci im za svakog zaposlenog subvencijz, dzabe halu na 10 god, bez dq placaju socijalno...
Kad hunta ode ostwce pustos koju cemo grcati decenijama...
To katolicka crkva gura, slobodan dan moze, ali ne u nedjelju.Hrvati ne odustaju: Neradna nedelja za trgovce?
https://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2021&mm=06&dd=11&nav_id=1872765
Moramo se ugledati na katolicku Hrvatsku!
Au i to rade, zlo.Nedeljom rade za drogu i kurawe![]()
Zato što je oduvijek bio potreban. Ne u svim djelatnostima naravno ali u pojedinim da.SRBIJA JE PUNA KO BROD!
Neverovatna kolicina kesha kod ljudi, ja ne znam zasto je potreban rad nedeljom?!