Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Срби вазда били наивни и манипулисани од стране старе кур.ве - Европе. Сад и ако дође до неких немира и слично, то ће да изазову стране службе.
Нама је војска плански уништена. Њима треба неки грађански сукоб да би имали оправдање за упад у земљу трупама(као "мировњаци") и да поделе државу.

Ово кажем чисто превентиве ради, да неко не помисли у случају неког инцидента да се ради о "спонтаној грађанској побуни" и слично. Све воде и планирају стране ЕУ службе, укључујучи и Томино блејање и брукање за фотељу.

Надам се да оружаних сукоба неће бити.
То би био потпуни фијаско.

Мада, морам да приметим да је у последње време вршена смена кадрова, што у полицији, што на неким другим позицијама.

И није ми јасно чији људи долазе.

Cak i u obaranju vlasti treba daq postoji neko vitestvo, 'ajd da se izrazim kao Mira.:lol:

Ozbiljno, ne moze dase dolazi na vlast onda kada se to nekom prohte.

Neki red mora da se zna (strajkovi, revolucije, izbori, raspisivanje novog zakona pre izbora itd., itd.)

Осетио је Томислав Николић да му је рејтинг у зениту па на све начине покушава да изнуди расписивање избора на којима би како ствари стоје остварио значајан успех.Међутим задирући у сферу политичког екстремизма неће се постићи жељени резултат јер би се испуњавање његовог захтева третирало као слабост што би резултирало драстичном паду и овако пољуљаног рејтинга председника Тадића који се свестан те чињенице плаши расписивања избора.

Надам се да оружаних сукоба неће бити.
То би био потпуни фијаско.

Мада, морам да приметим да је у последње време вршена смена кадрова, што у полицији, што на неким другим позицијама.

И није ми јасно чији људи долазе.

У мојој широј родбини, имам некога ко ради у једној од сигурносних агенција(и овде и у ЦГ). И све наше службе знају да се ради на изазивању поделе и сукоба.
Циљ може да се претпостави, не треба бити велики филозоф - да би се дотукла и уништила држава, окупирала Војводина, Рашка и одвојио део југа Србије где живе Шиптари.
Чак манипулишу и повратком Шешеља и покушаваће да усијају ситуацију , тј. односе између Шешеља и Шојића и Ћирка(зато их доводе на власт, тј. дају пуну медијску и амбасадорску подршку). А, они су плаховити људи...може свашта бити, а народ подводљив и наиван, поготову ако је гладан и бесан, а бес куља и тражи излаз.

Али, нема ко то да прича у јавности. Блокада је апсолутна.

Poslednja izmena:
Џон Трбосек је можда клинац, али шансе да га наша високо технолошки обучена полиција улови су равне нули. Сваки клинац је барем двадесет пет пута спретнији на нету од сваког полицајца, што су чак и Амери недавно морали да искусе.

У ствари могу да се кладим да би један клинац био у стању да за пар вечери позатвара све сајтове наше владе и свих политичких странака... једино што то нико не би ни приметио, хаха.

Nisi u pravu. Njega nece juriti policija, vec eticki hakeri koji za policiju rade. Kad ga navataju, onda ce umesto kazne da dobije angazman u drzavnoj sluzbi, tj. moci ce da bira da radi za drzavu ili u tvorza. Tako je svuda, pa i kod nas.

Nisi u pravu. Njega nece juriti policija, vec eticki hakeri koji za policiju rade. Kad ga navataju, onda ce umesto kazne da dobije angazman u drzavnoj sluzbi, tj. moci ce da bira da radi za drzavu ili u tvorza. Tako je svuda, pa i kod nas.

Етички хакери :)

Твоја вера је дирљива, али вероватно ниси упознат са чињеницом да је сам сајт одељења за високотехнички криминал - или како се то већ код нас зове - хакован пре само пар вечери најбаналнијим могућим методама и да су се клинци тамо зајебавали целу ноћ. Било је постова о томе чак и на овом форуму.

Суштински, чак бих и ја могао да зезам малтене било кога у Србији не користећи више од Тор-а који користим, рецимо, за постовање овде. Обични script kiddies без икаквог проблема улазе у сајтове полиције, а озбиљни хакери би развалили било који сајт у земљи када би смо им били и најмање интересантни, што нисмо.

Baš, baš. I Vučić je bio pod emocijama. Svi su bili.
Pa, sad ne znam šta da ti kažem za tvoju emotivnu inkontinenciju u eventualnom susretu sa pretsednikom. To, jednostavno, odudara od mentaliteta sa ovih prostora. Mislim, seti se Broza. Možda te gane

Ako se setimo Broza upropastićemo noć.
Morali bismo odmah početi da plačemo !
Yebeš takvo sećanje na Broza ako nema suza.
Tad je i sećanje bezvredno.....
Ali,jedan je Broz !
Nije to bilo koji Josip.......

У мојој широј родбини, имам некога ко ради у једној од сигурносних агенција(и овде и у ЦГ). И све наше службе знају да се ради на изазивању поделе и сукоба.
Циљ може да се претпостави, не треба бити велики филозоф - да би се дотукла и уништила држава, окупирала Војводина, Рашка и одвојио део југа Србије где живе Шиптари.
Чак манипулишу и повратком Шешеља и покушаваће да усијају ситуацију , тј. односе између Шешеља и Шојића и Ћирка(зато их доводе на власт, тј. дају пуну медијску и амбасадорску подршку). А, они су плаховити људи...може свашта бити, а народ подводљив и наиван, поготову ако је гладан и бесан, а бес куља и тражи излаз.

Али, нема ко то да прича у јавности. Блокада је апсолутна.

Али чекај, какву подељеност да изазову?

Ја заиста не знам ко ће стати на страну ДС-а? Ко ће да их брани?

Говоримо о подели у народу....
Народ који гласа за СНС је патриотски оријентисан, не улазим у то ко је изманипулисан.

Narod koji glasa za SNS je bojim se isti onaj i onakav koji je glasao za Karica.

To nema kriterijum osim vlasti i "sake cvaraka".

Али чекај, какву подељеност да изазову?

Ја заиста не знам ко ће стати на страну ДС-а? Ко ће да их брани?

Ма какав ДС...Говорим о Шешељу са једне и овој двојици са друге стране(кад дођу на власт - зато их подржавају).

Они, бре, праве анализе чланова, симпатизера у странкама, образовању, имовинском стању, запослености, породичном стању, итд. Не знаш ти шта они раде... И онда на основу психологије (такве)масе пиче свој сценарио.

Велике су то звери. Желе да нас докрајче, јер беда не може то у потпуности.

А, овом сероњи Томи ко зна чиме су напунили главу и како су га мотивисали, каквим обећањима, да би дошли до жељеног понашања.

Људи морају да одбаце зло које се намеће споља, тј. приче о ЕУ, да би се ПРЕСЕКЛА било каква условљавања, било какве стране "инвестиције"(читај наставак отимачине и поробљавања), протерале стране банке из државе и спречило ћутање на креирање субверзивних елемената у Рашкој и сличних партија овде у АП Војводина.

Данас Тадич каже нема избора ради статуса кандидата, а статус кандидата је добар, објашњава он, да би тако привукле стране инвестиције. Па 11 година ми имамо политику привлачења страних "инсвестиција". И само луд или глуп не зна шта то значи у праски. Заговарати тако нешто је убиство сопственог народа.

Poslednja izmena:
Шпанска серија се наставља.....:sad2:

Napadnuti sajtovi SPS i LSV

Izvor: B92 Beograd -- U nedelju uveče napadnuti internet sajtovi SPS i LSV, uz propratni tekst da će hakerska grupa nastaviti akciju sve dok vlast ne raspiše izbore.
12523454514dab5a37c2924331281027_640x427.jpg
Hakovan izgled zvaničnih internet prezentacija Socijalističke partije Srbije i Liga socijaldemokrata Vojvodine potpisan je sa "John the Ripper" (Džek Trbosek).
Na stranicama sps.org.rs i lsv.org.rs stoji i da "Tomislav Nikolić štrajkuje glađu, dok Tadić ne raspiše izbore".

Чекај, они имају политику?;)

Не жути имају политику, кради, лажи, обећавај радна места (а после отпуштај људе), пред изборе обећавај 1000 евра, купуј виле, довлачи се што у центар што на Дедиње, купуј џипове, плаћај спонзоруше..... :mrgreen:

Не жути имају политику, кради, лажи, обећавај радна места (а после отпуштај људе), пред изборе обећавај 1000 евра, купуј виле, довлачи се што у центар што на Дедиње, купуј џипове, плаћај спонзоруше..... :mrgreen:

Који је програм СНС? Рекоше да ће га представити на митингу, али нису. Значи ли то да га немају?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back