RoccoS
Veoma poznat
- Poruka
- 11.405
Не знам да ли да плачем или да се смејем на ово. Води новинаре док иде да пиша и њаке. Е,Србијо међ` шљивама...![]()
ajde ne foliraj se. a da ih nije pozvao TI bi ga prvi ovde optuzio kako je otisao da se naloce vode
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам да ли да плачем или да се смејем на ово. Води новинаре док иде да пиша и њаке. Е,Србијо међ` шљивама...![]()
ajde ne foliraj se. a da ih nije pozvao TI bi ga prvi ovde optuzio kako je otisao da se naloce vode![]()

nojkiću ti i tvoji inteligentni odgovori me stalno ostavljaju bez teksta -toliko su glupiМа јасно, само што је у току ноћи више пута посетио ту просторију, али не да би мокрио или шта год тређе, него да би пио воду, јео ... и слично
mršh, sledeći koji komentariše je na neprimeren način biće prijavljen

Dobro da sam skuvala ručak i nahranila ukućane. Sad su odlučujući trenuci za Srbiju. Šta ako mu se pridruži? Šta ako prihvati izbore u decembru?
Ja to više ne mogu da izdržim. Nama trebaju nindže za političke vodje, jogi majstori i sl ....

ne nego jednostavno nije primereno postavljati fotografije bez teksta na temi koja ima suprotno značenje , prejudicirajući kako je tema laž i slika sve govori , e pa u ovom slučaju postojeća slika koja može da inskriminiše nikolića je javno snimljena dok bio u toaletu i zna se zašto je snimljena i kada je snimljena , a njeno postavljanje u i komentarisanje u bilo kom drugom kontekstu je jednostavno -laganje po forumu tolikoUf, buraz, ti bas saosecas sa Tomom![]()
I za koj` q je Toma uklanjao one mladeze i ulepsavao se da bi sad uveo kao cvet bez vode![]()
ne nego jednostavno nije primereno postavljati fotografije bez teksta na temi koja ima suprotno značenje , prejudicirajući kako je tema laž i slika sve govori , e pa u ovom slučaju postojeća slika koja može da inskriminiše nikolića je javno snimljena dok bio u toaletu i zna se zašto je snimljena i kada je snimljena , a njeno postavljanje u i komentarisanje u bilo kom drugom kontekstu je jednostavno -laganje po forumu toliko
Ne moze, nije srbin.Srbija Srbima.Moze li dzudista i aikido majstor .. koji vozi jurisni avion , formulu I, kamion , motore od preko 1500 kubika , puca iz svih poznatih oruzja ... i najjaci je politicar na svetu ...
Ne moze, nije srbin.Srbija Srbima.
I da nisu kepeci.Može, ali bez pucačine. Samo da poseduju sposobnosti da jedu, ne piju, ne dišu. Ja sam ne skromna, pa bih i da ne kradu, al niko nije idealan
I da nisu kepeci.
A, Indijanci ?
Kako tu stvari stoje ?!
Mogu li biti Indijanci ??

Него, станите ... Шта се дешава у скупштини, да ли је неком отпало уво, овде чујемо да је Тома прекинуо штрајк сас глад и жеђ
Gde čuješ?
Еееее ... па зар ти мислиш да се све чује само преко ТВ? Дојавио ми голуб писмоноша![]()

mršh, sledeći koji komentariše je na neprimeren način biće prijavljen