Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa šta ste vi parlamentarna demokracija ili ulica ??? ima zakon. imaju izbori. šta treba svaki put kad izgubi izbore u štrajk glađu. čekaj rode 4 godine, ponudi ljudima nešto opipljivo, ne lažna obećanja pa ćeš zajahat na vlast... on bi na vlast štrajkom glađu koji debil :dash:

Ne razumes stvari jer ne zivis ovde. Kada bi ziveo, razumeo bi.

pa šta ste vi parlamentarna demokracija ili ulica ??? ima zakon. imaju izbori. šta treba svaki put kad izgubi izbore u štrajk glađu. čekaj rode 4 godine, ponudi ljudima nešto opipljivo, ne lažna obećanja pa ćeš zajahat na vlast... on bi na vlast štrajkom glađu koji debil :dash:

Resenje je - zbogom, Srbijo, a vi sto biste izbore na svakih mesec dana `Ostajte ovde`.

Pa proslo je 4 godine - kad nisi sposoban idi brate a ne da te teraju!

A drugo, lako je otici iz Srbije i napustiti je,to je najlakse! Teze je ostati.

Ako neko dodje na vlast tako sto obeca 200000 radnih mesta a posle 3 godine se broj radnih mesta smanji za par desetina hiljada zasto ga trpeti jos godinu dana?

Da li neko misli da je moguce uspesno voditi politiku praznih dzepova? Odlucivati o milijardama evra dok razmisljas da li tvoji kod kuce imaju za odecu i obucu (necu da preterujem sa hranom)? Ne budite smesni.Niko se tako ne bi bavio politikom.

pa ja...zbog takvih stavova se i doslo do momenta kad je opstepoznato da je najbolja i najproduktivnija fabrika--POLITICKA PARTIJA..rad u njoj je visestruko produktivniji nego biti preduzetnik i proizvodjac...ZATO JE SAMO U SRBIJI MOGUCE IZ OPANAKA USKOCITI U ITALIJANSKE CIPELE I PALAMUDITI ONIMA KOJI SU OSTALI U OPANCIMA...

ovo kao ono za vreme slobe kad su mu stizala pisma podrske saveza patriota zagubice. tako se sad digli marginalci da zastite tadicev rezim.

zamisli "SDU" :roll:
wtf is SDU?

Pa u ovom slucaju, ako ne vidis, prakticno i nema razlike izmedju SNS i SDU, s obzirom da i jedni i drugi imaju isti argument za strajk gladju, zedju i kojecime, samo su ciljevi drugi.

Sve u svemu, kad se podvuce crta, iz dana u dan sve vise je mene licno sramota ko se bavi politikom u ovoj zemlji.

A kad bolje razmislim, nismo ni zasluzili bolje.

kaznit će te ga na legalan način. na izborima za godinu dana mu nećete dat glasove. najnormalniji demokratski postupak

Zasto da cekamo da budemo jos zaduzeniji i jadniji? Ono sto oni rade nije moguce ispraviti. Kada uzmes silne kredite i te pare potrosis nenamenski neko mora to da vrati.Izgovor tipa "nismo mi bili na vlasti" ne vazi,drzava ostaje duzna.

Zasto da cekamo da budemo jos zaduzeniji i jadniji? Ono sto oni rade nije moguce ispraviti. Kada uzmes silne kredite i te pare potrosis nenamenski neko mora to da vrati.Izgovor tipa "nismo mi bili na vlasti" ne vazi,drzava ostaje duzna.
a ko kaže da bi sa nikoličem bilo drugačije ??? ili sa nekim drugim ??? sve suprotno od ovoga što se događa bila bi anarhija

A jesi l` video kako je Aca uzvratio, nesto u fazonu `bolje mu je da cuti`...

Vucko misli da je nindza :D
Aca je žestoko popizdeo od kada traje sav ovaj cirkus , prvo je juče penio u Utisku, a sada mi i patrijarh ne valja , načisto je pobesneo , al ko ih yebe sami su zamesili celo sranje sa mitingom , "tajnom ponudom" ,sigurnom pričom o prevremenim izborima... pa sada nek se vade kako znaju .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back